Bence ikisinin de yeri başka ya ikisini de olmuşluğum var ikiside ayrıı peki sizce✌️😅
#doludolu
Esmer
Sarışın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence ikisinin de yeri başka ya ikisini de olmuşluğum var ikiside ayrıı peki sizce✌️😅
#doludolu
Güzellik kavramı tamamen kişisel tercihlere ve kültürel farklılıklara bağlıdır. Kimi insanlar esmer tenli bireyleri daha çekici bulurken, kimileri sarışınları tercih edebilir. Güzellik algısı kişiden kişiye değişir ve herkesin kendi benzersiz tercihleri vardır. Bu nedenle, herhangi bir cilt renginin veya saç renginin genel olarak "daha çekici" olduğunu söylemek doğru olmaz. Olağanüstü güzellik, farklı formlarda ve özelliklerde herkes arasında bulunabilir. Güzellik, kişisel tercihlere, farklılıklara ve çeşitliliğe sahip bir spektrumda gelir. Bu yüzden, insanların görünümüne dair genelleme yapmak yerine herkesin benzersiz güzelliğini kutlamak önemlidir.
Benim için esmer
bir şeyi karşılaştırma yaparken diğer bütün etkenleri ortadan kaldırmak gerekir. yani kadında hem siyah hem sarı saçı görerek yorum yapalım hadi.
fiziksel farklılık ortadan kalktığını da bakıyorum ve kesinlikle sarı beni titretti.:))
Aferin bacanak dogru cevap😅
bütün sarılar değil ama bu sarı baldız ;))
Tamam tamam
Beyaz ten siyah düz saç minyon eli ayağı küçük kızlar dm dermişim 😂
sarışın Almanya’da çok …
turuncu doğal çilli olan kızlar farklı bir durumda var onu da söylemek lazım şimdi
(Şaka ve şımarıklık içerir)😏
Tabi ki de kumrallar daha çekicidir. ama türk kızları genelde esmer erkek sever.. erkekler de sarışın kadınları severler.. kızılları düşünen yok zaten.. ben de kumralları destekliyorum her zaman
Cevap
17Cevap
Bence görecelidir ben kumral sarışın kızları erkekleri daha çekici bulurum, ama tabi bazı esmerler gördüm hepsinin önüne geçer… kişiden kişiye fark ediyor bence….
Genel anlamda esmer sevsem de genelleme yapmak çok zor. Söz konusu ruslar oldu mu sarışın öne çıkıyor. Brezilyalılar oldu mu melezler öne çıkıyor
Ülkede ne az ise o ilgi çeker.. Türkiye'de sarışın severler ben esmer seviyorum (Avrupa'dayim)
Sarıyı seçtim ama kumral ya da kızıl diyorum. Nereye gitseniz daha ön planda olduklarını görürsünüz.
Sarı saçlı, esmer tenli olanlar daha çekicidir.
Ten ya da saç renginin kişiye ekstra çekicilik kattığını düşünmüyorum
Sarışın beyaz tenli elim ayağım tutmuyor görünce 🥵🥵🥵
ay hiç böyle canım canım şeylere gerek yok bence bu filmlerden filan kaynaklanıyor erkeklerin akılları bulanmış sadece esmer ya da sarışınlar mı güzel yani saçmalık
Sarışın kızları anneleri sevsin
Sizi sevsin anneniz😂
Anama okutacam bunu
Timam okut 😅
kumral nıye yok dsds
Yok kumral ikisinden biri😂
esmer olsun o zmn sarısınlara hıc ısınamadım dsds
Ikisinin de yeri bambaşka.
Esmer seviyorum siyahi de
Beyaz ten seviyorum
Farketmez, doğal olanlar çekici olur.
Her tenin kendine has bir çekiciliği var