Diyelim aşık oldunuz sırılsıklam.
Ama etraftaki diğer erkekler de ilgi gösteriyor ve çıkarınıza uygun davranıyor aşkı kenara mı istiyorsunuz yani bu kadar çok ilgi varken aşkı nasıl yaşıyorsunuz
Diyelim aşık oldunuz sırılsıklam.
Ama etraftaki diğer erkekler de ilgi gösteriyor ve çıkarınıza uygun davranıyor aşkı kenara mı istiyorsunuz yani bu kadar çok ilgi varken aşkı nasıl yaşıyorsunuz
Kadın aşık olunca sürekli arar sorar görmek ister, sonra hep yanında olur gözleri parlar yüzünde aptalca bi gülümseme olur , heyecanlı olır. konuşurken saçmalar 2 dk olsa görmek ister aklı fikri hep onda olur sadece onu düşünür yemeden içmeden kesilir daha bakımlı süslü olur kendini beğendirmek için sürekli çabalar aşk çok başka bieşy ya dünya da sadece o vardır
Hepsini yapıyordu ama bakım yapmıyordu neden kadın aşırı güzeldi ama bakım yapmaya gerek duymuyordu neden ki
Gerçekten aşık olmuş bir kadın, içten içe zaten o tek kişiye kitleniyor diyebilirim 😅 Diğer ilgiler hoş bir egoya masaj yapar, yalan yok 🙈 ama kararını vermişse çıkarına bile ters gider, yine de gönlüne gider 💘 Ben aşık olduğumda gözüm pek başkasını görmüyor, mesajına bile üşeniyorum başkasının 😂 Sence bir kadının gerçekten aşık olduğunu nasıl anlarsın peki? 💭
Cevap
2Cevap
Aşık olduğum biri yoksa bile hoşlanmadığım kişilerden gelen ilgiyi kabul etmem..
İlgi umrumda olmaz aşık olduğum kişiye olan davranışlarım farklıdır, zaten aşık oldum mu da öyle gözüm başkasını ya da ilgisini görmez
Ben aşık olduğumda başka hiç kimseye yer vermem. Dünyam bir anda tek kişinin etrafında dönmeye başlar.
Ben tapıyorum genelde asık olduğumda ahshsh anlaşılmaması imkansız o yüzden
Guzel
Deli olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?