Aile & Toplum Size rehberlik edip yol gösteren biri oldu mu? AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Açıklama videoda. 😪 Güncellemeler+1 yıl Videoyu seyretmeyi unutmayın len 😂 Güncellemeler+1 yıl Güncelleme güncellemesi Size rehberlik edip yol gösteren biri oldu mu? Cevapla Rehber Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır kimseden yol göstermesini istemem 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çoook oldu jdjdjsnsuh 0 2 Yorumla AKaKesKinKa 1 yıl Videoyu izledin mi 😂 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Hee izledim az önce tövbe Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Oldu ama böylesi olmadı olamazda 😂 0 3 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Sana guiding hand olabilirim istersen 🤔Asgari ücret, sigorta, yol ve yemek alırım. 👀 Yorumla tortitotilla +1 yıl Olamaz olmaz olmamalı tenks ederim kalsın 😂 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Teklif var ısrar yok 🤷♂️😂 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bu ne be böyle. Olmadı. 0 3 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Guiding hands 😂 ne güzel işte yardımcı oluyorlar 😂 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl İyi sanada olsunlar Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl İhtiyacım yohh 😪 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum olmuştur galiba kesin ben takmamışımdır 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çok oldu 0 2 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Allah razı olsun terazi kardeş 😂 Soruyu görüşsüz kalma utancından kurtardın 😂 Yorumla ikizterazi +1 yıl Estagfurullah jxjxj Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Ablam oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır kimseden yol göstermesini istemem
Çoook oldu jdjdjsnsuh
Videoyu izledin mi 😂
Hee izledim az önce tövbe
Oldu ama böylesi olmadı olamazda 😂
Sana guiding hand olabilirim istersen 🤔
Asgari ücret, sigorta, yol ve yemek alırım. 👀
Olamaz olmaz olmamalı tenks ederim kalsın 😂
Teklif var ısrar yok 🤷♂️😂