Bir kadın sokakta yolda yürürken karşısına maskulen giyinimli maskulen davranışı maskulen bir tip kız çıktığında aşık olduğunda napmalidir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yolda aşık mı oluyorsun ablam😄 ekmek almaya gider gibi aşık mı olunur
Valla bir kere olmuştum napacagimi bilemedim
Maskulen kızın peşinde gidecektim beni hafif kız zanneder diye geri döndüm takip ettim biraz
Evini ogrendim
Bak güzel kardesim benim derdim senle değil dinleseydin beni anlardın zaten sen kadın düşmanısin sannediyosun ki doğuştan kadın doğan herkes erkeklerden hoşlanıyor zannediyosunki doğuştan kadın doğan herkes kadın düşmanı zannediyosunki kadın kadının düşmanı senin yaptigin büyük haksızlık kadınlara yaptığın kendi cinsine yaptığın çoğu kadın lez. biyendir ve kadınlardan hoslanir sana düşman değil aşıktır yani kadınların yonelimini sormadan kim olduğunu tanımadan doğuştan kadın dodgdu diye sende kadınsın diye rakip görme hoşlandığı cinsiyet erkekler olmayabilir Ve yaptığın fesatlık kiskanclik karşındaki kızı rencide edebilir
kız yolda gördüğüne anında aşık mı oluyorsun ohahahahsşw öyle bir şey değil aşk sen beğendiğin tipi hoşuna giden insanlara aşık olduğunu sanıyorsundur
Ben yolda maskulen kız gördüm aşık oldum napacagimi bilemedim takip ettim gizlice evini ogrendim
umarım dalga geçiyorsundur şu an
Kızın erkeksi bir tipi vardı peşinden gittim görmesin beni diye saklandım dedektiflik yaptım ama acilamadim çocuğa kesin trans erkekti ya
Yemin ederim çok ciddiyim
geçmiş olsun umarım yakın zamanda iyileşirsin yaptığın şeyi bir erkek bir kadına yapsa ortalık ayağa kalkardı senin yaptığının da bir farkı yok umarım farkındasındır
Ben gidip maskulen kızı rahatsız ettimmi hayır sadece aşık oldum takip ettim zaten aşık olduğumu bile itiraf edemedim
Bir erkek zaten yapamaz bir kadina bana yapsa direk tacizdir sapıklar onlar ve pis organlarıyla rahatsızlık veriyorlar bu dünyaya igrencler ayrıca kadın düşmanı hepsi ve kadınları öldüren cinsiyeti savunman ataerkil zekan utandırdı beni
Sende kadınsın ve beni düşüncelerin aşırı rahatsız ediyor kadınlara yaptığın şey hemcinslerine kötülük bir kadının bir kadına aşık olmasindan rahatsız olacak kadar hastasin
yazdıklarımı ya yanlış okudun da yanlış anladın ya da anlamakla ilgili sıkıntı çekiyorsun ben kadının kadına aşık olmasından bir rahatsızlık duymadım senin yaptığın bu takip etme olayının taciz olduğunu ve bu tür şeyleri sadece erkekler yapınca taciz olarak adlandırılıp kadınlar yapınca masumlaştırılmasını saçma bulduğumu belirttim görüp görebileceğin en ataerkil düşünce yapısına karşıt insanlardan birisi olabilirim ama sen insanları takip edip bunun sırf kadın olduğun için taciz olmadığını savunacak kadar hastasın
Bende bir alet mi var ben bir kızı kız olarak nasıl taciz edebilirim maskulendi hoşuna gitti takip ettim gidip kucağına atlamadim kendi cinsiyetine karşı saygılı ol
taciz sadece erkeklerin yapabileceği bir şey değil kullandığın kelimelerin anlamını bilerek kullan çünkü okurken sana sinirlenmekten çok gülüyorum ahahahsşa daha fazla senin gibi cahil bir zihniyetle muhattap olmak istemiyorum sana insanları taciz etmekte başarılar 😘😘
Senin gibi abaza bir kızla anlasamayacsgim kesin erkekleri savunmaktan başka bir halt bildiğin yok aterkil zihniyetli cahil
O kadar ataerkil bir insansın ki konusurken tiksindim sen kendi cinsiyetini kötüleyen bir güzelsin seni erkekler öldürdüğünde dovdugunde taciz ettiğinde mal gibi bak senin gibi ataerkil zihniyetli kadınlara acimiyorum
Erkeklerin hepsi senin tamam al erkeklerini defol git bu ülkeden bu ülkede lgbt var lgbt bireylerine aşık oldum diye yargilayamazsin defol arabistana
Bütün dünyadaki erkekleri al defol git bu ülkeden bu ayrımcılık değil tercih meselesi doğuştan kadın doğan herkesin erkeklere ilgi duymadığını anlayamayacak kadar mal bir ataerkil kadın kitle var kadın düşmanısin ayrıca biyolojik erkekler gibi yobaz gerici şeriatçı siddetci cinsiyete layıksın sana bol şanslar erkeklerinle bu ülkede kadın kadına aşık oluyor olmaya da devam edecek çıldırın lan hepiniz o biyolojik erkeklerin hepsi lgbt düşmanı kadın düşmanı bu ataerkil zihniyetli kadınların hepsi kadın düşmanı defolun su ülkeden de lgbt rahat etsin kadınlar rahat etsin yobazlar
küfür etmeden konuşmaya çalışıyorum zorluyorsun beni bak güzel kardeşim ben homofobik bir insan değilim benim trans arkadaşlarım var neyi kime anlatıyorsun arabistana gitmesi gereken birisi var ise bu durumda sen oluyorsun kadınları yüceltip erkekleri aşağılamak yerine ikisini de aynı kesede tutmayı dene öyle konuşalım seninle ataerkil bir düşünce yapısına sahip olsaydım bu şekilde konuşmazdım seninle emin ol benim yargıladığım şey senin bir kızdan hoşlanman değil benim yargıladığım şey senin bir kızı takip etmen bunu erkek de yapsa kız da yapsa herkese tavırım aynı olur bu rahatsız edici bir şey canım gibi davranmayı bırak biraz anlayarak oku yazdıklarımı
yobaz sensin şu an kanka düzgün konuş istersen o iğrenç kokuşmuş ağzını kulaklarına kadar yırtmayayım sabahtan beri seninle uğraşıyorum sana diyorum ki homofobik değilim alo özürlü gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun ben senin cinsel yönelimini yargılamıyorum ki banane ister git kızdan hoşlan ister git masadan sandalyeden banane kanka ben senin takip etmenden bahsediyorum ha birde kimse şiddeti hak etmez o tarz cümleler kurmamalısın muhtemelen henüz daha 15 16 yaşında lgbtyi tiktoktan öğrenmiş kitledensin çocuk düşüncelerinden bunu anlıyorum umarım en yakın zamanda büyürsün veya en azından dediğim şeyleri anlayabilecek olgunluğa ya da zeka seviyesine ulaşırsın ablacım öpüyorum çok derslerine iyi çalış
Bak kardeşim iyi dinle kadınlarla erkekler aynı seviyede değil bu ülkedeki en büyük tscizci erkeklerdir hepsi sapik hepsinin aklı bel altında sen hala erkekleru savunuyosun bak sen erkekleri savunuyosun kadın erkek eşitliğini çoktan geçmişin sen insan gibi konuşmayı dene peşinden gittim çünkü ona aşık olduğumu söyleyecektim reddetseydi çekilir giderdim erkeklerle kadinlsri bir kefeye koyanazsun milyonlarca kadın akşama kadar tecavüze uğruyor cinayete kurban gidiyor hep bunu yapan erkekler kadınlar ölüyor namus cinayeti işleyenler hep erkek
her erkek aynı değil umarım bunun farkındasındır her kadın aynı olmadığı gibi cinsiyet ayrımı yapmak yerine dediğim gibi ikisinide eşit gör ben şu an tacizci veya tecavüzcü insanları savunmuyorum bu ülkede suç işleyen iğrençlik yapan erkekler varsa kadınlar da var ama ben gelip her kadını aynı tutmuyorum anladın mı
Ben ona aşık oldugumu söylemek için peşinden gittim rahatsız olduğunu soyleseydi ya da gidip hergun kapısında yatssydim haklıydın
tamam bunu belirtsen bu kadar uzamazdı konu sen en başında gelip onu takip ettim evini öğrendim dediğinde herkes benim gibi düşünür
Sen iğrenç bir erkekçisin umarım birgün bir erkek tarafından başına bişey gelirse iş işten geçer öldürülürsen baban tarafından abin ya da herhangi erkek sana küfür ederse kacirirsa ozaman anlarsın kötü yola düşersen anlarsın erkeklerin gerçekten iğrenç cinsiyet olduğunun hemde hepsijin aynı bok oldugunun eminim baban bile içinden sana iç geciriyodur erkek çünkü ruhunda sapıklık var
Aşkımı ilan edecektim sadece rahatsız etmek gibi amacım yok kızın tipi erkek gibiydi hoşlandım hepsi bu aşık olduğumu soyleyemedim utandım korktum reddeder diye
Bak güzel kardesim benim derdim senle değil dinleseydin beni anlardın zaten sen kadın düşmanısin sannediyosun ki doğuştan kadın doğan herkes erkeklerden hoşlanıyor zannediyosunki doğuştan kadın doğan herkes kadın düşmanı zannediyosunki kadın kadının düşmanı senin yaptigin büyük haksızlık kadınlara yaptığın kendi cinsine yaptığın çoğu kadın lez. biyendir ve kadınlardan hoslanir sana düşman değil aşıktır yani kadınların yonelimini sormadan kim olduğunu tanımadan doğuştan kadın dodgdu diye sende kadınsın diye rakip görme hoşlandığı cinsiyet erkekler olmayabilir Ve yaptığın fesatlık kiskanclik karşındaki kızı rencide edebilir
Doğuştan kız doğan insanların kadınlara düşmanlığı beni sinirlendiren karşındaki belki lezbiyen kadınlardan hoslaniyor sana aşık seni beğeniyor yani seni rakip olarak görmüyor iyi olmanı istiyor başarılı olmanı istiyor fesatlık ve kıskançlık yapmadan önce yonelimini sorun ya da tahmin edin görünüşüne göre ona göre davranın
Bütün erkekler aynı değildir dedin ya senin tam tersini düşünüyorum bütün erkekler sapiktir hala aynı gorusteyim kimi profosyonel sapiktir içinden düşünür belli etmez kimisi maldır disindan belli eder hapise girer çoğunun içinden tecavüz geçer çoğunun içinden küfür eder hepsinin ağzında cinsiyetçi küfürler kadınları aşağılayan kadınları yargılayan aslında kadının en büyük düşmanı biyolojik erkektir
Etek giyme onu yapma sokağa çıkma kıskançlık krizleri hepsi aynı bok bunu anlaman lazım bunu anlamadigin sürece hayatın boyunca mutsuz olacaksın hiçbir erkeğe güvenilmez yarın birgün hepsinin öldürme ihtimali var kadınları bu yüzden kendi cinsiyetine kadın kimliğine sahip çık karşı cins senin haklarını elinden almaya çalışıyor nafaka hakkını Allah akıl vermiş düşün bul diye
Gidip konusmali