Evli sevgilim var boşanma aşamasında?

öncelikle yargılamayın. Çok sevdigim bir adam var hayatımda ama malesef evli ve baska bir sebepten dolayı kaç yıl önce evlenmiş bir tane çocuğu var çocuk olmadan önce boşanmayı düşünmüş ama geçmişte yaptıgı hatalardan dolayı malesef çocuk olunca boşanamamış şimdi çocuk büyüdü aklı herşeye eriyor ve sevgilim boşanma davası açtı şuanda boşanma aşamasındalar benimle evlenmek istiyor ama ben 20 o 34 yaşında sizce ne gibi sıkıntılar olur? Kafa yapımız çok uyumlu çok kavgada etsek çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi cok seviyoruz ama ailemin kendisini kabul etmeyeceğinden korkuyor haklı olarak bende aileme cok baglıyım asla bir adam için ailemi üzemem korkuyorum tek isteğim Allahtan ailemin rızasının olması. Gerçekten zor günlerimde hep yanımda oldu asla düşündüğünüz gibi metres durumunda olmadım onları ayırdıgım falanda yok zaten bir karı koca hayatı ilk günden beri olmamış. Zamanı gelince aileme herşeyi dürüstçe anlatıcam bence ben mutluysam sorun yok ama sizce yanlış mı yapıyorum ailem çok mu kızar korkuyorum :( Çevrenizde böyle yaş farkı olan birileri varmı?
Evli sevgilim var boşanma aşamasında?