AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
karaktersiz olduğu içindir
İlgisini çekiyorsundur. Karısından sıkılmıştır seninle sohbet muhabbet yapmak istiyordur. Aynı kadınla yatmaktan sıkılmıştır yeni balların tadına bakmak istiyordur. Birsürü sebebi olabilir.
cinsellik asla olamazda evlenmeden once o da bunu biliyor.. Ama ilgisini cekiyorumm.. cunku onu sevdigimi iyi biliyor kosulsuz karsiliksizz diye.. ve garuyor cabalarimii felan.. karisi yiyip icen biri bende tam tersi kendi seyimi kendim yaparim diye
Evli bir adamla görüşüyorsun ve seviyorsun bunu sorun olarak görmüyorsun ama asla cinsellik olmaz diyorsun. Hayat sana henüz asla "asla" dememeyi öğretmemiş. Madem böyle şeyleri istemiyorsun uzak durman lazım kardeşim.
Ben onu yillardir seviyorum ama aasla kendimi ona tanitmadim hic acilmadim.. okadar sey hakkinda arastirma yapmistimki.. hic bir yerde bulamadimm onun evli oldugunu.. okadar yillar sonra dedim adimi atacagim boş ver neolursa olsun dedim artik.. yasim kucuktu diye bana bakmaz demistimm.. ama artik yasimda olgun yani bakar dedim..
instasina felan baktigindada yani belli bekar olmasi kimse demez evli diye.
neyse iste
ona acildimmm aylar once sonra konusmaya basladik kac kez belirttim onun bekar oldugunu bildigimi felan ya da iste dusundugumu..
en sonda karsima birsey cikti ve seytan beni durttu bi bak diye arastir felan. bi baktim bi cocukla resmi var.. ve o an anladim ya evli ya da bosanmis. bi sure sonra bulustuk oda en fazla 15-30 dakika surdu surmedi.. orada sordum ve biraz bozuldu sonradanda gercegi soyledi. dedim niye bana bunu yaptin felan diyede.. neyse iste oyle oyle gecti gunler.. sen oldugun icin sen bana yazabilirsin baskasi olsaydi asla. sana guvendigim icin sana geldim buraya geldim bulusmaya dedi :(
oyle iste kardesimm.. yani buna asik oldugumda bilmiyordum evli oldugunu.. ve duygularim okadar cogaldiki birakamiyorum
Seninle sanal seks sextig yapabikiriz sana yuruyor yani
yok oyle birsey
Sen oyle san yuruyo sana resmen
sana yürüyo yani sen tamam dedinmi bi kere ararsan bildigin kosar :)
Seninle yakınlaşmak istediği için
Cinsellik asla olmaz eger bundan bahsediyorsaniz.. pff bilmiyorumm yaa
Karaktersiz olduğu için
🥺
Resmen aldatıyor eşini ve seni kullanarak
oylemii
Oyle ya
pfff :( ama aramizda birsey yok ve esiylede arasi eskisi kadar iyi degilmiss.. yani bunlari gectimm evlenirkenn anlasma yapmislarr.. o kadin karisamaz diye kadinda tamam demis.. sanirsam parasi icinn evlendi..
Sende bunu bildiğin halde onunla konuşuyorsun
Maalesef evet
Ailen bunu öğrenirse şimdi sana ne yapar.. onu da düşün ve Oyle devran.. ☺️
Ahh be kardesimm😭 Biliyorum mantiksiz dogru degil yaptigimm.. ama ben onu yillardir seviyorum.. tamam hep sustum cikmadim karsisina.. ve karsisina ciktigimda bilmiyordum evli oldugunu.. ona sordum ama hic bir kere evet demedi.. ben kendim buldum anladim evli oldugunu.. ama hesaplarini felan gorsen yasadigi hayat bildigin bekar biri
He anladım dur ya ağlamana gerek yok sakin ol şimdi işte biliyorsun ve bundan sonra Yapacağın tek şey onu engelle ve bir daha onunla konuşma buluş ma..
Sagol kardesimm.. zaten onunla bulusmam yani bulusmuyoruz. Sadece onunla bir kere bulustum oda onu gormek istemistim. Ona ait bir hediyem vardi.. ilkkez bulusmustuk o gunu. Hatta bana demisti 5 dakika kalabilirim kendisi benden cok uzun kaldi🥺 Bana okadar iyi gelmistiki anlatamam.. tabikide mesafeli konustuk yakinlasma felan olmadi..
Hmm İyi geldi derken Nesi iyi geldi sana sohbet etmesi mi seni kandırması
Sohbet etmesi benimle.. baya icten davrandi bana konusmasi.. icini doktu tamamen..
biliyorum belki sacma geliyor olabilir ama cok farkli birseydi..
Ben yanina gidince sanki Allah korusun felc geciriyor gibiydim. Tamamen kilitlenmistim.. ve onunla konustukca acilmistim🥺
Yok olmaz..
Gel gel ben evli değilim
Olsunnn birsey olmaz.. ben sevmiyorum erkeklerle konusmayi oyle gizliden yani ozel mesajlarsa
Özel değil Boyle işte dertlelecez.. burada konu uzar ğider ondan hem daha rahat olursun diye düşündüm
Yok biliyorum sorun degil burdan
Ya iyi de işte roman yazarız bence Boyle de burada 😂
Hahhaa olsun birsey olmaz
Belki senle Tanışmak isticem.. 😏
Yok sagol olmaz
Sen bilirsin ğizli 🌺
Tesekkurler
Rica ederim 🌸 ana Beklicem 🤭
☺️
Sen uyusan artık 🥰
Simdi uyicamm zaten. Iyi geceler
Umarım 😂🤦🏿♂️
İyi geceler 🍫
Evli olduğu için kaçamak yapmak için der
hmmm, eger cinsellige baglayacaksan yok oyle birsey
O zman sohbet muhabbet için der
heralde, beni mutlu edecegini sandi sanirsam?
:) seni beğenmiş, sevişeceği biri olmanı istiyor
oyle birseyin asla olmicani gayet iyi bilir
bilmez , alışırrsın ona. ufak ufak yaklaşır
ben ona coktaaaan alistimm. ama oyle birseyin asla olmicani gayet iyi bilir evlenmeden once olmaz
:) onada söyle bunu. asla vermem de. ama öpüşmek küçük dokunuşlar ister
merak etme iyi bilir onu.. bir kere bulustuk ozaman bile el vermedi ne o ne ben. dokunmadik
:) ben de istiyorum sen gibisini
bulursun insallahhh
inş. o seni nerden buldu?
Takılmak için bende evliyim öyle yapıyorum
Allah sizin gibileri kahretsin
@Burasineresiğ amin
@Burasineresiğ beddua sana dönsün
Kopeklerin bedduası kabul olması
@Burasineresiğ boş ver boylelerinii yaa
Aynen knk sen de sakın muhattap olma öyle piclerle
@Burasineresiğ aynennn oyleee :)
Yanlizliktan korkuyodur😃
pek sanmam
Sende deseydin kalabalikken aramsk istiyorum deseydin
hahaha yok oyle demedimm
De bence hosuna gider😃
yok olmaz.. kendiside dedi beni herzaman boyle bulamazsinn
Anla iste adam evde tek basina seninle konusup kendini tatmin edecek olay bu
yok o ara yoldaydii araba suruyorduu yani olamaz
Peki seninle sevgilimi olmak istiyor bu kisi
seks için
yok
Evet
YOKSA ozaman bu zamana kadar durmazdiii
Peki
konusacaklari var demkki
bilmiyorum, bence ben onun sesini duyayim diye dedi
onun sesini duyunca ne olacak ki
biliyor ki mutlu olacagimm diye.. oda benim mutlu olmami istiyor
hee öyle ise tam ilişki var mı aranızda
Yok aramizda iliski felan. Yani bu sekilde olamaz zatende.. sadece oyle arada bi konusuruz okadar
sanki devamı olacak gibi
Bilmiyorum, eger sabredersem belki olur ve sabretmezsem baskasini kabul edersem hayatima ozaman olmaz. Ama ben onu kac sene beklicem? Ben onun yuvasini bozulmasini asla istemem benim yuzumden.. eger bozulacaksa kendileri istedikleri icin olsun yoksa yok
anladım en digrusu da bu evet hakliisn
Aynenn oyle
öyle tabi oyle
Evet🥺
sana yürümüş
:)
İlgi istiyordur
hmmm
aldatmak istiyordur sen yalnız mısın
Evet
yaş kaç
24
konuşmak ister misin
Yok sagol
O ç olduğu için
neden?
Evli adam niye böyle birsey der. Evli adam baska kadinla gorusemez
haklisinnn vallaa, bilmiyorum ama ben onada sordumm zamaninda yani nasil yapabiliyorsun boyle birsey kendiside dedi evlenirken anlasarak evlendik benim hayatima karisamaz diye.. dedi biliyor hissediyor bana cok kiz yaziyor diye.. yani kadin tamam demis kabul etmis evlenirkenn. diyo zaten o hayatini yasiyo arabami aliyor parami aliyor anasina gidip duruyor geziyor anca
Ona niye sormadın
sadece dedim ben oyle birsey sormadim diye.. oda dedi ariyabilirsin dedim.. yani o biliyor onu sevdigimi heralde belki konusmaya ihtiyacim vardir diye
O zaman müsait ki ara demiş