Neden sürekli Instagramdan engelleyip bir kaç gün sonra kaldırıp tekrar engelliyor ayrıca hamileyim zaten bide dengesiz hareketler yapıyor anlamış deilim kız mı ekliyor gorunmesin diyemi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Merak edip açıyordur sonra kızıp tekrar engelliyordur kafası karışık hala
Olabilir bak bencede
Bişeyler yalıyor paylaşıyordur. Sen görme istiyordur
Zaten ekli deilim djdjdjdj nasıl göreyim saf bu oglan ya
Takılır takılır döner sana
Anası tekrar everip cocuk yaptıracakmış bilmiyorum artık haha
E bilmiyor mu hamile olduğunu?
Biliyor ama yapacakmış benimkini annesi istemiyormuş djdjd
Dava açıldı mı? Kaç aylık hamilesin?
Evet açıldı onlardan tık yok ben açtım 15 haftalık olacak
Avukata ihtiyacın olursa bul beni
Neden ayriliyorsunuzki siz bide hamileyken.
Annesi çok karışıyordu hakaret ediyordu hatta çocuğu aldır dşye hastane tuttu oglunu yeniden evlendirip cocuk yaptıracakmış
Annesi sana hic isinamamiş. Hic evlenmenisi bile istememiş. Neden evlendinizki
Annesi beni almak için belkide 20 defa istemeye geldi kapımıza yalvardı 20 bilezik taktı sonra bunları yaptıgı için burnumdan getirdi şizofren kadın
Annesi sizofren mi 😂😂. Yok bence kadin sana isinamadi. Ben burdaki yorumlari okudum. Sen almanla mi evlendin cünkü bende Almanyada yaşiyorum bide almanlarin nasil olduğunu cok iyi bilirim
Hollandalı ben ona ısınamadım bence djjddn fark etti ama koyunde hollandanın
Almanlarin ve Hollandalarin pek bir farki yok skkskdkkd. Cok soğuklar. Bide cok cimriler sanki. Her kuruş sayiyorlar. Bide bizim kulturlerimis farkli o yüzden anlaşamamişsindir usjjdjdsysuus
Oda Yozgatlı bende ama gormemiş gibi ve cimri evet
başkasını ekliyor o arada
Bencede zaten girdum ama boyle normal tipde kızlar değil 5 bin takipçili felan birde kendi Hollanda da rahat yani ama zaten takip etmiyorum ve mesaj atmıyorum engellemek saçma zaten göremem
Selektör yapıyor yol ver geçsin
Ahhahahaaha Allah'ım
Takip etmemeni öneririm psikolojisi bozuk biri sanırım
Dengesiz djdjdjdmdm cocuk gibi
Benim eski eşimde ayni boyleydi. psikolojimi bozdu en son ayrilinca rahatladım
Valla artık dayanamıyorum ya ailesinde aynı enteresanlar
Bana boşanma davasi açıp kapıma geldiler, boşanmaktan vazgeciyim diye gerisini sen düşün öylesine ahmak insanlar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Aminnn inşallah teşekkür ederim 🙏
🌸😊
Aaa hamileyken mi ayrılacaksınız?
Evet. İşte çocuk gibi annesinin lafıyla hareket ediyor kafayı yiyecektim bıraktım dengesiz hareketlerinden şimdi de engelleyip geri açıyor ya sabır
Hayır sanki sevgilisiyim karısıyım bide çocuk var karnımda karşımda olsa nasıl erkeksin diye dövecem artık
öncelikle sakinliğini asla bozma lütfen. . ama bu konuyla ilgili çok şey vardır konuşulacak. paylaşmak istersen dinlemek isterim. ayrıca çocuk olayınıda senin adına sevindim ama duygusal yükselmelerin ve azalmaların falasıyla olacaktır bu dönemde
Evet cok aglıyorum ve bazen aşırı umursamıyorum ama onlara asla yazmıyorum zaten tepki vermiyorum kendi içimde hallediyoruö ama kızgınım cocugumun herşeyiyle ben ilgileniyorum
Çok haklısın zor bir dönem senin için ama belki biraz sohbet edebileceğin kafa dengi biri olsa tanımadığın biri ama içini dökebileceğin rahat edersin gibime geliyor ne dersin *
Bence kafa dağıtmalısınız. kafa dağıtmaktan kastım konuları konuşup sizi anlayan biri karşısında rahatlarsınız
Eleman sensiz düz duvara tırmanıyordur 😂
🤣🤣
Sen de özlemişsindir hadi hadi 😂
sorun ne ki
Annesiyle anlaşamıyoruz pskolojisi bozuk annesinin benide hasta etti dayanamadım hakaretlerine klasik Almancı işte kucuk dusurucu konusmaları var ogluda hiç bişey demiyor mecbur konusacaksin diyor artık kendime saygımdan bıraktım
Kafayı yemis
Bencede dnsnns