Sevgilimle eskisi kadar buluşmuyoruz işe gidiyor vaktim olmuyor falan diyor ama eskiden sabah giderdim kahvaltı hazırlandık beraber haftada 3 kere buluşurduk şimdi ayda 4 kez buluşuyoruz belki daha az birde evlerimiz aynı semtte yani buluşsak da zaten erkenden eve gönderme derdinde vaktim olduğu halde eve git diyor saat 7 daha ya.(2 yillik ilişkim ona göre yazın ne yapmalıyım.[Çocuk arayip soruyor surekli gunde 6 kere arar]
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sanırım birinin sizi görmesini istemiyor oyuzden sana git eve diyor
Bilmiyorum ki sürekli böyle hep böyleydi
Sormadın mı neden bu şekilde davranıyorsun benimle vakit geçirmek istemiyormusun demedinmi
Dedim yarin ise gidicem uyumam lazım eve gidip diyor ama uyumuyor 12 de uyuyor
Yani biraz daha durum ole gidim demiştim herkesin içinde bağırdı eve git uyumak istiyorum ben hadi eve git die.(
Bence ona yüz yüze geldiğinizde konuşmalısın dediğim gibi ya biri görmesin sizi diye bu şekil davranıyor ya da seninle vakit geçirmek artık zevk vermiyordur bu şekil bahaneler yapıyordur
Bilmiyorum ki. ( bencede öyle kanka 10 gündür buluşmuyoruz 😥
Yanımda bağırıyor kızıyor falan sonra eve gelince aririyor ben senin yanında mutluyum diyor madem öyle nie eve gönderme cabasindasin
Acaba senden sonra başkasıyla mı buluşuyor anlamadım ki ben olsam şüphelenirim bide bağırması normal değil bidaha sana bağırmamasi için tepki goster
Bende ona bağırıyorum ama daha kötü oluyor vurmaya bile kalkıyor cook sinirleniyor kanka bu birde çalıştığı için haftada 1 izinli olması lazım demi ama izin gününde de ise gittiğini soluyor bana
3 aydır izin kullanmiyormus
Vurmaya kalkıyorsa sen ilerde cok üzülürsün sevgilin nerde çalışıyor ağır bir iş yerde mı
Knk awm de aşçılık yapıyor eleman yokmuş bide yoğun biyer
Kanka gece hafta konuştuk dedi yarın izinliyim ama gene izin kullanamicam eleman yokmuş dedi bende artık inanmadığım için iş yerine gidiyordum öyle birsey var mı diye çocuk beni aradı nerdesin dedi iş yerine geliyorum dedim çocuk bana gelme ben orada değilim şu an başka awm ye gidiyoruz kalite falan gelmiş dedi ben gittim awm ye yoktu./
Normal çalıştığı awm ye gittim ama onların iş için farklı awm ye gittiklerine değil
Oha vay aqqq şöyle izinli günlerde isterse çalışır ama seninkisi resmen yalan söylemiş ben olsam ordaki ogun çalışanlara söylerdim haberim yokmuş gibi sevgilinin ismi ne se burada mı acaba çalışıyor mu gibi sorardım çalışanlara
Kanka hepsi beni tanıyor sordum kız mudur beni tanıyordu gitmiş hemen sevgilimi aramış böyle böyle die
.( of ya ne yapcam ben
Ee söylemedin mı peki bana niye sürekli yalan söylüyorsun bir sorun mu var falan diye
Yok knk yalan soluyorsan desem saten güven yok bitirelim dicek ben emin olup gözümle görecem bu iş yerine gittimde izinli gününde bakim ordami degilmi değilse ayrılcam
Yani tabi ona söylemeden direk git eğer bana niye söylemedin geleceğini derse supriz yapmak istedim işlerim vardı 5 dakika görüp gidicektim diyebilirsin
Evet öyle yapacaktım o gün ama yapicam onu pazartesi günü bakalım
Bence artık buluşalım deme ona o seni ozlerse buluşalım derse ozman bakarız de
Knk hiç demiom ki buluşalım die o hep der ben dedim de gelmiyor.(
Nasıl ıliskiniz var anlamadım valla ama sevgilim birşeyler saklıyor
Sevgilin*
Evet bireyler var ama ne bilmiyorum knk of ya
Napicam ben
Ne zmn buluşcamiz bile belli değil özledim.(
Sizin yakın olmanıza rağmen buluşamıyorsunuz ben uzak mesafe ilişkisi yaşadığım halde buluşamıyorum yakın olsa her dakika giderdim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!