AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence uzak dur kolla ondan kendini hatta bırak. bende alkol alirim ama arada sırada zevkime muhabbetime asla bu güne kadar kimseye bir zararim olmadi. yok alköllü insan ne konustuğunu bilmiyor diyen insanlar yalandir. gec o işleri ağziyla icmek var birde dötüyle icmek var kivaminda birakcan kimsenin kimseye zarar verme hakki yoktur. oturduğun gibi kalkmasinida bilceksin adam gibi durcaksin. zevkine iceceksin
tabiiki hayır. böyle yapan biri varsa hemen bas tekmeyi
Erkek arkadaşım
bas gitsin. tripmi çekicen bide. erkek nazı , tribi hiç çekilmez.
Engelledi üstüne 😂 engeli kaldırır mı sence
hahaha.. kaldırrır heralde.. tam tersi olması lazım.. bağımlımısın. s'et gitsin.
Şöyle oldu beni buluşmaya davet etti ben de tamam gelirim dedim ama sonra bilmiyorum sen içiyor musun dedin diye herhalde ona sinir oldu ben dedim kahve içeceğim dedim tamam dedi ne istiyorsan içemem dedi benim içtiğime karışma dedi ben de peki dedim ondan sonra olay çıkarmaya başladı işte böyle kendi kendine sinir agresif tavırlara büründü sonra biz seninle arkadaş olamıyoruz hiçbir şey olamayız dedi artık dedi bu konuşmayı kesiyorum kendine iyi bak dikkat et dedi yok dedi canım dedi ben dedi artık konuşmak istemiyorum artık konuşmayı keserim dedi engelledim ama yüksek ihtimal alkollüydü çünkü alkollü iken çok böyle insanlara davranıyormuş öyle diyorlar
Bilmiyorum beni kendine bağladı şerefsiz
alkol gerçek yüzü ortaya çıkarır. seni ortama zora koşuyor..
işte oda bunu avantaja çeviriyo.. çok pişman olursun sonrada... neyse..
Ne gibi
bu bağımlılık ileride yılgınlığa dönüşür.. artık üzülmeye başlarsın.. bikere saygısız..
Nasıl kopabilirim
yavaş yavaş uzaklaşarak. eksi yönlerini görerek.
Arkadaşlarımın dilinde tüy bitti
Ama bana pozitif geliyor
🤷♂️ sigarada bağımlılık yapıyor ama iyi bişiimi😀
😂😂😂😂
Değerimi anlar mı
sen bilirsin. arkadaşlarına +1 beni ekle😀
anlasa nolur. huylu huyundan vazgeçermi
Kanka sana şöyle diyeyim arkadaşlarım başından beri diyorlar ki bak o alkollüyken gözü bir şey görmez sana ters bir hareket yapabilir veya işte sana karşı cinsel Bir kötülükte bulunabilir diye bana 55 defa söylediler ta ki geçen hafta ben buluşma isteğini reddettim ki beni buluşmaya çağırdığı saat akşamın 9'u ve ben dedim o saatte çıkamam tamam o zaman ben bitiriyorum dedi ben dedim hani şey yapma acele etme ayır dedi bitireceğim dedi iyi tamam sen bilirsin vesaire bu beni böyle avlamaya çalışıyor ondan sonra dün de buluşmaya çağırdı tekrar dedim tamam salı günü görüşürüz dedim tamam dedi ben Beşiktaş dedim tamam dedi kaç gibi dedim öğleden sonra dedi Bir anda işte alkol konusuna geldi falan bir insan yani yemekte öğlen yemeğinde alamaz zaten de sürekli alkol kullanan bir adam istedi ben dedi karışma ne istiyorsan hiç işte dedi ben seninle konuşamam artık falan filan anladım ki alkol etkisinde ama bugün beni engellemesi bana o kadar sinirlendirdi ki yani sinirden artık ne yapacağımı bilmiyorum yani burada bugün iş yerinde beni arkadaşlarım zor teskin ettiler hani ne oluyor kendine gel bir adam için değer mi vesaire Beyler biraz daha iyiyim ama yüz yüze görünce eski halime dönmekten korkuyorum biraz
yanş. alkolik adayı.. zaten tehlikeli.. arkadaşların haklı.. evde mevdede buluşma arkadaşların doğru söylemiş, alkolde varsa tc vzeder.. sen salla bu adamı.. düşün bide kazayla evlendin.. anam kurtarın beni diye feryat edersin..
anlama ve empati özürlü... onun istediği olacak. yok öyle bi dünya.
Alkollü herkes sorun çıkarır. Farkında değil çünkü yaptıklarından ve bilinci zayıflar.
Dehşet travma yaşadım dün
Alkol tüm kötülüklerin belasıdır.
Hiç yapmaz öyle şeyler, yani bana karşı davranışlarında bi değişiklik olmaz alkollüyken de
Dengesizlik bence bu içmeninde bi adamı var agzıyla içmek var birde kıçıyla
Yenimi tanıştınız o yüzden mi böyle davrandı?
ben alkollüyken sessizleşiyorum
Alkol içmem içen kadınla işim olmaz
Yok o atıyor genelde kaldirmiylr
Hayır.
Yok o konuda anlayışlı biriyim
Yok çıkarmadım hiç
Ben sinirleniyorum
alkol kotudur
En fazla üstüne atlıyorum
👍👍