Hayatınızda hiç bir mucize yaşadınız mı?
Evet
Hayır
Diğer (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet 9 - 10 yaşlarında inşaat halindeki bir binanin 3. katından aşağıya düşmüştüm. Komple binanın etrafı betonken sadece düştüğüm yerde 3 - 4 metre yuksekliginde toprak yigintisi vardı. O kadar yuksek yerden düşmeme rağmen hic bir sey olmamış gibi kalkıp yuruyerek evine gitmiştim. Es kaza betona düşsem yüzde 90 ölmüştüm. Yüzde 10 yatalak kalmıştım. Hala o düşme anı aklıma geldikçe irkilirim.
Benım en büyük mucizem tek çalıştıgım konudan sınavda 2 soru çıkması :D onun dısında da bıse olmadı zaten beklemıyorumda olmasını.
Görebillmek duyabilmek. Kimsenin yardımı olmadan yürüyebilmek yemek yiyebilmek bence hepsi mucize. Düşünsenize yarın sabah kalkıyoruz bacaklarımız tutmuyo ya da gözlerimiz görmüyo. Bütün bunlar mucize bence. Şükürler olsun binlerce kez hamd olsun Rabbime
Mucizenin ta kendisiyim junkiimm
:/
Cevap
18Cevap
yetimhanedeydim,4 yaşındaydım. Ve genelde insanlar küçük yaşta çocuk istiyorlardı. Birgün bir mucize oldu ve bir çift beni evlat edindiler. Sonra bir mucize daha oldu, bana yeni bir isim ve soyismi verdiler. En büyük mucize de beni birbirlerinden bile çok sevmeleri oldu.
Annem ve kardeşim yaşadı. Annem kardeşime hamileyken trafik kazası geçirdi arabanın arka camından kayalıklara fırladı. Mecburen röntgen çektiler ve kardeşimin engelli olma ihtimali çok çok yüksekti bu yüzden. şu an altı yaşında sapasağlam ve IQ seviyesi yaşıtlarından üstün çıktı 😀
Üç kardeşiz. Üçümüz de rh+ iz ama annemiz rh-. Kan uyuşmazlığımız var yani. Anneme de hiç bunun için olan iğnelerden yapılmamış. Fakat hiçbirimizde bir sakatlık yok. 😊
Erkekler hayır
Kızlar evet oy çoğunluklu neden diye sorgulayasım var
Kızlar mucize yaşamışlar demek ki
Ölmüşlüğüm var benim. Oksijensiz ciğerlerle kurtulmaz diyen doktoru birkaç saat içinde ayılıp g*t etmiştim. :D
hiç beklemediğim bir anda kar tatili oldu bundan güzel ne olabilir
evett hemde karnımda taşıdı her anına şahit oldum ☺️😍...
Öyle bir ''mucizelik'' anım hiç olmadı maalesef... :(
@vildantunaa ablamla tanıştım. Beni bulunduğum bütün durumdan çekip çeviren, bana yol gösteren gerçekten ablalık yapan ve bana çok iyi kazanç sağlayacak bir sektöre dahil eden kişidir.
Doğmam mucize benim, kesin ölür demişler anne karnında ağladığım için
arkamda tüp katladı tüm mahalle yerinden oynadı camları kırıldı bütün evlerin ama bende tek bir çizik bile yoktu günüm varmış demek ki
Mucize tam olarak neydi diye düşünürken hayatımda hiç yerıyolmadığını farkettim
Mucizenin mk! yoruz neyden bahsediyorsun abi ;-) :-)
mucize dediğin %52 ihtimalle mi gerçekleşiyor hadeyin oradan :D
babamı rüyasında ameliyat etmişler ve gerçekte iyileşmiş.
Yaşadım yaşamaz olaydım gerçek oldugunu bilmediğim zamanlar daha iyiydim.
Yok öyle mucize falan.
Senin hayatında var mı hiç mucize soran?😏
1.5 derece gözle askeri mülakatı geçmiştim. 0.25 ile elenenler vardı. Hayatımın mucizesi diyebilirim.
evet , artık burnum akmıyor
Sana verilecek en iyi cevabı da kendime sakladım : D
Söylemem 70 milyon bizi izliyor : D
Mucizeler den çok realite var :(
Bazende Doğru Fırsatlar Beni Kaçırıyor Ama. :)
Yaşadım gibi mucizeden ziyade şans..
Mucize diye bir şey yoktur. :)
İnsan yaşamı bir mucizedir aslında.
Onu tanıdığım gündü benim için mucize
Yaşamadım bir mucize
Nayn
Her zaman yaşıyorum.
Hatırlamıyorum
Hayır
Yasadim
Evet
Yaşadım