Var tabiki benim bu sene hayatımı değiştirdi ben 1 senede hiç olmadığım ben oldum düşüncelerim, hareketlerim metal olarak da çok değiştim beni çok etkiledi. o çok sevdiğim canım arkadaşıma burdan selam olsun -B <3
Bendeki ışıksızlıktan kaynaklı karanlık değil direkt karanlık maddenin kendisi ışığıda ısıyıda seside soğuruyor yok 0 çözülmez artık tek çözüm antimadde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır kimse olmadı.
Tam anlamıyla bir ışık yayamasa da -ki hiç kimse yayamaz bence- en yakın arkadaşım herkesten çok anlar beni konuşmasak bile sessizliğimizden anlarız
Bilmiyorum... bundan emin değilim sanırım olmadı. :d
Var tabiki benim bu sene hayatımı değiştirdi ben 1 senede hiç olmadığım ben oldum düşüncelerim, hareketlerim metal olarak da çok değiştim beni çok etkiledi. o çok sevdiğim canım arkadaşıma burdan selam olsun -B <3
Bendeki ışıksızlıktan kaynaklı karanlık değil direkt karanlık maddenin kendisi ışığıda ısıyıda seside soğuruyor yok 0 çözülmez artık tek çözüm antimadde
Yok olmadı da kendi ruhsal dünyasına çekmeye çalışan oldu.
Kendim tabii ki başka kimse anlatsam dahi tanıyamaz sonuçta
Evet, oldu. Buradan. Ama sonra iletişimi kesti. O benim ruhumun benliğimin aynası/ydı.
Benim ruhsal dünyamı ben bile tercüme edemezken bir başkası nasıl edebilsin
Öyle birisi olamaz.. olasada senin haberin olmaz o gidene kadar...
Evet var. Peki senin var mı 😄
Ben pek ruhsal dünyamı kimseye açmıyorum, oraya girmeye çalışana da izin vermem pek.
Bir tane yazar, youtuber var. O oldu
Oldu gizli bahçem, beklenmeyen misafirim.
Güneş gibi olmasa da vardır.
Olmadı.
Evet, oldu.
Vardı.
Olmadı
Hayir olmadi
Yok hayır
Hayır yok.
evet. karım.
O değilde uygulamada hikaye nasıl atılıyor
hiç olmadı...