4 yıllık tanışıklığımız, 2 yıllık sevgililiğimiz, 1 yıllık nişanımız var. Ama son 3 yıldır, pandemiden beri devam eden nişanlımın mutsuzluğu, moralsizliği peşimi bırakmıyor. Büyük, küçük, önemli, saçma dert fark etmeksizin sürekli benimle paylaşıyor ve benim onu teselli etmemi, onu mutlu etmemi istiyor. İlk başlarda bunu yapsam da artık son 2 senemde böyle durumlarda onu mutlu etme isteğim de yok oluyor. Hergün saatlerce dert anlatıyor desem yalan olmaz. Beni sormaz, benim durumumu merak etmez, nasılsın diye sormaz. Sohbete başlar başlamaz hemen dertlere giriyor. Onu istediğim kadar sevsem de artık onunla olan ilişkimi bitirme Arzum git gide çoğalıyor.
şu an kendisi üni öğrencisi ve ilişkimiz online'dan ibaret. Aramızda 600km'lik bir mesafe olduğundan dolayı pek de buluşamıyoruz. Hem işim gereği hem de ekonomi gereği kendi şehrimde tıkalı kaldım. O da yanıma gelebilse de aileden gizli gizli geldiği için çok sıkıntılı. Yılda 2 3 kere, o da her seferde 5-15 gün buluşabiliyoruz. Ben bu ilişki probleminin en büyük kaynağının uzak mesafeden dolayı olduğunu görüyorum çünkü aramızda 700 km var iken onun dertlerine yardım edemiyorum. Onun tek istediği sevgi. Çocukluktan beri sevgi görmüyor. Sevgiye aç kendisi ve bu yüzden durmadan dertlerini anlatıyor. Beraber olsak arkadaşsızlık çekmezdi, dertler birikmezdi. Kendisi koskoca şehirde tek başına ve abartmıyorum 1 tane arkadaşı bile yok. Bu yüzden dertlerini anlatacak kimsesi olmadığı için bana anlatıyor. Tek sorun ben de insanım. Benim de morallerim inişli çıkışlı olabilir. Hergün dertlerle geldiği için artık dertlerden dolayı komple onu istememeye başlıyorum ve bu hergün gittikçe artıyor. Sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor? Ayrılmalı mıyız ya da böyle ilişkiye devam mı etmeliyiz?
(Konuşun ve bu problemi çözün demeseniz iyi olur çünkü artık BEN konuşmak istemiyorum çünkü böyle konuşmalarda kavga ediyorum çünkü bıktığım ilişkiyi düzeltme çabasını göstermek istemiyorum. İşe yaramıyor)
şu an kendisi üni öğrencisi ve ilişkimiz online'dan ibaret. Aramızda 600km'lik bir mesafe olduğundan dolayı pek de buluşamıyoruz. Hem işim gereği hem de ekonomi gereği kendi şehrimde tıkalı kaldım. O da yanıma gelebilse de aileden gizli gizli geldiği için çok sıkıntılı. Yılda 2 3 kere, o da her seferde 5-15 gün buluşabiliyoruz. Ben bu ilişki probleminin en büyük kaynağının uzak mesafeden dolayı olduğunu görüyorum çünkü aramızda 700 km var iken onun dertlerine yardım edemiyorum. Onun tek istediği sevgi. Çocukluktan beri sevgi görmüyor. Sevgiye aç kendisi ve bu yüzden durmadan dertlerini anlatıyor. Beraber olsak arkadaşsızlık çekmezdi, dertler birikmezdi. Kendisi koskoca şehirde tek başına ve abartmıyorum 1 tane arkadaşı bile yok. Bu yüzden dertlerini anlatacak kimsesi olmadığı için bana anlatıyor. Tek sorun ben de insanım. Benim de morallerim inişli çıkışlı olabilir. Hergün dertlerle geldiği için artık dertlerden dolayı komple onu istememeye başlıyorum ve bu hergün gittikçe artıyor. Sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor? Ayrılmalı mıyız ya da böyle ilişkiye devam mı etmeliyiz?
(Konuşun ve bu problemi çözün demeseniz iyi olur çünkü artık BEN konuşmak istemiyorum çünkü böyle konuşmalarda kavga ediyorum çünkü bıktığım ilişkiyi düzeltme çabasını göstermek istemiyorum. İşe yaramıyor)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sadece kendi dertlerini anlatan bir arkadaşım vardı, sevgilisi ile sorunlarını anlatıp dururdu ve onunla arama mesafe koyunca rahatladım, sende dene
Ne yalan söyleyeyim bu konuda kendimi ikna edemiyorum. Bir süreliğine uzak durmak istiyorum ama bu sefer de "kızın zaten bir sürü derdi var. Bir tek bana anlatıyordu. Bu sefer hiç kimseye anlatamaz" diyorum kendime. Zaten ona değer göstermemeye başladığım için kendimi şerefsiz olarak görmeye başladım. Bir de zor durumda olan bir kızdan uzaklaşsam 2x şerefsiz olurum. Bu konuda da ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 😂
O zaman ona anlat beni hiç sormuyorsun ne yaptın bugün diye ya da nasıl olduğumu eğer anlamıyorsa eğer mesafe koyarsın
İlk başta beni sorar, beni merak eder ama sonra tekrardan dertlerine giriyor. Kendisi dertlerini kafasından kolay kolay atamıyor. Aşırı çok düşünen birisi. Aklında bir dert var ise eninde sonunda onu ortaya çıkarır. Hani bazı insanlar umursamazlar, bazıları da her detayı kafalarına çok takarlar ya. İşte o herşeye takıyor, ben ise derdim var ise umursamıyorum. Yarın başıma çok büyük bir şey gelse en fazla 1 ay kafama takarım sonra gündelik hayatıma devam ederim. Ama kendisi 1 derdini yıllarca yanında taşıyabilir. Mesela şu an 3. sınıf ve 3 yıldır abratmıyorum 1 tane bile arkadaşı yok. Aslında varlar da dertleşecek, güvenebilecek, birbirlerini anlayıp birbirlerine yardım edebilecek 1 tane bile arkadaşı yok. Ve bu derdini 3 yıldır yanında taşıyor. Benim de böyle arkadaşım yok. Sabah işe gidip akşam evdeyim. Dışarı çıkınca buluştuğum arkadaşlarım zaman geçirmelik, dertleşecek arkadaşlar değiller. Yani ben de arkadaşsızım ama bu mesele benim umrumda değil çünkü takmıyorum.
Bende üniversite okuyorum ama arkadaşım var galiba sevgiliniz biraz atılgan birisi değil, eğer ondan ayrılırsan depresyona bile girer gibime geldi
İşte bu yüzden ayrılmıyorum :) ayrıldıktan sonra iyice yalnız kalıp da kendisine zarar vermesinden korkuyorum. Benim yüzümden hayatı dibi görür. Yani cidden hangi kapıyı seçersem seçip, hiçbirisi doğru kapı olmuyor :)
Olumlu şeylerden konuşalım birbirimizin motive edelim filan de ya da sen kendin ilgi beklediğini belirt. Birde hiç arkadaşının olmaması da garip
Olumlu şeyleri konuşmak istediğimi de belirttim ama kendisi aklını boşaltamayan birisi (overthinking). Kafasında kötü bir dert varsa ondan kolay kolay kurtulamıyor. Ben mesela bir olayı kolay kolay takmam, rahatça umursamayabilirim. Ama o bunu yapamadığı için düzgünce sohbet ettiğimizde otomatikmen dertlere giriyor ve kendisi de bunu istemiyor.