- +1 yıl
Içki sigara sağlığına ve bütçesine en büyük zarar sevdiğim insan bile bile kendine bu zararı verip hasta olmak için uğraşıyor ise çok büyük mücadele eder onu bundan vaz geçirmeye çalışırım baya bir ugrsirim ama kendine faydası yok çabası yoksa o kızı zaten sevgili arkadaş bile olsa hayatımda olamaz isim olmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hiç içmese daha güzel olur, cünki alkol icenlerin ruh hali baska baska oluyo ayrıca icki cok pahalı ülkemizde kücücük kutu bira 10 tl günde 5 kutu içsen 1500 tl ayda yapar we asgari ücret 1603 tl, içki icen biriyle asla ewlenmeyin
00 Yorumla
- +1 yıl
Saygı duyuyorum da zaten. Evde olduğu sürece hatta eşlik bile ediyorum inceden. çünkü eşim içtiğinde daha rahat içini döküyor rahatlıyor zaten sürekli içmez ayda bir en fazla . dışarda içmesine kızıyorum sadece. eşim de buna saygı duyuyor
00 Yorumla
- +1 yıl
Her şeyin bir üslubu var. Buna alkol kullanmak da dahil. Hemcins arkadaşları ile dağıtsa sorun olmayacak bir ortamda içiyorsa sorun yok. Ya da karşı cinslerin olduğu bir ortamda dağıtacak kadar içmiyorsa ona da sorun yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- +1 yıl
Alkol kullanan sevgili istemem
00 Yorumla - +1 yıl
Alkolün saygi duyulacak neresi varki
Alkol bütün kötülüklerin anasidir20 Yorumla Beraber içeriz. Bağımlısı olmadığı sürece sıkıntı yok. O içki alır ben mezeleri hazırlarım misler gibi hayat ✌️
10 Yorumla- +1 yıl
Olmamasını tercih ederim ama büyük oranda istediğim erkek o ise bu sebepten dolayı vazgeçmem. Ama yine de az ve arada sırada içmesini isterim.
00 Yorumla - +1 yıl
Artik önemsemiyorum. 1. kural gercekten iyi bir insan olmasi. Alkol bir insanin iyi veya kötü olmasini belirlemiyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Senden daha cok değer veriyor demekki sen olsanda olmasanda içecek demekki 😅
10 Yorumla - +1 yıl
Ben de kullanıyorum ne dicem gel beraber içelim derim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Çok içmiyorsa sorun yok ayda bir kere içmesini biliyorsa tabi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 657 cevap paylaştı. İsteyen içebilir fakat ben kötü alışkanlıkları olan birisiyle yola çıkmam.
00 Yorumla- +1 yıl
İçmeyi abartmadigi surece sorun olmaz benim için ara sıra bende iciyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Pembe panjurlu bahçeli bir evimiz olsa , bahçede kova çeken 2 oğlan bir kızımız olsa. 🚬🙂😀
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Alkol ve sigaradan nefret ederim ikiside hiç olmamalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşkın güzelliği bu işte
İçki içen hatundan zarar gelmez00 YorumlaSadece benimle olabilir oda rakı masasına ☺ ona yeniden aşık olmak için
00 Yorumla- +1 yıl
Abartmadığı sürece sorun yok abartacaksak beraber abartırız zaten
00 Yorumla - +1 yıl
alkolik değilse karşılıklı atarız bir iki duble ama eşim olduğu zaman ve çocuğu olduğu zaman içmeyecek
00 Yorumla İstemediğim halde içemez izin vermem
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki ya içerim ben diyorsa?
- +1 yıl
Öyle biriyle nisanlanmam.
10 Yorumla - +1 yıl
Karşılıklı içeriz güzel olur 😂😂
10 Yorumla - +1 yıl
Agziyla iciyorsa sknti olmaz..
10 Yorumla - +1 yıl
Gelsin beraber içelim. Mojito güzeldir <3
00 Yorumla - +1 yıl
Ağzıyla mı içiyor g. tüyle mi?
00 Yorumla - +1 yıl
Aşırıya kaçmamalı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Benimle içmeyecekse yanında olmasın.
00 Yorumla- +1 yıl
Sarhoş olmayacak derecede içiyorsa sıkıntı yok
00 Yorumla - +1 yıl
Kötü hissedersiniz kendinizi anlıyorum
00 Yorumla - +1 yıl
ben kullanmıyorum o da kullanmasın zarar hep
00 Yorumla - +1 yıl
Kullanamaz sık sık öyle
00 Yorumla - +1 yıl
Karşılıklı içip, dünyanın gelmişine geçmişine...
00 Yorumla - +1 yıl
Sadece ilişkiden önce kulkansın
00 Yorumla - +1 yıl
Tabikide icebilir ben ona karisamam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. ben alkol kullanmadiğim icin o da kullanamaz
00 Yorumla- +1 yıl
Sigara sevmiyorum sadece gerisine okey
00 Yorumla bende içiyorum sorun olmazdı
00 Yorumla- +1 yıl
Normal seviyedeyse sıkıntı yok.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. bir kadeh te bana getir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hyr. Kabul etmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Bir sey demem
10 Yorumla- +1 yıl
Karışmam.
00 Yorumla Hayır
10 Yorumla- +1 yıl
Kizarim
21 Yorumla- +1 yıl
Supercimmm
- +1 yıl
Hayir
00 Yorumla - +1 yıl