- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim düşmanlarım var baya ama dediğim gibi erkek 3 oldu kız 2 ve bir yazı var düşmanı akrabanda ara diye demek ki doğruymuş kız kuzen erkek kuzen benim arkadaşım da dalga geçti işletirken ben senin akrabalım dedi demek ki akrabalıkta var ama iki kişiyle akraba değiliz onlarda düşmanım sanmıyorum benim hayatım yolunda değil ki beni ordan oraya sürüyorlar annem hasta her türlü zaten o benim en büyük imtihanım bir de baba tarafı bence en büyük imtihanım düşmanlarımın hepsi ordan çıktı hep neden kullanamadıkları için abim dün bana kızdı o yüzden dedi ki bir daha kine seni de getirsinler neden peki çünkü affedersin tuvaleti zor durumda bırakıyorum ama bende kabızlık var yapamazsam daha fenalaşırım doktora giderim ben ne yapabilirim öleyim mı? istiyorsun? zaten bir sorumluluk vermekten acizler burada abimin yanında yine daha rahatsın herşeyini kendin yapıyorsun? ama orada sana sorumluluk vermez asla çünkü takıntılı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaralarımı sarabiliyorum. Bu yarayı almayı göze alarak seviyorum. Farkında olarak sevmeliyiz zaten. Sevgi her zaman huzur getirmiyor ne yazık ki. Yani kendimizi onarmayı bilmeliyiz. Bu sayede geleceğe dair umutlarımız kararmaz. Yeniden sevebilir, güvenebiliriz.
00 Yorumla
+1 yılGünün birinde öyle biri çıkar ki karşınıza feleğiniz şaşalar.. Ben eşinive çocuklarını delice seven bırakın ayrılığı 2 gün görmeden duramayan insanlar tanıdım ve eşlerinden ayrılıp başkasıyla evlendiler hemde kavgasız gürültüsüz kıskançlık bile olmadan ve aynı ilçede yaşıyorlar no problem yani.. sıfır problem hemde. (Para versen olmaz ama sevgi var işte)
00 Yorumla
Bir defasında bu tarz bir soru yöneltilmişti bana düşünmüyorum demiştim sora sevdim güvendim o yüzden bir şey diyemiyorum kalp bu gönül bu ne zaman nerde kime konacağı belli olmuyor sonra bir bakmışsın deli gibi seviyorsun ve güven duymak için çabaya girmişsin en iyisi büyük konuşmamak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞüphesiz kalbim birisi için atacaktır..
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım istediğiniz olur :)
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmüyorum buna gerekte yok...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBen zaten kimseyi sevmedim kimse de beni sevmedi.. bu zaman da ki sevgililer de zaten birbirini gerçekten sevdiğini düşünmüyorum.. . çıkar için birbirlerini seviyorlar her zaman.. ben de kolay kolay güvenemem artık
11 Yorumla- +1 yıl
En doğrusu hocam katılıyorum
+1 yılBirini sevmeyi, aşık olmayı hiç planlamadım şimdiye kadar.. Hayatın doğal akışında bazı karşılaşmalar olur ve bize aşkı düşündürür.. Bu yüzden asla asla dememek lazım.. Konu duygularsa bir de asla dememeli..
15 Yorumla- +1 yıl
Öyle diyorsun hocam haklısın da ama acı tecrübeler insanı korkutuyor
- +1 yıl
Korka korka da olsa ritmini değiştirene karşı koyamazsın..
- +1 yıl
Kalbim paramparça şu an sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yemeyi geçtim yoğurt göresim yok. Yine hüsran yaşamak istemem.
- +1 yıl
Şu ilk şok geçince farklı düşüneceksin.. Aşka yürümesen de geleni itmeyeceksin sende bir şeyler hissettiriyorsa..
- +1 yıl
Galiba haklısınız zaman gerekli biraz
+1 yılArtık birini tanımaya bile hevesim yok. Sorulan sorulara cevap vermeye tahammülüm kalmadı. Her ilişki hevesle başlayıp hüsranla sona eriyor.
21 Yorumla- +1 yıl
İlk ilişkimdi böyle bitti hak veriyorum fazlasıyla
+1 yılO kadar zor ki.. kimi sevmeye çalışsam yeniden hep dipsiz bir boşluğa düşüyorum...
11 Yorumla- +1 yıl
Geleceğim böyle olacak galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen güvenirim eski ilişkiden sonra milletle konuşmaya devam ettiğim için o saflık var 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Saflık demeyelim de tezcanlılık diyelim 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılCeaser'ı gördükten sonra ben kalbim başkası için zor atar:')
25 Yorumla- +1 yıl
Zirveyi yaşadım diyorsunuz :)
- +1 yıl
Evet. Onun kadar bir mükemmeli daha olamaz djdjdjd
- +1 yıl
Neden bitti peki
- +1 yıl
Ha yo sevgilim değil, bir webtoon yani çizgiroman karakteri djdjdjdjdj mükemmel olan şeyler sadece kitaptadır ve ben onunla zirveyi gördüm
- +1 yıl
Hava anladim asdadad o da iyiymiş
+1 yılDaha birisi olmadı ki daha'sı olsun. Düşünüyorum ve olur da bence. Nasip tabi.
12 Yorumla- +1 yıl
Umarım hayatına doğru insan gelir
- +1 yıl
amin, teşekkürler
Evet düşünüyorum. Her şeyi zamana bırakın, hayat bir kişi için kendinizi yıpratmanıza değecek kadar uzun değil tabii direkt böyle düşünerek de önünüze gelene güvenip sevmeyin. Zamanla her şey olur nasibiniz de sizi bulur.
16 Yorumla- +1 yıl
Biz kırgınlığımız ile kalıyoruz ama onlar hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyor bu hiç adil değil
- +1 yıl
İlahi adalet tecelli ediyor mutlaka öyle mi diyorsunuz? Umarım bunu duyar ya da haberim olur çok arzu ediyorum haberini almayı. Haklısınız yoluma bakmam en doğrusu.
- +1 yıl
Evet öyle diyorum ve buna inanıyorum bu hayatta sevenin ahını almak çok büyük problem yaratır insana zaten sizi bunları söyleyecek kadar kırdıysa ve yıktıysa emin olun bunun bedelini öder. Yolunuza bakmanız en güzeli olacaktır umarım mutlu bir hayatınız olur ve size gerçekten değer veren ve sizi seven birine bir an önce denk gelirsiniz :)
- +1 yıl
Yorumunuz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kalbim biraz daha huzur buldu çok teşekkür ederim umuyorum ki bütün güzellikler sizi bulur :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılElbette.
Siz, sizi tedavi edemeyen bir doktordan sonra başka doktora gitmeyi bırakıyor musunuz?
Şifa, kiminin elinde yoksa başkasının elinde olabilir..
00 Yorumla
+1 yılSadece 1 kişi ile oldum ve o kadar güvendim ki o kadar güvenilir birisiydi ki bir daha bulur muyum bilemiyorum
10 Yorumla
+1 yılHayatta yaşadığım tüm kırgınlıklara rağmen hala herkese güveniyorum ve aşırı ümitli birisiyim...
14 Yorumla- +1 yıl
Benim umudum kalmadı açıkçası ama senin adına sevindim
- +1 yıl
Mahvoldum resmen hala nasıl ümidim var bende anlamış değilim😊
- +1 yıl
Nazar değmesin :)
- +1 yıl
Değsin bence ya kurtulmak istiyorum🥱
+1 yılO işlere hiç bulaşmıyorum valla ama bence doğru kişi seni elbette bulur
16 Yorumla- +1 yıl
Bir kez daha yüzüstü bırakılmayaca tahammülüm yok açıkçası. En iyisini yapıyorsun bu arada.
- +1 yıl
Üzüldüm senin için ve sende böyle yapabilirsin tabi kendini hayattan kopar demiyorum ama bence o kişiyi arayarak değilde tesadüfen karşına çıkacak gibime geliyor, kendini mutlu edecek şeyler dene yalansız dolansız çıkarsız..:)
- +1 yıl
O kişiyi arama gibi bir gayem yok ama birgün birisi çıkarsa karşıma cesaretim olacağına inanmıyorum muhtemelen yol veririm. Beni mutlu eden şeyler konusunda tereddüt içindeyim çünkü hiçbir şey zevk vermiyor. Umarım mutlu edecek şeyler bulurum. Teşekkürler 🙂
- +1 yıl
Kendinizi mutlu edin, tereddütte kalmayın hayat bazen çok can yakıcı olabiliyor eminimki siz yol vermeden mutlu olursunuz, sizin için huzurlu bi hayat diliyorum , ne demek hayat hakkında herzaman konuşabiliriz iyi ki varsınız:)
- +1 yıl
Sağ olun size de mutlu bir hayat dilerim. Hayat hakkında konuşmak isterim :)
- +1 yıl
Siz de iyi ki varsınız :)
Hayır, her insanın geçmesi gereken bir aşama. Sevmek ve güvenmek de nedir. Saygıyı da kendine duyarsın ve çevreyle işin olmaz bitti gitti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılİçim geçmiş artık yeniden güvenimi kazanacak biri olursa zorlayabilirim. Fakat buna değecek biri olursa bu yaşanır.
00 Yorumla Neden olmasin.. Hala atan bir kalbe sahibim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yıl- + o kapasite var bende. O yüzden fren yapıyorum hep.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıldüṣünmüyorum çünkü hiç birini ne adam akıllı sevebildim nede adam akıllı sevildim
00 Yorumla
+1 yılKimseyi sevmedim hiç duygularım sıfır bu yüzden problem yok
00 Yorumla
+1 yılDüşünüyorum ama daha seçici olacağım bu konuda artık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBi daha hiç olmaz sanıyosun, sonra bi bakmışsın olmuş.
00 Yorumla
+1 yılHic sanmıyorum ihtiyaç da duymuyorum kimsenin sevgisine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük konuşmayım ama asla ve asla güvenim bitti açık veya tesettürlü hiç farketmiyor en alasını yaşadım.
10 Yorumla
+1 yılValla kimseye güvenmem hep bi şüphe 😂
11 Yorumla- +1 yıl
En iyisi öyle yapmak
- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılcok iyi kalpli ve nazil biri olmasi lazim
19 Yorumla- +1 yıl
nazik
- +1 yıl
Öyleydim terk edildim
- +1 yıl
hayatta tecrubeler olucak iyi biri olmaya devam edersen kendin gibi biri cikacaktir karsina
- +1 yıl
Ya peki uğradığım haksızlık? Çektiğim acının bir bedeli olacak mı? Bunu öder mi ilahi adalet tecelli eder mi?
- +1 yıl
kanka eğer inancın varsa; bu dünyada cektiğin en ufak sıkıntı, yorgunluk bile günahların affıdır. yani bu hayatta her şeyden imtihan oluruz ve senin iyi biri olmayı kazanman bir imtihandır. farkındaysan bir savas veriyorsun icinde bunun sevabınıda alırsın. sana öznel olarak bir şey demem gerek ise, bence sen şu an kırılmışsın ve kendine bir teselli arıyorsun, merak etme geçecek bu günler. terk edilmeden onceki halinden bile daha iyi olacaksın.
- +1 yıl
Umarım bunu çok istiyorum çok güçlü ve mutlu olmak istiyorum.
- +1 yıl
eğer guclu olmayi istersen allah sana, seni guclu edecek seyler yasatir; başarmak mutluluktur, başarıya ulaşmak için ise güçlenmek gerekir. hayatta basarilar
- +1 yıl
Sağ ol güzel goruslerin için
- +1 yıl
rica ederimm
+1 yılEvt geçmişteki canım için hayatımı mahfedemem
14 Yorumla- +1 yıl
S. a. l. a. k. l. a. r dicektim canım diye algıladı
- +1 yıl
Canım?
- +1 yıl
Sana değil ben öyle dicektim ala argo olduğu için lafı çevirdi canım diye yazdı
- +1 yıl
Sorun değil anladım hak veriyorum sana
- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar seni kaybettiği için üzülsün
17 Yorumla- +1 yıl
Zannetmiyorum hocam hatta umrunda bile olmamışım. :(((
- +1 yıl
Senin de olmasın
- +1 yıl
Deniyorum ama başaramıyorum zoruma gidiyor işte
- +1 yıl
Kendini küçümsediğindeb
- +1 yıl
Nasıl kucumsuyorum ki?
- +1 yıl
Yani üreme dürtünün medeni formuna teslim oluyorsun. Ve sırf bir dişi olduğu için karşı tarafı kutsuyorsun.
- +1 yıl
Böyle söyleyince daha mantıklı geldi şimdi hak veriyorum
+1 yılSevmem imkansız benim
13 Yorumla- +1 yıl
Sen neden bıraktın?
- +1 yıl
Kolay kolay bir şey hissetmiyorum
- +1 yıl
Önceden bende öyleydim en iyisi
+1 yılgenellikle söylerse güvenini kazanma veya diğer sebeplerden ötürü söyler zaten, hiçbir kimseden kesin ve senin çıkarlarına uygun bir fedakarlıkta bekleyemeyiz, mutlaka kendi çıkarına yani bencilliğine yenik düşecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünmüyorum ama içimde hala ufakta olsa bi umut kırıntısı var. Ben akıllanmam galiba
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHenüz hiç sevgilim olmadı
12 Yorumla- +1 yıl
Allah doğru insanı doğru zamanda karşına çıkarsın
Cevap sahibi+1 yılAmin
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalasef o guvenimi yitirdim yitirttiler
12 Yorumla- +1 yıl
En kötüsü de birgün doğru birisi çıkarsa o insana zulm etme ihtimalimiz
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden hicbirseye cesaret edemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılBende birini sevebileceğimi hele ki güvenebileceğimi hiç sanmıyorum. Duygularım öldü resmen.
00 Yorumla Hayır eğlenmek için olabilir ama asla güven ve sevgi olamaz
00 Yorumla
+1 yılOlmuyor. Herkes aynı gibi geliyor hicbi sey hissedemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıkar bitince her şey biter
21 Yorumla- +1 yıl
Sahiden öyleymiş üstad tecrübe ettik onu da
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru insanı bulup sevmek ve sevilmek istiyorum. Birilerinin peşinden koşturmak istemiyorum sadece sevildiğimi bilmek istiyorum.
10 Yorumla
+1 yılDaha yeni aldatıldım, cevap hayır gibi duruyor 🥲
110 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun bende yeni terk edildim sizi çok iyi anlıyorum
- +1 yıl
Hislerimiz aynı :( umarım karşına daha iyi insanlar çıkar
- +1 yıl
Hiç zannetmiyorum ama sağ olun sizin de çıkar umarım. Anlatmak istersen dinlerim.
- +1 yıl
8 aydır sevgiliydik, bir haftadır başkası ile görüştüğünü söyledi bana. Daha sonra sosyal medyadan takip ettikleri arttı şu an. Her yerden engelledim, bir yerden engellemeyi unutmuşum yazdı oradan, onu da engelledim. Sizde durumlar nasıl? Dinlemek isterim.
- +1 yıl
İki Yıldır birlikteydik. Ben şehir dışına üniversite okumaya geldim o da 3 senedir deniyordu bu sene bir yer tutturdu zar zor. Ben geldikten 2 hafta sonra son zamanlarda soğuk yapmaya başladı. Sonra okul iş ve dersler bir arada gitmiyor ayrılmak istiyorum dedi ergen gibi mesaj attı aradım açmadı bile. Derslere ve ise odaklanmak istiyormuş. Kendi için en doğru kararı vermiş.
- +1 yıl
İki yıldır birlikte olmanıza rağmen bu şekilde davrandiysa kaybeden kendisi olmuştur, bence geri de donecektir bu arada ya da üzücü ihtimalle bir başkası var :(
- +1 yıl
Ben ikinci ihtimali düşünüyorum. Ara verelim dediğim zaman hayır yok istemiyorum daha dedi. Ben sizden bir şey öğrenmek istiyorum. Benim acı çektiğimin misliyle acı çeker mi ahım ağzından burnundan gelir mi tam mutlu olduğum dediği anda?
- +1 yıl
Evet size bunu yaptıysa kendisi de aynı oranda üzülecektir tahminimce. Siz bu zamanı atlatıp kendinize odaklanın, belki biraz zaman alacak ama daha iyi hissedeceksiniz günden güne. Umarım acılarımız diner bir an önce.
- +1 yıl
Umarım diner acılarımız siz de kendinizi üzmeyin lütfen bir şey konuşmak isterseniz çekinmeyin. Yolumuza bakacağız ve hak ettiklerimize kavuşacağız.
- +1 yıl
Teşekkür ederim, siz de konuşmak ya da anlatmak isterseniz lütfen yazın. 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zor be
17 Yorumla- +1 yıl
Bana da öyle geliyor hocam güven duygum yok oldu
- +1 yıl
Yüzüstü bırakıldım hocam iki yıl verdiğim emek boşa gitmiş. Umrunda bile olmadım. Nasıl güvenip seveyim artık ben?
- +1 yıl
Eyvallah hocam siz yine daha tecrübelisiniz benden. Benim gözlerim tepetaklak olarak açıldı maalesef.
- +1 yıl
Kesinlikle dediğiniz gibi böyle devir olmaz olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
+1 yılHayır güvenmiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
En doğrusu
- +1 yıl
Aynen oyleee
olmayacak
11 Yorumla- +1 yıl
Bir kez kırılınca düzelmiyor
Düşünüyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Seni motive eden ne mesela bu konuda?
- +1 yıl
Keşke bende böyle düşünebilsem
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kazık yedikten sonra zor heral de birisini sevmek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünüyorum tabi. Ben asla akıllanmıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnanmıyorum!
21 Yorumla- +1 yıl
Aynı şekilde
+1 yılMaalesef bu inancımı gün gün kaybediyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayat ne getirir bilinmez
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum, zamana bıraktım.
00 YorumlaBilmiyorum umarım bu son olur 😅
00 YorumlaBu güveni verecek biri çıkmadı karşıma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. hiç düşünemiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Soğudum ben açıkçası
Gizli Üye(25-29)+1 yıldusunmuyorum imkansiz geliyo
00 YorumlaHaketmiyorlar erkolarr
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet düşünüyorum
10 Yorumla Zamanım yok
00 Yorumla
+1 yılDüşündüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılZorr
00 Yorumla - Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne