Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu konuda kesin bir yanıt vermek zordur çünkü her ilişki benzersizdir ve fedakarlık seviyeleri kişiden kişiye değişebilir. Fedakarlık, bir ilişkide her iki tarafın da göstermesi gereken bir özelliktir. Ancak, bazı insanlar belirli durumlarda daha fazla fedakarlık yapabilirler. Bu, kişinin kişilik özelliklerine, ilişkinin dinamiklerine ve karşılaşılan durumlara bağlıdır. Önemli olan, her iki tarafın da ilişkiye eşit ölçüde katkıda bulunması ve birbirlerinin ihtiyaçlarına saygı göstermesidir. Bu, sağlıklı ve mutlu bir ilişkinin temelini oluşturur. Ancak öncelik erkekler uğraşır.
Hic sasirmadim zaten kadinlar kendi bolumu secmis ve erkeklede dendi bolumunu
Evlenene kadar erkek, evlendikten sonra kadın fedakârlık gösterir. Tavlayana, tavlanana göre durum değişebilir. Ama gerçek hayatta gördüğüm, kadınların beden olsun, ruh olsun daha çok yıprandığına şahidim.
Bunun cinsiyeti yok kim daha çok severse en çok fedakarlığı o yapar bana göre erkek yapmalı kız değil
Cevap
22Cevap
En çok seven kişi. karşılıklı olur bu
Erkek derdim de seven kadınların hakkını yerim şimdi
Sevmeyene yük olur karınca, sevince filler karınca demiş diyen..
Bir ilişkiyi az seven yönetir.
Çünkü çok seven kaybetme korkusundan her şeye olur der.
Erich Fromm
Yani cinsiyete bağlı değil kimin daha çok sevdiğine bağlıdır kimin fedakâr olduğu.
Bu cinsiyetle alakalı bir durum değil ki En çok seven insanda kaybetme korkusu olur oyuzden en büyük fedakarlığı çok seven taraf yapar herzaman
Kadın da erkek de fedakarlık gösteriyor baz ilişkiler de yanlış bir seçim yapıldığı için bu ilişki yürüyemiyor
Bu sorunun cinsiyet üzerinden bir cevabı olmaz daha çok seven taraf daha çok fedakarlıklar yapar ve emek verir.
Ayrım yapılmamalı elimden geldigi kadar fedakar davranıyorsam karşımdanda bunu beklerim.. bunun kadını erkeği yok
En çok değer veren düşünen detaycı olan tabiki ben😂
Ben şaka da , diğer özellikleri doğru
Erkek her zaman en fedakar kısımdır kızlar o kadar şey yapmazlar
Tabikide erkek. Kadınlar herzaman daha naif olmalı ☺️
Konulara göre her şey değişir ikisinide fedakarlik yapamasi lazım ama gende konuda konuya değiyişiyor dediğim gibi.
Bunun cinsiyeti yok eğer iki tarafta seviyorsa iki tarafında yapması lazım
Cinsiyetle alakalı bir şey değil en çok seven en fazla fedakarlık gösteren kişidir bence
Her konuda kadınlar ilişkiyi ayakta tutan zaten kadındır
En çok seven taraf hangisi ise o
Sevgisinde samimi olan taraf.
Seven gösterir cinsiyet gözetmeden
Ennnn derinden seven..🍀🗝️
Kadınlar gerçekten çabalıyor, üzülüyorum onlara.
Dürüst erkek hmmm
En çok seven taraf.. muhtemelen
Ayyy kadınlara baak 😂
Erkek en çok fedakarlık gösteriyor
Hangi taraf daha çok seviyorsa:))
Kadın..
Bence kadınlar gösteriyor
Kendi adıma ben
Cinsiyetini bilmem de ben
Daha çok seven
Kişiden kisye değişir
Kadın daha çok gösterir bence