Boşanma aşamasındayım şehirden taşındım evim orada evlendikten sonra alındı taşındım diye kilidi değiştirmiş o şehirde değilim ama arada sırada gidiyordum evime giremiyorum içeri ne yapmam lazım
evin satın alınışında ödeme hangi kanaldan yapıldı? bu aşamada seninde verdiğin miktarları kanıtlayacak banka transferi vs herhangi bir şey veya şahit yok mu?
krediyle alındı ve maaştan ödemeler yapıldıysa bunun bankalardaki transferleri olması lazım yok mu? kaç taksit ödedin ve tapu kimin üstüne alındı bunları belgele öyle başvur mahkemeye. diğer boşanma davası ve taleplerin hariç eve ödediğin taksit paralarını ayrıca alabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gayet doğal. Ev adamin değil mi? Boşandigin halde ne diye girmeye calisiyorsun?
Ya gayet değil adamın mı saçma sapan konuşma hemcins olcaksın bide beraber alındı ev
E beraber aldik desene o zaman. Katkim varsa hakkin var demektir zaten. Açik yaz o zaman
Çilingir çağırabilirsin
Zaten mahkemede bunu paylaştırıyorlar ki
Olmadı paylaşım
Ayrıldınız mı resmi olarak
eve girmekteki amacın ne panço?
Kendi evim niyr gitmiyim ona mı bırakıyım
ev sonradan satın alındı yazmışsın. evi sen mi satın aldın kocan mı? yoksa hisseniz mi var?
Ya hayır evlenmeden önce birimize ait değildi yani evlendik beraber aldık
evin alınışşında senin katkın maddi olarak ne kadar bunu tespit ettir ve mahkemeye başvur.
Nereye başvurursam başvuruyum hiç bir şey olmuyor tek mağdur benim
evin satın alınışında ödeme hangi kanaldan yapıldı? bu aşamada seninde verdiğin miktarları kanıtlayacak banka transferi vs herhangi bir şey veya şahit yok mu?
Krediyle alındı beraber ödedik ikimizinde maaşı vardı
Şiödi ben çıktım ev onun olcakmış güya ödüyor hala kredi
krediyle alındı ve maaştan ödemeler yapıldıysa bunun bankalardaki transferleri olması lazım yok mu? kaç taksit ödedin ve tapu kimin üstüne alındı bunları belgele öyle başvur mahkemeye. diğer boşanma davası ve taleplerin hariç eve ödediğin taksit paralarını ayrıca alabilirsin
Çoksaçma cidden anlamıyorum
Evin tapusu kimde?
Bir avukata danışın bence
Evin mülkiyeti kime ait
Evlendikten sonra alındı
Hakkın var. Çilingir çağır açtır girersin.
Mümkünse polis nezaretinde açtır.
Ne diycem ki
İkametgahımda orada değil eve şerh koydurdum satmasın diye
İşin sonu kötü farkındasın demi?
Evde ben kalıyordum çocuğumla çıkardı kiraya vercem diye bende çıkmak zorunda kaldım şimdide kendi değiştirmiş kiliti giremiyorum bile
Şahsi eşlarımı aldım ama kurulu düzen duruyor ama o yaşıyor kalıyor ben değil
Ya senin yapacağın belli dava açacaksın sonuçlanacak ve uzak duracaksın o evden de. Sen çalışıyor musun. İş güç var mı?
Vazmıgeçicemmyani evimden
Bir yılı geçti dava açalı sonuç falan yok
Serh koydurmuşsun. Vazgeçmiyorsun ki. Sen şu an kolay olanı zorlaştırmaktan başka şey yapmıyorsun sezdiğim kadarıyla
Bırakıcam yani
Gitme
Mahkeme ortak malları taraflara dağıtır
Ne zaman olcak bu 2 yıl olcak hiçbir sonuç yok gidiyoruz geliyoruz
Maalesef mahkemeler uzun sürüyor özellikle çekismeli boşanmalarda
Çekişmeli
Maalesef uzadıkça uzuyor
Evet
Boşanmadaki asıl sebebiniz ne
Sürekli aynı şeyleri söylemekten sıkıldım anlatmaktan
Bir an önce Allahın belasından kurtulmak istiyorum anlaşmalı kabul etmedi çekişmeli sürünüyorum
Problem nedir neler yaşadınız
Eşyaların mı kaldı