Instadan biriyle tanıṣmıṣtım baya uğraṣtı benle sevgili olabilmek için. Aynı sehirdeyiz bu arada. Kendisi çok efendi, düzgün iṣi gücü çok yerinde birisi ama bende duygu yoktu o zamanlar yeni sevgilimden ayrilmistim. Neyse çocuk benimle konusmayı kesti gerçi o yazmayınca ben yazmiyordum haklı olarak kesmiṣtir.
Sanirim artik benden bekliyor yazmamı, storylerinde sadece kendinin "en iyi" ciktiği fotoğrafları paylasiyor sonra bana storylerini gizliyor, fake hesabimdan tesadüfen gördüm. Bana ara ara storylerini gizleyip açıyor. Nerdeyse 2 senedir takipde ama yazmiyor. Anlamadim gitti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana storylerini gizlemesinin sebebi hayatinda baska birinin olmasi bence seninlede bos zamaninda tanismis sonra iliskisi olunca iletisimi kesmise benziyor
yok hayatinda birisi iṣte
gizlediği storylerde sadece agac bulut ve selfi cekiyor yani sevgilisini falan atmiyor zaten yeni bi kizda takip etmiyor dsha dogrusu yeni kimseyi takip etmemis
Bilemiyorum
Kafadan silmiş yanıt alamayınca
ama storylerimi kacirmadan izliyor hep
bide gecenlerde begenmisti bi söz paylasmistim normalde asla begenmiyordu
Bir umut işte, dönersede oluruz kafası
ya zaten olurmuṣuzda ne bileyim ben o aralar ask acisi cekiyordum baska birine yanlis yapmak istemiyordum
bide tip olarak pek hosuma gitmemisti ama iyi kalpli biri gibiydi yani kimseye zarari dokunmayan saf biri gibi
E içine sinmemiş şuanda da olsan yine aynı şeyleri hissedeceksin ve seni heyecanlandırmayacak, sil bence kafandan
Ama öyle bi ask acisi cekmedim ki ben o zamanlar yani dünyadaki en çirkin kiz gibi hissediyordum, ilgimi cekmisti hatta numarami bile vermistim hala cekiyor fizigi falan hos birisi ama yüz olarak pek tarzim degil ve biraz varlikli birisi beni nasil kabul eder bilemem yani asıl onun içine sinmiṣmiyimdir ben haha 😃 benim elimde sadece güzelliğim var yani baska biṣey yok benim karakterimi begenmisti gerci ve bana sürekli senin gibi kizlara yanlıṣ yapıyorlar kiziyorum bu erkeklrre demisti o yüzden kanka moduna girmisti ister istemez baya ask acimi dinledi yani 🤣 ama haklisin olsaydi olurduda zaten aman ne bileyim iste kafam karisik
Baya kafan karışık gibi, netleştirmek için kafandakileri tekrar konuşmayı deneyebilirsin o zaman en azından silersende kafanda soru işareti kalmamış olur, bol şans
Çocuk bıkmış artık
gecenlerde storymi begenmisti mesaj mi vermek istiyor ki?
Olabilir biraz sen koş onun peşinden
ama damdan düṣermiṣ gibi yazamam ki
story paylasmiyor ki yazayim
O bakıyor mu senin paylaşımına
evet hepsine bakiyor
Himm o zaman bir bahane bul ona bir şey sor
Birde sevmiyor musun çocuğu
Iṣte ne gibi bi bahanem olacak ki 🫠 sevmiyor değilim pek tipim değil aslinda ama karakter olarak iyi ve düzgündü yasi yasima uygundu
ayni memleketteniz ve ayni sehirde yasiyoruz yani daha nolsun ne bileyim
Yaz gitsin ona
Bir şey ile ilgili soru Sor bahanen olsun
Kendi iyi çıktığı fotoları koyuyorsa uzak dur aman
neden ki?
diger begenmedigi fotolarini benden gizliyor ama ben görüyorum fakeden
Gizlemesi çok yanlış
Güvenilmez bence unut gitsin
Gizleme olayini bende anlamadim acikcasi
fake hesabimdan baktim biseyde paylasmiyor
agac paylasmis
bulutu havayi cekmis
bi selfi atmis o kadar yani aman aman seyler değil neden gizledigini anlayamadim
Denk gelmemişsindir belki
Başkası var, tren kaçmış 😄
yok olsa bilirim ama yok
Adamın kafasında biri var demek ki illa sevgili mi olacak hemen
40 taklayla benden telefon numarami aldi hala kayitli duruyorum onda
ya ayni sehirdeniz ama ayni zamanda ayni memleketteniz
hatta bikac ay önce memlekete gittiğinde bana bütün storylerini açmıṣtı ben o zaman anladım herhalde benle yazismak istiyor ama benden bekliyor adımı diye
Bir kerede sen mi yazsan acaba
yazamam ki 1 sene gecti nerdeyse ortada bisey yokken nasil yazim
gecenlerde storyimi begenmisti normalde asla begenmezdi garip yani
Sende bir kere onun storysini begen o zaman
Ama ben bi söz paylasmistim onu begenmisti
o ise hep selfi atiyor
Sen yaz bacım
yazamam ya kac ay gecti veya belki 1 sene gecmistir
Ver Instagram ben senin adına yazim
Kuzenim derim
😃😃 cok iyi kalplisin ama yazmadigim bisuru detay daha var o yüzden yazamam ya bide yazmam için story falan paylasmiyor ki ya selfi atiyor ya da aylarca benden storysini gizliyor
O da senin bileceğin iş hayırlı geceler