2 Yıllık ilişkim maddiyattan bitti kısa sürede başkasına gitti ahım kalır mı?

2 yıl önce tesettürlü başını secdeden kaldırmayan adeta saf pak görünümlü ilahiyat öğrencisiyle sevgimiz karşılıklı ve tüm gerçekliğiyle kendini gösteriyordu lakin birkaç ay geçtikten sonra muhafazakar olduğu için ailesine benden bahsetmemiş akraba görücüsü çıkmıştı üstelik çocuk zengin lakin ben ve o arasında kararsız kalmış ailesi akrabaya gitmesi için çabalamış hatta bu kişiyle görüşmüştü bana bu durumu anlattı yani beni bir nevi aldatmış görüşerek sonra kafasına uymamış tabi bana beni tercih ettiğini sevdiğini söyleyip bende kendisini sevdiğim için yola devam ettim aylar sonra tabi çocuğu tercih etmemesindeki bazı nedenleri öğrendim çocuk alkol ve kadın bağımlısıymış. Her neyse zamanla evlilik için acele etmeye başladı huysuzlaştı ve aşırı güzel olduğunu isteyenlerin çok olduğunu söylüyordu ki din görünümü ve çevreleri geniş olduğu için inanıyorum. İstanbul hayranıydı ve İstanbul da ikamet eden teyzelerini çok seviyor kuzenlerine özeniyordu. Ha bire tatsızlık çıkarıyor ve aşırı inatçı tahammülsüzlük ahlakı yer edinmiş çözüm odaklı değil kaos odaklı aldatma potansiyeli yüksek hal almış o manevi din havası yok olmuştu ha bire evlilik istiyordu ve bende istemeye gittim maddiyatı sıkıntı edip hayır dedi şuana kadar evlilik diyen kız 😂 güya ben onu kandırmışım ağlayıp beddua küfür edip ve düğünüme gelirsin diyip bitirdi ve inatla göreceksin önüme çıkanla nişanlanacağım dedi ki ben hayretler içinde ona öyle bağlanmış seviyorum ki anlatamam bunca sıkıntısına katlanmış binlerce lira harcamışım üstelik istediklerini karşılamayamadığım için cimri diyor gelde çıldırma hem kandırılıp duygumla oynadı hemde cebimde beş kuruş parasız kaldım isteme günü cebimdeki son parayı tatlıya verip umutla evleneceğim mutluluk hissiyatını unutamıyorum velhasıl bu koca hevesinden çıldırdığı için aşık olduğu teyzeleri yani İstanbul'a dinlenmesi için ailesi onu gönderdi bende bitkin haldeyim beni sinirlendirmek için İstanbul'da şeytani pozlar verdi kısa sürede ona orada birini buldular.
2 Yıllık ilişkim maddiyattan bitti kısa sürede başkasına gitti ahım kalır mı?