Evli bir erkek simdi neden benimle konusmak istiyor sizce?

önceden evli bir erkege yazıyodum sohbet amaclı hic bir kötü söz kullanmadım kendisi cok asırı mütevaziydi iyi bir dinleyiciydi ancak son zamanlarda kendisi gitti kendimi suclu hissediyorum normal bir sekilde konussak bile kendimi tuhaf ve suclu hissediyorum dedi bende neden suclu hissettigini anlamadim yani ona sapiklik tarzi seyler yazmadim ki dertlesiyoduk sonra iste ben gittim 3 ay boyunca baskasiyla dertlestim oda iyi bir dinleyiciydi konusuyoduk sonra birden o eski evli adam yazmaya basladi ben kendimi cok kotu hissediyorum sana asik oldum demeye basladi ve esinden sogudunu soyledi ben sakin esinle arani bozma dedim iyi biri oldugunu dusunmustum bu arada bir kac kez goruntulu konusuyoduk

atiyorum mesela sevgilimle ayriliyoduk karsisinda goruntulu aglamisligim bile oldu ve daha 18 yasindayim bana taktikler veriyodu iyi bir arkadas oldugunu hissetmistim yanilmisim demekki😔 ve Şu an ben ona yazmiyorum cunku benim yuzumden mi acaba karisindan sogudu hata mi yaptim bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
ya sanki ben mi gel asik oldum dedim kendisi asik olmus napim yani zaten boyle dediginde direkmen konusmayi kestim adam serefsiz olup benle konusmasaymis asik olmasaymis napim
Evli bir erkek simdi neden benimle konusmak istiyor sizce?