Beni seviyor mu sizce sevmiyorsa neden ayrılmıyor ben tıp okuyorum derslerimi bırakıp yanına giderim her zaman ailem karşı olduğu için şahsi arabamı aldı benden onun için çok şey yaptım bunu hak etmedim en son yanına gittiğimde çok soğuk ve ilgisizdi ben tüm evini temizler elbiselerini yıkar ütüler yemeğini yapardım ama asla yaranamadım sanırım ne yapmamı önerirsiniz?
İki yıllık ilişkim canımdan öte sevdiğim elimden kayıp gidiyor?
Adamın dediği tek kelime uzatma sus başka hiç bişey yok sen bi sürü cümle kuruyorsun adam uzatmadan başka bir şey demiyor sana bişey söylemeye bile layık görmüyor kusura bakma bu kadar aptal olamazsın seni sevmeyeni vur gitsin böylelerinin totosunu niye kaldırıyorsunuz ki kendilerini bi b*k sanıyolar bırakın o sizin peşinizden koşsun kadınında bi ağırlığı olur be
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Abicim sen napiyosun ya, sen iyi misin awk çocuğu sana ne biçim davranıyor sen ne biçim konuşuyorsun, sokaymm böyle aşka sevgiye sal şu malı sktrsin gitsin occc, bunu sen sevmiyorsun resmen tapmışsın yapma kendine yazık ediyorsun senin yerine öcünü almak istedim, hastanelik edene kadar dayak atmak vardı bunu pijj ya istemiyorsan ayrılırsın, muhtemelen yatıp kalkıyorsunuz o yüzden de tam atmıyor seni, sen bitir piji
Hiç mi kadınlık gururun yok senin? Bırak s*ktirsin gitsin, ne diye böyle yalvarıp o o*spu çocuğunun bir taraflarınj kaldırıyorsun. Yapman gereken tek şey o yaratığı engelleyip önüne bakmak.
Tecrübe ile söylüyorum kendini lütfen geri çek bak sana nasıl dönecek o haline alıştı çünkü eski halini istiycek sadece kendini geri çek nasil davranıyorsa aynısını yap, Kaybetmek istemiyorsan
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
yorumun için teşekkür ederim ben geri çekmek yerine tamamen her yerden engelledim nasıl olur bilmiyorum