Aşk İlişkileri Sizce mutlu bir evliliğin yolu neyden geçer? McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgi Saygı Cinsel Ten Uyumu Güven Sadakat Hoşgörü ve Kibarlık Bunların Hepsi Bunların Dışında Sizden Gelenler Evliliğe Karşıyım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce mutlu bir evliliğin yolu neyden geçer? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Aşk ve güven 0 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Öncelikle, SevgiSonrasında, Güven Güvendikten sonra, SaygıSaygılıysak aynı zamanda, HoşgörülüyüzdürSonrası ise tutkulu bir tensel birliktelikle mutlu bir evlilik yaşayabiliriz. 2 1 Yorumla Self_destruct +1 yıl Kesinlikle. :) Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl GüvenSaygıBirazda eğlence güzel olur bence 😁 0 11 Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Max ergen düşüncesi 😀 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sen büyüdün de akillandin sanki 🙄Hadi ben ergenim sen nesin Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Ooooo 😀😀😀 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Takıntılı ve kendini bi halt sananlardansın büyük ihtimal ve hiç Muhatap olmayalım 👍🏻 Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Çok komik 😒 Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Masum şey seni 😄😄 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Valla abi Ergen olabilirim ama bu lafları yemiyorum Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Tamam abisi 😊 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Abi sözü dinle ama yapma 😂Hadi by by 👋 Yorumla Self_destruct +1 yıl @Akrep-Bir_Adam @sozsuzzaman ikinizde birbirinizden komiksiniz. Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı. Bunların Hepsi 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Evlilikte seks olmadan hiçbirsey olmaz.. 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Güven sadakat 0 0 Yorumla
Okerasude Takip Et Bilge Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Saygı ve seks 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Ten uyumu ve para 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aşk ve güven
Öncelikle, Sevgi
Sonrasında, Güven
Güvendikten sonra, Saygı
Saygılıysak aynı zamanda, Hoşgörülüyüzdür
Sonrası ise tutkulu bir tensel birliktelikle mutlu bir evlilik yaşayabiliriz.
Kesinlikle. :)
Güven
Saygı
Birazda eğlence güzel olur bence 😁
Max ergen düşüncesi 😀
Sen büyüdün de akillandin sanki 🙄
Hadi ben ergenim sen nesin
Ooooo 😀😀😀
Takıntılı ve kendini bi halt sananlardansın büyük ihtimal ve hiç Muhatap olmayalım 👍🏻
😂😂😂😂
Çok komik 😒
Masum şey seni 😄😄
Valla abi Ergen olabilirim ama bu lafları yemiyorum
Tamam abisi 😊
Abi sözü dinle ama yapma 😂
Hadi by by 👋
@Akrep-Bir_Adam @sozsuzzaman ikinizde birbirinizden komiksiniz.
Bunların Hepsi
Evlilikte seks olmadan hiçbirsey olmaz..
Düzenli seks.
hepsi
Güven ve sadakat
Güven sadakat
Saygı ve seks
Hepsi tabikide
Güven Sadakat
Ten uyumu ve para
Güven sadakat