10 yıl önceki platoniğiniz mi yoksa şimdiki sevgiliniz mi?

10 yıl önce platonik aşık olduğum bir kız vardı Önce arkadaştık sonra ben ona aşık oldum. Karşılıksızdı belki ama hayatımın en büyük aşkıydı. Bir defa fake hesaptanda yürüdüm. Sonra ben olduğunu anlayınca kesti konuşmayı. Sonrasında kayboldu bir anda. Ben ise hayatıma devam ettim bir şekilde. Şimdi 5 yıllık bir ilişkim var. Ailelerimiz filan tanıştı. Sonrasında 1 ay öncesinde iş yerimde bir gün bir kız saçını kulağının arkasına atıyorduq. Hareketi o kadar tanıdık geldi ki anında tanıdım. 10 yıl önceki platoniğimdi. Bütün duygularımı altüst etti. Şu anki sevgilimi asla aldatmam. Başka birini düşünemem bile ama belki bu dünyadaki birini aldatmama sebeb olabilecek yegane kişi karşıma çıktı. Bütün duygularım altüst oldu. Platoniğimi bir kaç kere tanımamış gibi davrandım ama eminim o beni tanıdı. Ast üst ilişkisinde bir ilişkimiz var iş yerinde. Ben doktorum o hemşire. Sizce napmalıyım? Seni daha önceden tanıyor muyum diye konu açmalı mıyım yoksa aptala mı yatmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Choice, old or new. A new path.
Choice, old or new. A new path.
10 yıl önceki platoniğiniz mi yoksa şimdiki sevgiliniz mi?