Güncellemeler
+1 yıl
hani derler ya erkekler cilve sever, cilve yapmak tam olarak ne oluyor peki?
Bunun için evdeyken nasıl davranmaliyim? Kucağına oturup sonra hiçbi şey olmamış gibi kalkıp, kulağına azdırıcı şeyler söyleyip, kışkırtıcı danslar edip sonra da 'hayir istemiyorum' desem çıldırtıcı etkileyici olur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
eee sek tir git çocuk mu kandırıyorsun der. Friendsi izledin mi al sana bi sahne
https://www.youtube.com/shorts/E9FLDRk1tcsben sadece cilve yapmak istiyorum aşık olsun istiyorum. hani derler ya erkekler cilve sever, cilve yapmak tam olarak ne oluyor peki?
Gözlerinin içine bakmak.. onu desteklemek.. ona inanmak sevdiğine güvenmek.. konuşmalarla kafa zikkmemek.. onu dinlemek..
onu azdırmak değil.. azdırınca vermek gerek.. aşk kadındaki zekaya olur.. vajina herkeste var anlayış yok ama..
Cilve yapmak demek sadece cinsellikle olan bişey değil ki.. Ona çocuk gibi sırnaşmak bile bir cilve
Sonra sen çık git oda ihtiyacını farklı şekilde karşılasın.
ben sadece cilve yapmak istiyorum aşık olsun istiyorum. hani derler ya erkekler cilve sever, cilve yapmak tam olarak ne oluyor peki?
Bu cilve değil cilve dediğin şey daha ufak şeyler güzel kelimeler kullan tamam ama direk sekse başlarcasına hareket etme. Sevgilin sana yaklaşınca ona biraz istediğini ver sonra gülerek geri çekil üstüne çek sen üstüne atlama.
Ateşle oynama kardeşim 🤣 Silah doluysa patlar 🤣🤣🤣 çok kötü şeyler yaşanabilir
erkeklerin hoşuna gitmez mi? bir de cilve nasıl yapılır?
Buna cilve denmiyor yalnız gösterip elletmemek bu 🤣🤣🤣 cilve farklı şey
peki cilveli olmak için ne yapmaliyim? bir erkeği aşık etmek etkilemek için mesela
Cilveli olmak dişil enerji ile alakalıdır, mesela aidiyet duygusu vermelisiniz buda çok ilişki yaşayan kızlarda olmaz ya da azalır
Kizlar erkekleri anlayabilmek için Erkek gibi olmayı denedi ve erkek gibi kızlar ortaya çıktı bunu itici buluyoruz
Kadın ve erkek elmanin iki yarısı gibidir klasik örneğimiz , herkes kendi gibi olmalı
Östrojen hormonu ile doğrudan bağlantılı bu , örneğin sigara alkol bunlar sizi kadınsıliktan uzaklaştırır, çiçeksiz boceksiz kıyafetler
Mesela aptal crop kıyafetlerdense çiçekli renkli tam bir elbise çok daha kadinsidir
Daha fazla tüyo vermeyim ki , kadın taklidi yapan ablaları ayırt etmesi zor oluyo 🤣🤣🤣🤣🤣
tadında yapmazsan s... oradan dengesiz diyerek gidebilir dikkat et.
erkeklerin hoşuna gitmez mi? bir de cilve nasıl yapılır
Gider de bunlar basit şeyler ben biraz daha uç şeyler seviyorum, yani çaresiz bırakıp hem acıyı hem hazzı yaşatmayı ve yaşamayı istiyorum
canım benim bu cilve değil kendinden soğutursun cilve yapmak istiyorsan tatlı hoş davran zaten seni seviyorsa sen ne dersen ona cilve gibi gelir
ben sadece cilve yapmak istiyorum aşık olsun istiyorum. hani derler ya erkekler cilve sever, cilve yapmak tam olarak ne oluyor peki?
hah bak sen cilve yapmayı bilmiyorsun eğer bu tarz tahrik edip sonra yok vermem dersen senden soğur ve nefret eder
genel olarak aşık etmek etkilemek için ne yapmaliyim peki
ya bak şimdi erkekler aşko kuşko kızlara laf söyler ama hep onları beğenirler çünkü aşko kuşko kızlar tatlı cilvelidir samimi tatlı ol bide nazlı naz yap ama uzatma temas seviyorsa çok abartmayarak temas et
seni beğeniyor mu yani dış görünüşünü dile getiriyor mu senin vucudunu veya karakterni sevdiğini
evet beğeniyor ama davranışlarım yanlış, dişiliğimi ortaya seremiyorum beceremiyorum bi türlü
dur halledicez sen :)
nasil
canım ilk önce kendine inan ve aynanın karşısına geçip güzel ve dişil enerjinin yükseltecek şey söyle
Bu dediklerin cilve değil. Bana yapsa çalarım acımam. Sonra bir güzel sarılırım.
Cilve bunlar değil.
ne yapmaliyim peki
Beraberken yapma evde bunları yeter
Neden boylr bisey istiyosun
cilve yapmak bu olmuyor mu, hani derler ya erkekler cilve sever, cilve yapmak tam olarak ne oluyor peki?
O cekici davranmak demek. Yani erkegi cezbedici seuler yapmak. Kac yasindasjn sen
19 yaşındayım
Deŕs vermek icin boyle bisey yapma
sen yolunu bulmuşsun zaten😀
gider kucağa oturman zaten yeter
Adamın suçu ney ki işkence yapican
Onu kızlardan öğren
Neden bu kötülüğü yapmak istiyorsun ki ona
Erkeklerin hoşuna gider ama mutlu sonla bitecekse
:) evdeyken zor deneme zararlı çıkarsın:)
giderde öyle ortada kalmaz işi bitirir :)
olurda , seni kıstırıp zükebilir
Hoşuna gider tabi. cilve de böyle şeyler oluyor zaten. ama ortam uygun olursa seni zorlayabilir
seni zorla s... haberin olsun
Soğur
Cilve yapmak sekse hazırlıktır, böyle bir amacın yoksa bulaşma
sonra delırıcek ama
anlatırım ıstersen cok hosuna gıder detay verebılırım
taktık mesela
burdan yazar mısın
maalesef sorun oluyor buradan kusura bakma
Bu hainliktir
Bana yapilsa ziktir git derim
burada anlatilmayacaklar derecede seylerden hoslananlar var
Herkesin farkli fantezileri var
Superr