Erkek arkadaşım sınır dışında astsubay ilerlemediği için ve guvenmedigim için ilişkiyi bitirmek istiyorum ama aramiyo beni arayınca lafı ağzıma tikiyo ben meşgulüm şöyle böyle yapma etme felan tak kapatiyo meşgul olduğuna inanıyorum ama günde beni bir kez bile arayamayacak kadar meşgul değil ve açıkçası beni artık çekici güzel de bulmuyor bunun farkındayım uzaklaştık çok ağlıyorum bu dev ederse daha çok ağlarım defalarca söyledim ama kafamda kuruyorsun felan diyor kesinlikle ayrılmak istiyorum bunu nasıl yaparım arıyorum acmiyo bir kez aradım daha fazla da aramak istemedim mesajıma baksa mesajda yapacağım ama saçmalama felan yazıp cikiyo
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mesaj at bitti diye sonra da engelle bu kadar basit. Kafana ayrılığı koyduysan niye hâlâ karşı tarafın vakit ayırmasını ya da onaylamasını bekliyosun kızım sen ne çekiyosan kendi kendine ediyosun. İnsanların sana davranış biçimini sen belirlersin biraz da bunu düşün. Karşındaki insan senin ayrılık konuşmasını bile ciddiye almayıp müsaade etmiyor, ilişki için çabalamıyor sen hâlâ son sürat çabayla ayrılık için bile kendini yırtıyosun.
Ben cok seviyorum engeli kaldırıp yazmaktan korkuyorum o da eğer engellerse dönüşü olmayan bir yola girmek istiyorum bu yüzden onu bekliyorum ümidimi tamamen kesmek için aradığımda ulaşmak istemiyorum ailemle çok problemlerim var onlar ne zaman evlilik baskısı yapsa onu arıyorum ağlıyorum felan bunun olmasını istemiyorum ondan başka kimsem yok ama onunla da olmuyo
Onun konumunu bilemem ama bu askeriler gayette telefonla ilgilenebiliyor benim bildiğim :(
onemli bişey konuşacağım bana vakit ayırır mısın de eğer onuda yapmıyosa ciddi bi mesajla bitir
Yazdım valla
Takmıyormu seni
Uzaklaştık diyelim devam etmenin anlamı yok
Engel at gitsin o zaman takmiyorsa nefret ediyorum öyle insanlardan adam yerine koyuyon konuşmak için oda kaçsın
Yazdım wp tan hakkında hayırlısı olsun mesajıma cevap verme lütfen her yerden engelle benim için sadece bunu yap kendine iyi bak yazdim
Sen engelle yoksa o uzatır benden söylemesi hiç yoktan iyidir der adam arada ne yapsa kardır onun için
Engelledim
İyiymiş hakkedne hayatını al