Bir gecede değişiyor her şey. Yeni birini görüp beğeniyorlar bizim gibi duygusal bakmıyorlar karşı cinse. Obje olarak bakıyorlar. Evindeki eşyalarını seviyorsun ama daha güzelini görüp onu satın almak istiyorsun. Öyle onlar için de
Ben evli olmasından supheleniyorim daha bu sabah kaydetti 1 saat kadar kayıtlı durdu ppsi gelmişti yazmadi tabi ama sonra yeniden gitti ppsi hala yok. Dün de sabah kaydetti aynı şekilde.
Eşi uzun vardiya gerektiren bir işte çalışıyor olabilir. Ve ya evli değildir sadece eskilerden biriyle barışmıştır. Hayatına yeni bitini alsa fark ederdin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evlidir kesin o yüzden dhd
Aklıma geldi bu cidden çünkü numaramı silmişti sabah yeniden kaydetti yazmadi ama simdi yine sildi
Evlidir bence ya
ya da sevgilisi var onun yanına giderken siliyo sonra kaydediyo geri işte
Karısına falan yakalanmamak için mi diyorsun yani yoksa dönecek mi napayim sence
boş ver gitsin başkalaroyla dene
Bilmem ki aramayı denesen
4 gündür eline telefonu alıyor mutlaka bir de numaramı silip tekrar kaydediyor neden sence
Bence onunla iletişime geçerseniz sorularınızın cevabını alacaksınız
4 gün geçti bak hergun yazdim daha ne yapayım
Ara için rahat olsun ne var bunda yoksa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna
Bir de bak numaramı siliyor tekrar kaydediyor geri siliyor neden yapar bunu
En iyisi sen ne yap biliyor musun s... Et😉
Edebilsem keşke düne göre iyiyim ama anlamadım neden silip yeniden kaydediyor
Sen engelle kafana takma başka şeyler için uğraş ver
devam etmek istemiyodur
Numaramı silip geri kaydediyor niye sence
hem konuşmak istemiyodur hem merak ediyodur. bide cinsel anlamdan takılmak istiyor sen yüz vermediysen ondan da olabilir
Cinsellik konusunu bile açmadı ya sanmıyorum ama üzülüyorum geri döner mi kafası karışiksa
açmaması istemediği anlamına gelmez ama. içten içe bunu istiyor bunun için seninle konuşmuş olabilir
Sana istek yolladim
kabul ettim ama xperim düşük yazamıyorum sen yazmadan
Ben yeni açtım hesabı hiç yazamam
ben yarın 3xper olurum heralde beklersen o zaman yazarım
Tamam olur
tamamdır o zaman konuşuruz yarın
yani zorlamanın anlamı niyeki bakmıyorsa yazma
İlgisini çekmiyorsun
Kaç ay çektim şimdi mi çekmez oldum
Bir gecede değişiyor her şey. Yeni birini görüp beğeniyorlar bizim gibi duygusal bakmıyorlar karşı cinse. Obje olarak bakıyorlar. Evindeki eşyalarını seviyorsun ama daha güzelini görüp onu satın almak istiyorsun. Öyle onlar için de
Sen anlarsın beni bir de numaramı silmisti sabah tekrar kaydetti sonra yine sildi neden sence
Yeni biri ya da önceden olup yeniden barıştığı biri var. Seni de merak ediyor arada yedekte kalmanı istiyor. Eminim ki başkası var ama
Ben evli olmasından supheleniyorim daha bu sabah kaydetti 1 saat kadar kayıtlı durdu ppsi gelmişti yazmadi tabi ama sonra yeniden gitti ppsi hala yok. Dün de sabah kaydetti aynı şekilde.
Tanışmanız nasıldı ve ne kadar sürdü birlikteliğiniz olayı kavramaya çalışıyorum
4 5 ay kadar oldu sosyal medyadan tanıştık 2 kez görüştük. Akşam tamamen bana yazdığı oluyordu evli olsa nasil yapabilir bunu
Eşi uzun vardiya gerektiren bir işte çalışıyor olabilir. Ve ya evli değildir sadece eskilerden biriyle barışmıştır. Hayatına yeni bitini alsa fark ederdin
Döner mi sence bana yazar mı?
Kendini daha fazla yorma derim
Numaramı niye silip tekrar kaydediyor
Başka biri vardır
Begenmemis
Yeni konuşmuyoruz bir de numaramı silip tekrar kaydedip bir daha siliyor neden sence
Ergen çünkü