Aşk İlişkileri Hayatımda artık bir kadın görmek istiyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden hiç olmuyor? Yaşım geçiyor çok özeniyorum başkalarına. Çok şey mi istiyorum?Biz kimsenin annesine mutfakta sessizce anlattığı kişi olmadık🥺 Hayatımda artık bir kadın görmek istiyorum? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karı kız ortamın olmazsa evlendiğinde başka karılara gözün kayar bu ihtimali de gözden geçirin derim hemen evlilik işlerine girişme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Harbi mi? O da bizde yok, zaten şimdi olsa bile eminim ki zorluk çekerim. Benim erkek ortamım bile olmadı ki😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyliyeyim karını aldatmaya meyletme durumun fazla olur sonra vicdan azabı çekerdin Yorumla Soran +1 yıl O kadar karaktersiz olduğumu düşünmüyorum. Her şey bir yana bu konu bir yana. Kendime yapılmasını istemediğim şeyi karşımdakine yapmam. Yorumla Soran +1 yıl Sen nerden biliyorsun böyle olscağını? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karı kız ortamın olmazsa evlendiğinde başka karılara gözün kayar bu ihtimali de gözden geçirin derim hemen evlilik işlerine girişme
Harbi mi? O da bizde yok, zaten şimdi olsa bile eminim ki zorluk çekerim. Benim erkek ortamım bile olmadı ki😀
Söyliyeyim karını aldatmaya meyletme durumun fazla olur sonra vicdan azabı çekerdin
O kadar karaktersiz olduğumu düşünmüyorum. Her şey bir yana bu konu bir yana. Kendime yapılmasını istemediğim şeyi karşımdakine yapmam.
Sen nerden biliyorsun böyle olscağını?
Hayırlısı olsun
Aga beee
Nasip bu işler