Zamanında çok pesinden kostüm o yazmasa bile yazdım. Simdi 3 aydır yazmıyorum oda yazmıyor yazmasını sağlamak için ne yapmalıyım durumları takip ediyor sadece ve katiyen yazmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Anlamadigim şey tamam yazmıyor ama neden numaramı silmiyor hadi onuda silmiyor ama neden durumlarımı takip ediyor
Tamam da Madem o kadar konuşmak buluşmak istiyorsun sen yaz illa o mu yazması lazım Sonuçta sevgili değilsiniz yani arkadaşsınız ha sen yazmışsın ha O yazmış Ben belki de sevgilisi var O konuşmasını istemiyor Sen eski sevgilisi olduğu için Yanlış anlayacağını düşünüyor
benim anladığım Sen bu adamla evli iken sevgili olmuşsun işte ne bileyim Aramızda bir şeyler geçti mi geçmedi mi bilmiyorum ama belli ki sen biraz farklı düşünmeye başladın Yani ciddi iyileşmeye başladım Belki de adam bu yüzden seni bıraktı yani ilişkisini evliliğinin tehlikeye girmemesi için o yüzden de seni aramıyor
yani şu an bile hala ondan mesaj beklediğini onunla konuşmaya çalıştığına göre Sen bu adama karşı biraz gittiyse diyorsun yani gerçekten onu istiyorsun bu adam da bunun evliliğini tehlikeye girmesini istemiyor anlaşılan
madem bu adamla aranızda bir şey olmadı cinsel bir içerik geçmedi Pekin senin bu adama takıntın ne ben onu anlamadım yani başkasını bulup başkasıyla sevgili olmak çok mu zor neden İlla evli bir adam
bak sen bu adamı boşuna bekliyorsun senin bu adamla Bir geleceğin filan yok yani sadece görüşmeleriniz birkaç görüşme olur o kadar Yani seni arasa da sana mesaj atsa da eninde sonunda gene ayrılacaksınız gene ayrı düşeceksiniz çünkü adam evli yani sonuçta senin için evini çocuğunu karısını bırakıp sana gelmez onu terk etmez Belki de seninle görüşürken Seninle cinsel birliktelik bekliyordu Sen de O olmayınca O yüzden seni bıraktı
Sana tavsiyem bunu engelle sosyal medyadan işte ne bileyim telefondan WhatsApp'tan şuradan buradan yani bu adamın yaptıklarını görme görme ki onun Merak etme Bu yüzden sen de rahat ol Ben de rahat olayım
ya adamın telefonda sadece bir senin numaran yok Sadece senin durum atmıyorsun WhatsApp'a bir sürü kişi durum atıyor onların içine bakarken Seninki daha görünüyor dur orada o yüzden yani görüp geçiyordur
Neyse Tek diyeceğim şu senin bu durumun bildin hastalıklı bir takıntı adamın senin durumları takip etmesi Seni istiyor seni merak ediyor anlamına gelmez takip ediyor olabilir ama bu seni arayıp sana sana döneceği anlamına da gelmezSenin tek yapacağın onu engellemek onu bir daha görmemek ya da ona mesaj atıp Neden böyle yaptığını sormak olacak çünkü senin aradığın tek cevap onda Biz ne dersek diyelim sen hep bir şeyimerak edeceksin ve onu düşünmeye devam edeceksin o yüzden senin takıntım bu adam ondan kurtulman için de bir başkasını bulman şart
Peki seni istiyor dan nasıl istiyor onu biliyor musun Yani seni ne için istiyor evlenmek için mi seninle arkadaş olmak için mi yoksa başka bir şey içinmi istiyor seni
Baska neden olabilirki zaten senle evlenmek icin değil sonucta evli arkadas olmak icinde değil sonucta eski sevgilisisin eski sevgiliyle arkadas olamaz evliyken geriye sadece sexs kaliyor oda ihtiyaci olursa senle yatarim dusuncesiyle silmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
3 ay yazmayan insan senden nasıl emin olabilir? 3 ay ya, koskoca 3 ay.. insan hiç mi merak etmez
Hay ağzını öpeyim di cem yanlış anlama ama valla ya ama durumlarımı takip ediyor
Sizce ne yapayim
kendıne aklı basında sana deger veren bırını neden aramıyosun
Onun bir kezde olsa yazarını istiyorum
bence zamanını harcaman bıle yanlıs degerlı bı ınsan bulursan o zaten kıskanır yazar
Yanı resim mi atayim ya tamamen kaybedersem
tamamen neden kaybedesın kı ya da dıyelımkı kaybettın hayat sadece ondan mı ıbaret sanıyorsun
Siz bu adamlar nesiniz sevgili filan mı
Sevgiliydik ayrıldık ama görüşelim demistik
of kızım ayrıldıysa o zaman niye yazsın Yani sana Sonuçta ayrılmış sınız yazması çok saçma olur değil mi
Nasilsin demek zor mu ayrıca en son konuştuğumuzda bi gün buluşacağız diye konustuk
Tamam da Madem o kadar konuşmak buluşmak istiyorsun sen yaz illa o mu yazması lazım Sonuçta sevgili değilsiniz yani arkadaşsınız ha sen yazmışsın ha O yazmış Ben belki de sevgilisi var O konuşmasını istemiyor Sen eski sevgilisi olduğu için Yanlış anlayacağını düşünüyor
Adam malesef evli
E tamam işte normal yazmaması evliliğinin kötüye gitmesini istemiyor Belli ki
Bu arada siz sevgiliyken de evli miydi yoksa siz ayrıldıktan sonra mı evlendi
Iyide hep çevrimiçi başladı varsa ya
Hep çevrimiçi olması bir başkasının olmasını göstermez Normalde takılıyor olabilir
Adam bana sen evlensende görüşürüz dedi
benim anladığım Sen bu adamla evli iken sevgili olmuşsun işte ne bileyim Aramızda bir şeyler geçti mi geçmedi mi bilmiyorum ama belli ki sen biraz farklı düşünmeye başladın Yani ciddi iyileşmeye başladım Belki de adam bu yüzden seni bıraktı yani ilişkisini evliliğinin tehlikeye girmemesi için o yüzden de seni aramıyor
yani şu an bile hala ondan mesaj beklediğini onunla konuşmaya çalıştığına göre Sen bu adama karşı biraz gittiyse diyorsun yani gerçekten onu istiyorsun bu adam da bunun evliliğini tehlikeye girmesini istemiyor anlaşılan
Durumlarımı takip ediyor numaramı sil dedim silmedi buluşmadık bile
Sen numaranı silmemesi bir şey değiştirmez ki
Bir kez yazsın istiyorum
Ben yeminliyim yazamam. madem yazmio numaramı neden silmiyor durumlarımı niye takip te
o kadar çok istiyorsan kendin yazmak zorundasın onu bekleyip duracaksan O daha çok beklersin
Yeminliyim yazmam. Ama onun durumları takip edip beni silmemesi sence de tuhaf degilmi
aranızda cinsel bir şey geçti mi
Hayir
Hayr
madem bu adamla aranızda bir şey olmadı cinsel bir içerik geçmedi Pekin senin bu adama takıntın ne ben onu anlamadım yani başkasını bulup başkasıyla sevgili olmak çok mu zor neden İlla evli bir adam
yani sadece Onu bekleyecek kadar mı acizsin onu soruyorum
Çok etkilendim ondan çok hayal kurduk buluşacaktık onu çok istedim vazgeçemiyorum. Bir travestiyi takip edişini bile gördüğüm halde:(
Ayrıca bana isleri olduğunu ama ilerde görüşe bilcegmizi soyledi
bak sen bu adamı boşuna bekliyorsun senin bu adamla Bir geleceğin filan yok yani sadece görüşmeleriniz birkaç görüşme olur o kadar Yani seni arasa da sana mesaj atsa da eninde sonunda gene ayrılacaksınız gene ayrı düşeceksiniz çünkü adam evli yani sonuçta senin için evini çocuğunu karısını bırakıp sana gelmez onu terk etmez Belki de seninle görüşürken Seninle cinsel birliktelik bekliyordu Sen de O olmayınca O yüzden seni bıraktı
Görüşürz demiştik kim bilir ne olurdu ama haklsiin sonu yok. Benim merak ettim silmiyor durum takibi yapıyor neden
Sana tavsiyem bunu engelle sosyal medyadan işte ne bileyim telefondan WhatsApp'tan şuradan buradan yani bu adamın yaptıklarını görme görme ki onun Merak etme Bu yüzden sen de rahat ol Ben de rahat olayım
ve kendine yeni birini bulmaya çalışan yeni birini sevmeye çalış daha çabuk Unutursun Tabii mümkünse evli olmayan birini sevmeye çalış
🙂 çok sağol. Ama elimde değil yapamıyorum sana trk bi sorum var neden beni silmiyor o
Zaten o beni sosyal medyadan sildi. Ama telinden silmiyor
Belki bir gün ihtiyacı olursa ararım diye silmiyor Dur niye silmeyecek erkek bu sonuçta zaten erkekler genelde silmezler
Hadi silmiyor ama durumlarımı neden takipte
WhatsApp'tan mı takip ediyor nereden takip ediyor bu seni
Evet
ya adamın telefonda sadece bir senin numaran yok Sadece senin durum atmıyorsun WhatsApp'a bir sürü kişi durum atıyor onların içine bakarken Seninki daha görünüyor dur orada o yüzden yani görüp geçiyordur
Yo bildiğin izliyor takip ediyorum saniyesine kadar. Bende diyorumki durumu sona alabilir neden yani
Ya birde ben bise paylaşıyorum mesela şarkı oda ona hitaben cvp niteliğinde şarkı atiyor
Adinn ne senin
Ne alakası var adımın sen cevpala
Hitaben sordum be
Gizli girmisim
La frofil adini demiyom aysemi zeynepmi mervemi onu diyom
Sen sorumu cvpla
Siz de amma korkaksınız anlamadım nedir alan alt tarafı bir at söyleyecen be
Tm bise istemiom cvplma
Neyse Tek diyeceğim şu senin bu durumun bildin hastalıklı bir takıntı adamın senin durumları takip etmesi Seni istiyor seni merak ediyor anlamına gelmez takip ediyor olabilir ama bu seni arayıp sana sana döneceği anlamına da gelmezSenin tek yapacağın onu engellemek onu bir daha görmemek ya da ona mesaj atıp Neden böyle yaptığını sormak olacak çünkü senin aradığın tek cevap onda Biz ne dersek diyelim sen hep bir şeyimerak edeceksin ve onu düşünmeye devam edeceksin o yüzden senin takıntım bu adam ondan kurtulman için de bir başkasını bulman şart
yani yanlış anlama anlattıklarına göre Takıntılı birisin
Yeminli olmasam yazacam yeminliyim
Birde o yazsın istiyorum. Çok sacm a beni istemiyorsa takip etmesi bence istiyor zaten en son görüşelim demisti
Peki seni istiyor dan nasıl istiyor onu biliyor musun Yani seni ne için istiyor evlenmek için mi seninle arkadaş olmak için mi yoksa başka bir şey içinmi istiyor seni
seks için dır dicen demi acikkonus
Baska neden olabilirki zaten senle evlenmek icin değil sonucta evli arkadas olmak icinde değil sonucta eski sevgilisisin eski sevgiliyle arkadas olamaz evliyken geriye sadece sexs kaliyor oda ihtiyaci olursa senle yatarim dusuncesiyle silmiyor
Bence kendine gel ve yazma
Yazmadım ama oda yazmıyor bir keer yazsın istiyorum