Güzellik & Bakım Sarışınlar mı daha çekicidir esmerler mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sarışın mı, Esmer mi? Hangisi daha güzel ve çekici sizce? Esmer! Sarışın! Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Benim fikrim sarışın, Çakma diye ayırt etmiyorum beyaz tenli ve renkli gözlü, sarışın kadınlar bana çok güzel ve iç açıcı geliyor 😍 Sarışınlar mı daha çekicidir esmerler mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KimseDeğilim96 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Siyahi kadınlar her zaman 1 adım öndedir bence... Özellikle melez olanlar... 1 1 Yorumla demir023 +1 yıl bende bayılrım melez hatuna Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ten ayırımım yok iki rengin de güzelleri mevcut. Güzel olanı kaparım ;) 0 0 Yorumla
Birollex Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Çekicilik çekebilmekle alakalı o enerji o sıcaklık işi bildikten sonra sarışın esmer çok fark etmez ikiside işi biliyorsa sarışın ilk tercihim olur😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beyaz ten, koyu saç, renkli göz uyumunu seviyorum öyle olunca kumral oluyor galiba. 0 0 Yorumla
MyRedMan Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl küçüklüğümden beri sarı ilk aşık olduğum kız da sarıydı beni daha çok cezbediyor. 0 0 Yorumla
Duru_1999 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bazı esmerler sarışınlardan güzeldir, bazı sarışınlar esmerlerden. Bilemedim ama sarışın daha çekici. 1 0 Yorumla
demir023 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 33% +1 yıl esmer kesinlikle. melez oldumu bayılırım ben ya 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 508 cevap paylaştı. Sarışınla eğlenilir esmerle evlenilir 0 6 Yorumla Duru_1999 +1 yıl Kafalar pırıl pırıl Yorumla Hendestra +1 yıl Komik mi Yorumla Duru_1999 +1 yıl Utanılası Yorumla Hendestra +1 yıl Ne var bunda. Fikir beyan etmek utanılacak bir durum değil. Yorumla Duru_1999 +1 yıl Fikrini beyan etmen değil, o fikre sahip olman utanç verici. Yorumla Hendestra +1 yıl Alakası yok. Utanç duyulacak şey değil bu. Eğlenmek demek sevgili olmak vakit geçirmekten bahsediyorum Yorumla
_birhatuniştee_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Kumral 2 1 Yorumla OfsaytKazım +1 yıl bir oyuncuya benzettim seni. Bunu da yazmam çok faydalı oldu değil mi ama :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Siyahi kadınlar her zaman 1 adım öndedir bence... Özellikle melez olanlar...
bende bayılrım melez hatuna
Ten ayırımım yok iki rengin de güzelleri mevcut. Güzel olanı kaparım ;)
Çekicilik çekebilmekle alakalı o enerji o sıcaklık işi bildikten sonra sarışın esmer çok fark etmez ikiside işi biliyorsa sarışın ilk tercihim olur😃
Beyaz ten, koyu saç, renkli göz uyumunu seviyorum öyle olunca kumral oluyor galiba.
küçüklüğümden beri sarı ilk aşık olduğum kız da sarıydı beni daha çok cezbediyor.
Bazı esmerler sarışınlardan güzeldir, bazı sarışınlar esmerlerden. Bilemedim ama sarışın daha çekici.
Güzellik saç ten rengiyle alakasız bence
İkisinin çirkini de var güzeli de
esmer kesinlikle. melez oldumu bayılırım ben ya
Esmerler
Sarışınla eğlenilir esmerle evlenilir
Kafalar pırıl pırıl
Komik mi
Utanılası
Ne var bunda. Fikir beyan etmek utanılacak bir durum değil.
Fikrini beyan etmen değil, o fikre sahip olman utanç verici.
Alakası yok. Utanç duyulacak şey değil bu. Eğlenmek demek sevgili olmak vakit geçirmekten bahsediyorum
Kesinlikle sarışın ,😍
Sarışına bakılır esmere tapılır
Kumral
bir oyuncuya benzettim seni. Bunu da yazmam çok faydalı oldu değil mi ama :D
Sarışın mavi gözlüyüm 😀😀😀
İkisi de🥳
Esmerler bence hastayım onlara
Sarışınlar
Esmer 👍
Sarışıınn
Esmer
Sarışın candır