Bir buhran dönemi sona erdi ve kariyer, akademi, mental anlamda yükseliş dönemi başlıyor ve açıkçası özellikle zeki, ortalamanın üstünde güzel, mütevazi, özgüvenli ve girişken kadınların ilgisini çektiğimi farkettim (ego için söylemiyorum sadece yaptigim bir analiz yanlış anlaşılmasın) ve o yüzden bir mekanda bu kadınlardan halini tavrını beğendiğim birisiyle uzun süreli bir ilişki başlatmak istiyorum ve bu kişileri nasıl çevrelerde bulabileceğimi daha iyi anladım, tanışmak için ekstra önerileriniz var mıdır çünkü huzursuz hissettirsem girişken birisi de olsam çok mahçup olurum?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Mesleğin ne ona göre ortak bir çevre ile bulabilirsin
Çevrem açıkçası kısıtlı ve bilgisayar mühendisiyim başlayacağım işte de yapay zeka konusunda researcher/engineer/analyst rollerinin hepsinden bir parça olan guzel bir rol yani iyi bir iş
Mekanlarda özellikle kaliteli bulduğum çevrelerden birisi ile tanışmak niyetindeyim özellikle Fenerbahçe mahallesi'ne doğru olan mekanlardaki fener taraftarının kalitesi çok hoşuma gitti ve evimde gibi hissettim o çevreden bir kız bulurum muhtemelen
Bulursun çok takma kafana, kariyerin olunca diğer her şeyin devamı gelir zaten, doğru zaman ve doğru insan karşına çıkmamıştır çıkar elbet hakkında hayırlısı artık
Bilmem ya akışına bırak olacaksa her türlü olur9
Orası öyle ama bu sefer benzer bir olay olması durumunda direk tanışmayı düşünüyorum çünkü doğrudan isaretler vardı. Sadece tanışma durumunun da karşı tarafa rahatsızlık vermesinden çekiniyordum ilk ama son olayda karşımdaki kadın cekinmeyi bırak aynı masa mesafesinden bana baktı bir dakika ve ben de şaşırdım çünkü annesi yanındayken doğru kaçmaz dedim ama sanırsam gereğinden fazla empati kurmaya çalışıyorum
En nihayetinde doğrudan baktığında en azından maç hakkında sohbet etsem bile abes kaçmazdi o konumda
Doğrudan işaretler olduğunu görmen güzel en azından yorumsuz bizimkisi yaa bu kadar gururlu olmamalı bir insan bıraktım yaa hayatımda onu gördüğüm kadar kimseyi görmüyorum ama kör ve ben takip etmiyorum her şey planlı sanki ben de fazla gururluyum olmayacak işte bıraktım o kadar çok imkansız geldi ki ilk kez...
Çok şanssızlık olmuş ama o tarz durumlarda kim ne yapması gerekiyorsa onu yapmalı gurur iyi değil rahat takılmak gerek
Ben çok mutluyum ve hafiflemiş hissediyorum çünkü hayatımda uzun zamandır cabaladigim bir kilit nokta vardı ve bu kilit nokta esas hayalim olan 3 büyük hayalime giden ilk yol ve çok güzel bir deneyim beni bekliyor
Bu yolda artık sonuca odaklanmayı bırakıp sürecin tadini cikarabilecegimi düşünüyorum ve bu huzur veriyor uzun zamandır ilk defa kafamda bir şeyler çok netleşmeye başladı
Ne güzel umarım bana da gelir o sıra
Çünkü bütün çoklu hedeflerimin kesiştiği önemli bir işe girecem ve bu iş o kadar bana uyumlu ki yüksek lisans başvurumda çok iyi üniversitelere kabul şansımı yüzde doksanın üzerine çıkaracak referanslarım olacak
Ülkenin yapay zeka alanında önde gelen akademisyenleri ile aynı çalışma ortamında olacam muhteşem ya
Çok mutluyum
Gelir valla rahat ol hayatta ne olacağı hiç belli olmuyor ve her şeyi birebir ongoremiyorsun ne kadar plan yaparsan yap bazen kontrolün dışında faktörler olabiliyor