Var mı böyle bi hikayeniz?
Şu anda tek bi mucize hakim olsa sadece isteyeceğim tek birsey vardı.
Duy beni Allahım🥹
Şu anda tek bi mucize hakim olsa sadece isteyeceğim tek birsey vardı.
Duy beni Allahım🥹
Tabiki var öncelikle 21 yaşındaydım ilk kızın ruhunu gördüm erkeğin yüzünde hep sinirli bakıyordum göz teması oldu gitmedi sonra aşık oldum vücudumda sinir vardı sinirlendim ve oda kafede oturuyordu dedim yine o çocuk sinirlendim sinirimi boşalttım birden ayaklarım havalandı ayağa ve sanki araba gibi hızlandı geri gittim ileri itti geri gittim ileri itti geri gittim bir kaç adım bitti ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma dolaştı çok utandım sonra ikinci olay 23 yaşında kuzenin arkadaşı iğrenç bakıyordu ama başını çevirmedi baya bakışma oldu orada yanlışım sinirli bakmamamdı ve hemen gitmememdi kuzene koz verdik demek oda orada sonra 2021 kuzenin arkadaşı yol kesti 5 kere süzdü güldü kokladı hep baktı sesimi dinledi hissettim 3. yol kesmede eski anı canlandı hep sinirli baktım kurtuldum yoksa tanımacaktım onu ama hemen değil baya göz temasından sonra anı canlandı bu sene kuzen aynı şeyleri yaptı sezgilerim yaşadığım olay milletin orada olmasıyla kurtuldum zaten küçükken denerdi bir kaç kere Allah kurtardı kardeşi kurtardı sonra rüyalar gördüm sonra eski anıları hatırladım arkadaşımdan eşinden ona bağırdım hesap sordum diye kurtuldum tuzak kurdular ilk olayda çaycı kurtardı travmalar yaşatıldı onları atlattım bu sene kuzenim tarafından travma yaşatılmak istendi izin vermedim zaten eskisi gibi ondan korkmadım sadece şaşırdım ondan düğünde arkadaşı yol kesti ya şüphelendim doğru çıktı yine yanındaydı üstelik bu sene yoktu
Cevap
5Cevap
Hayır mucizelere inanmıyorum.. ve başıma da imkansız güzellik de bir şey gelmedi hiç.
Ne isterdin merak ediyorum benim tek mucizem ailem
Aileden şanslı olanlardansin öyleyse
Aşk ❤️🫶🏻
Hayır yahu sevdiğim varda kavuşmak tek dileğim 😔
Hattatimda tek kabul olacak duva hakkım olsaydı hiç düşünmezdim bunu isterdim. Bi mucize arıyorum
Nasıl olacak ya🥹
Evet farklı ülkedeyiz eniştemle
Ha sosyal medya ile tanışmadık akrabaların önerisi karışıklık beğeni
Bir kere yaşadım. Arabayla viraja hızlı girince tekerler kaydı, frenleri de hafif arızalı araba önünde duran bir adama çarptık. Adama hiç bir şey olmadı
Sen anlat
Yaşamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?