Kendisi cok fit.. benim boyum 167 kilom 61 .. kilo vermezsem ayrılacağını söyledi. . ne yapmalıyım bu hırboya?
Cevabın nedir?
Sayın hanımefendi gerçekten seven erkek vucuduna değil kalbine bakar seni sadece kilo aldın diye bırakacaksa sil gitsin seni sevmiyor büyük ihtimal. Hadi kilo verdin ilerde evlendin hadi hamilelik sonrası kilolarını biraz zor veriorsun o zamanda boşarımmı dicek gerçekten seçen adam havada kurşunlar uçuşsa sevdiğin yaşaması için gözünü kırpmadan ölebilecek insandır allah insanlara akıl fikir versin.
https://www.youtube.com/watch?v=A-zjMeAntPE
Değerli olmak istiyorsan izle23 Yorumla
Soran+1 yılBu videoyu biliyorum. . cok tesekkur ederim beyefendi. . cok haklısınız. . iyi ki yorum yaptiniz soruma:) tekrar Teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılDefolsun gitsin seni sevmiyo seven oyle demez
Seven erkege diken gül gibi görünür
Ki 61 kiloda hicbirsey yok tam formdasın kurtul ondan duygusallıga hic onemi yok mu yani? hersey sismanlik fitlik felan degildir11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler furkan
Sen de mutsuzsan halinden ver tabii ama yok ben iyiyim diyorsan yine de ver ve ayrıl şundan istemezsen kilo almaktan kolay ne var tekrar alırsın. Ama bir de şöyle düşün o kilolu olsa sen ondan böyle bir şey ister miydin? İsterdim diyorsan onun da isteme hakkı var demekki. Ver fazlalığını devam edin o zaman ilişkiye
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılSnnle cıkmaya baslarken görmemiş mi kilonu ayı
Kimse icin degisme seni sen oldugun icin seven biri lazım sana.24 Yorumla
Soran+1 yılDaha zayiftim.. yakin zaman da aldim..
- +1 yıl
simdide kilolu sayılmazsın sni süs esyası olarak mı kullanıyo yannda afedersn ama süsköpegi mi gezdiriyo terbiyesiz herif.
Soran+1 yılZayiflayip terk edicem.. içime oturdu bu sözü
- +1 yıl
aynen öyle yap
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
56Cevap
Bence ayrıl yaa salak o ayrılmak için bahane mi arıyo yoksa hırs yap zayıfla diyemi yapıyo anlamadım ama her neyse seni olduğun gibi kabul etmiyorsa salla okkalı bir tekme defolsun :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) öyle olucak..
+1 yılHani senin kilon nerde ki? :D ay bir güldüm. yol ver gitsin güzelim. Sadece köpekler kemikle oynar, bunu ona öğret :)
23 Yorumla
Soran+1 yıl:D ay güldüm ya.. cok doğru
- +1 yıl
Ben de iyi güldüm ama :D
- +1 yıl
Allah iyiliğinizi versin :)
+1 yılYa hiç kirildigini falan belli etme ve zayifla oldukça fit ol ve sonra senden daha fitini buldum de bas tekmeyi hayatı boyunca bu ona yeter. xd
11 Yorumla
Soran+1 yılOfff bu iyiydi :)
Ben kilosu olsada severim çünkü benim için öncelik mutlu olmamız yoksa fizikken kilolu olmuş olmamış önemi yok
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede ben onun koca burnunu bile seviyodum
.
Burdaki herkes yıkıcı. Kimse yapıcı cevap vermiyor. Bence erkek arkadaşın sadece kilo vermeni istiyor. Ayrılacağı falan yok. Ama bunu belirtirken biraz yanlış yol seçmiş sadece. Kimse kilo vermedi diye sevgilisinden ayrılmaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok ciddiydi.. ya kiloyu bahane edicek galiba.. bizim aramızda saygı kalmadı. . baksana umursamadan kırabiliyo.. cok üzdü
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılKilon 61..
Sagliksiz sayilmazsin ve o sevgilim dedigin kisi sana bu cumleyi kurmus olmasina ragmen hala 'sevgilin' mi?
Peki.31 Yorumla
Soran+1 yılşu an konuşmuyorum. . cok sinirliyim.. insan sevdiğine böyle der mi
+1 yılSen n eşyamısın sen ayrıl ondan benim bir kız arkadaşım kiloluydu ona kilo vermezsen bırakırım diyeceğime birlikte spor yapmıştık yürüyüşlere çıkıyorduk kros yapıyorduk ne adamlar var ya
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal
Ayrıl gitsin öküze bak utanmadan ne demiş bir de. Çok pardon tutamadım:)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D:D
Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. 61 kilolu muymuş? bence 3-5 kilo daha al ki ayrılması hızlı sürsün.
32 Yorumla
Soran+1 yılTanistigimizda cok zayıftımda.. şimdi ona kilolu görünüyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanında salağın biri de zayıfım diye ayrılmıştı sonra barışmak ıstedı laf arasında kılo aldın mı diye sordu hanım hanımcık kız olan ben ağzımı bozdum * git dedim bir daha arayamadı mal
11 Yorumla
Soran+1 yılIyi yapmışsın. . zayiflayp terk edicem onu
dıttırsındıtsın ordan alla alla fızıgın ıcın mı sevıyormus senı.
22 Yorumla
Soran+1 yılDemekki.. defolsun pislik
Uğraştığına değmez. Ayrılık böyle basit konularda dile getirilecek kadar basitleşmişse o ilişkiyi sorgulama zamanı gelmiştir.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. . sinir oldum ama
sen ayrıl önce.
balık etlisin sanırım.
salla gitsin.12 Yorumla
Soran+1 yılYa değilim. . sadece o çok zayıf seviyo.. gitsin kup kuru bir kız bulsun..
Kilo falan verme, yol ver gitsinç Ayıp onun yaptığı senin içini sevsin hem kilolu da değilsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim
+1 yılbir bayana bu söylenmemeli... bence yanında daha fazla durmamalısın kilonu verebilirsin ama yine de onunla olmamalısın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılo ayrılmadan sen ayrıl bence sırf bu yüzden ayrılmak istiyosa 1 dk bile durmasın ama şöyle bişey de var belki de seni kilo vermeye teşvik ediyodur ondan ayrılacağımı söylersem belki korkar azme gelir diye
10 Yorumla yaz, uyudun mu yaz uyumadıysa hemen bir ayrılık mesajı yaz ve bitiren sen ol öyle sevgili olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D coookkkk haklısın..
Vay hırbo vayy:)) desene sende baba az yedir kilıo almıyim :))
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D babam bilse sevgilim böyle dedi.. off off düşünemiyorum. bu arada kilo için sevgili terk edilir mi? Belki benim geçici bir problemim var.. bide başta zayıf olduğum için mi çıktın benimle.. ne saçma sapan.. demekki sevmiyo.. of of
Soran+1 yılAynen öyle kardesim saol
O ayrilmadan sen ayril gitsinn 😄 seni seven her halinle sevmesi lazim hayvana bak ja :/
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen. .
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ayril koy postayi görsün ayrilmayi gerizekali beyinsiz sevmiyor demekki yeterince seni
13 Yorumla
Soran+1 yılUyuz işte.. ben zayiftim tanistigimizda sonradan aldım.. bu yüzden odunluk yaptı bana
Cevap sahibi+1 yılsen başta hata yapmışsın onu dediği an son noktayi koyacaktin yüz verme ayril gitsin olmaz olsun böyle sevgili bak sinirlendim ya :D
Soran+1 yıl:D kilo verip öyle birakicam..
Gerçekten bir insanı seversen boy kilo hepsi bahanedir.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılValla ben kilo veririmde sana beyin nakli biraz zor be canim de direk
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılKısas a Kısas yapan kişilerden nefret ediyorum. ..
:(
Sen ona de ki bana böyle laflarla gelme bırakırım seni se... :@10 Yorumla
+1 yılbence kilon gayet iyi, ama o bunu bahane yapıp ayrılcam diyorsa , yolun açık olsun de gitsin...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsen ayrılmalısın çünkü çok abartılı kiloya sahip değilsin seviyorsa öyle sevsin değiştirmeye çalışmasın
10 Yorumla
+1 yılKilo verip ayrılmayı düşünüyosan geç kalmış olabilirsin. Bence hemen ayrıl ondan. Sen kilo verme sürecindeyken o senden ayrılırsa 61 kiloysan 100 kilo olursun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYoruma bak ya:D saol iyi moral verdi
- +1 yıl
Teşekkür ederim :D
Bunun için ayrılacksa hiç itiraz etme, yol ver gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Ben ayrılırım, ne yani yanına mı yakıştıramadım kendisi fit diye..
10 Yorumla
+1 yılbence sen ayrıl onceden sonucta senle başlarkende bu kilon vardı sana bunu soyleyiş tarzı cok yanlış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılay pislik. kendin de demişsin hırbo. ilişkiye başlarken aklı nerdeymiş? sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum de. önce sen ayrıl.
03 Yorumla
Soran+1 yılGeç değil.. cok soğudum.. nasıl bir insan ya
Cevap sahibi+1 yılnapcan be bu salağı ayrıl gitsin. elindekiyle yetinmeyi bilmezse elindekini de yitirir.
Soran+1 yılÖyle maalesef. . Ayrılık çanları Çın Çın
+1 yılIki sey dusunebilirz birincisi egoistin tekidir seninle gorunusun icin beraberdir ikincisi senin iyiliģimi istiyordur ve kilo vermenim iyi olacagini dusunuyordur senin acindan.. sen karar ver
00 YorumlaSeni olduğun gibi kabul etmeyen birininin hayatında yeri olmamalı sen ayrıl ondan görsün dünya kaç bucak..
10 YorumlaHırbo dediğin herifi partnerliğe layık görmendeki bilinç altı fit ve çekici olmasıdır. Sen kim köpeksin ki şişman halinle taş gibi herife hırbo diyorsun yağ tulumu... En doğal hakkıdır, ver diyorsa vereceksin kilolaları...
11 Yorumla
Soran+1 yılTaş mı :D
zayıf sadece bu yüzden fit dedim..
yağ tulumu? :D ön yargına bittim.. devam böyle devam
+1 yılsalla gitsin balık etli kızları seven erkeklerde var ;)
10 YorumlaBurdaki herkes yapıcı değil yıkıcı sana yardımcı olurdumda boşver sendede iş yok zaten sende diyorsunki beni böyle sevsin ya da sevmisin diyorsun adamda yanında fit sağlıklı bir sevgili istiyor.
00 YorumlaVermen lazım bende aynısını istedim hakkımız bir bakıma gözler dışarıya kaymasın bide böyle düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılGözü çıksın
+1 yılKilo ver sonra ondan ayrıl.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Oyle seymi olur sacma kilonda boyunda guzel !
19 Yorumla
Soran+1 yılKilo için terk edicek beni.. sinirim bozuldu:D
Soran+1 yılSeviyodum ya.. bir anda böyle bir şey dedi
Soran+1 yıl:D :D
Soran+1 yıl:)) saol tatlım. . öyle yapicam.. zaten
Soran+1 yıl:D kadın dayanışmasi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl"Do the right thing and split "-Frank Gallagher. Yani Frank abimiz Shameless'ta böyle demişti, şimdi ben de böyle diyorum: Doğru olanı yap ve ayrıl.
00 Yorumla ''la de gah get ''aynen bunu demelisin bence
15 Yorumla
Soran+1 yılYok kardeş.. kilo verip terk edicem onu.. o bundan anlar çünkü. .
Soran+1 yılYok yok..55 oliyim.. içine otursun
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılsağlık açısından sıkıntın yoksa ayrılsın boşver.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa kilolu degilim.. sadece o çok zayıf. . ben 5 kiloya yakin aldim yakin zamanda. . bu yüzden böyle diyo. . deli mi ne.. Ayrılık çanları çalıyor. . insan sevdiğine böyle bir şey der mi
- +1 yıl
demekki senden daha fit birini buldu ya da ayartmak üzere. dikkatli olmak lazım.
Niye hırbo diyorsunki benim kafadaymış seninki de :D
00 YorumlaO ayrılmadan sen ayrıl o zaman
12 Yorumla
Soran+1 yılKilo verip ayrilcam.. cok soğudum yaa.. bir an önce bitmeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılahhahhahahahahhahahahahashgdjfkljşkjillhwsdagklöjk
ulan bir şöyle konusamadık sevdiğimiz kızlarka ya.. d:SD:sdF:dlşmh00 YorumlaBir saniye daha duşünme ayrıl derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ayril gitsin zaten bahanesi kilo ayrilmak istior
10 YorumlaGeber pislik diyemedin mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılDemedim öyle bir şey. .
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılda gel. şaban..:D boşver kız sakal gitsin..
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahaa :D
+1 yılne önemi var ki rakamların
10 Yorumla
+1 yıls**tiret gitsin ortada mi kalican sanki
10 Yorumla
+1 yılkafasına odunla hızlıca vur ve kaç oradan
10 YorumlaS. i. e demen gerek bence..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle sevgili olmaz... Pardon sevgili mi dedim
10 Yorumlasen ayrıl öyle erkekten fayda gelmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı. ondan hayır gelmez sana
10 Yorumla
+1 yılYol ver gitsin bırak gururu :)
10 Yorumla
+1 yılONDAN ÖNCE SEN AYRIL BENCE :)
10 Yorumlakendı halinden memnunsan yol ver değilsen uy
01 Yorumla
Soran+1 yılMemnunum. . ben kilo veririm sorun değil. . ama onun bu kaba tavrı.. basit bakış açısı ve kırdığı bu kalp duzelmez
sen ondan ayrıl.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilo ver sonra şutla onu
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?