Erkek arkadaşımdan ayrılıp ayrılmayacağımı bilmiyorum?

Genç adamla neredeyse 3 aydır iletişim kuruyoruz. Ben 21, o 24 yaşında. Beni onda cezbeden şey dürüstlüğü, pek çok erkek gibi ağzından güzel sözlerle yalan söylememesi. Ama sorun şu ki, ciddi değilmiş gibi hissettiriyor. Genelde öğle yemeğinde iş yerinde buluşuyoruz ve o evine davet ediyor (se* için değil) Ama zaten her zaman sadece eve davet ettiği gerçeğiyle çileden çıkmış durumdayım. Anneme ondan bahsetmek istediğinde, “Şu anda akrabalarımızdan kimsenin öğrenmesi için o aşamada değiliz ve bu nedenle hakkımız olduğu için özgürce karar verebiliriz ve akrabalar öğrendiğinde zor olacak” yanıtını verdi. kolay karar vermek imkansız” dedi ve ayrılmak istediğimde bile beni tabi ki zorlamayacağını aksi takdirde ileride aniden bir şey olursa zamanımı boşa harcadığım için onu suçlayacağımı söyledi. Ama her zaman arar ve yazar, beni umursamıyor gibi görünmüyor. Ama ayrıca bir ilişkide hiçbir şey için söz veremeyeceğini çünkü ilerde başımıza ne geleceğini bilmediğimizi + çok tartışıp ayrılabiliriz dedi. O da doğru yani. Ama onu bırakamıyorum, çok üzülüyorum ve gözyaşları geliyor. alıştım ona galiba :( ayrılırsam pişman olurum diye korkuyorum ama bir taraftan da o benim için iyi biri mi anlamıyorum
Erkek arkadaşımdan ayrılıp ayrılmayacağımı bilmiyorum?