Birini buluyorum dış görünüş güzel ama adamligi yok karşımdakine değer vermiyor onunla olmadi
Ve diğer benim de bir zamanlar gerçekten hoslandigim boylu poslu sakin sert erkek maddi olarak da iyi ama bana ilgili değil evlenme amaçlı ve Kim olsa ok gibi sanki anneme demiş sormus beni ama bana yazmiyor tam tersi o bana yazsin diyor (isle alakalı dedi ama arada bu olayı da ima etmis)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kaslı 190 boyunda isinde gücünde maskülen güven veren ilgili seven erkek de oturmus seni bekliyodu zaten
Kıskanma sen
kıskanacak biseyim yok, ben sadece karaktere bakıyorum
Karaktere ben de bakıyorum canm da yakışıklı erkek olmali sonuçta bu çocuk onun da genini tasiyor benim genim baskın o daha baskın olmalı benden
Al sana acikladim)
inan insan sevdikten sonra sevdigini yakısıklı görmeye baslıyor
Çirkin birini sevmek zor abla ya ben yapamam
ben de öyle derdim ama bi insanı cok gördükce gözüne cirkin gelen seyler kayboluyor. hele ki karakteri düzgün saglamsa yakısıklı görmeye baslıyosun. bence karsına cıkan erkekleri bu cirkin diye eleme, oturup 2 saat sohbet etmek bi kahve icmek hayatından sana hicbise kaybettirmez ama belki de cok sadık sevecen ilgili düzgün bi sevgili kazandırabilir
Onu biliyorum canım da önceden secme sansin varken bunlara gerek yok suanki adam da yakışıklı boylu poslu is gücü parası yerinde güvence veren biri sadece beni sevmiyor
seni sevmeyen bi erkek icin agzınla kus tutsan da yaranamazsın sevdiremezsin kendini, belki de o da seni cirkin buldugu icin sevmiyodur
Yok o direk evlenmek istiyor
Çirkin degilim😀
Ketcao mayinezde olsunmu senin neyin var Brad pitt istiyon
Tamam %70 olanina da okim
Sen nasıl birisin acaba merak ettim cok mu mükemmel vucudun var cok mu zekisin cok mu zenginsin
Hayir mükemmel değilim tabi onun da kusuru olabilir ama güçlü bir erkek olmasini (karakter olarak özellikle sonra fiziksel ) isterim erkek arıyorum sonuçta kadın değil
Ve bana ilgisi de olmali
Sert erkek istiyorsun yani boyun kaç
Evet maskülen olsun napicam kız gibi erkeği
167 sanırım 169olur belki en fazla
İdeal boyun kilo kaç 58 mi
Yok 65im
Balık etli guzel kalcalar buyukse çok iyi. Kıvrumlı kadın bayılırım. Sert erkek vurunca inletmeli ben gbi 🙃
Abi inlemek istemiyorum ben
Ask istiyorum o sonra evlendikten sonra olur
ya da işte bazen olabilir 🤭
Sert erkek onu sever inletir morartır vura vura
Bana ne😂
O işin sonraki kısmı
Ben onu demiyorum ki sevgi istiyorum güvence istiyorum
Ondan sonra beni alabilir 😊
Haha haketmiyorsan kimse vermez bişey sen vermiyorsan
Ben de ona itaat ediyor olcam sevicem kolluycam her alanda yanında ona destek olucam
İtaat eden kız mmmm severim
1.80 olmaz mı
🙂olur
ben 19 yaş 180 boy kas var ama yağlarla kaplı ama dışarıdan gören için aşırı fit spora tekrar yazılacağım şimdiden diyete başladım yaza bomba gibi vücut yapacağım kas kısmı kolay ama gel gör kız düşüremiyorum erasmus vb yapacağım heralde öyle bahtımız açılır
İnşallah kanka
Oyle bir adam sana bakmaz ve vardir tabiki
Neden bakmaz (
Fizigin duzgun mu boyun kac diger ozellikleri bukursun da dengin olmasi gerekli
Fiziğim normal gibi aşırı güzel iyi değil
Boy ne alaka bilemedim şimdi hsjsh 167yim
Kisasin hddhd en az 170 175 olman lazim 190 adamin yanina yakisman icin kasli istiyorsan fizigin tas gibi olmali ki yanina yakisabilesin anladin 😉
190lar minyon sever ben keşke 160 olsam diyorum djwnjsjs
Yoo kim diyor
190lar🙈
Bende 191im 170 uzeri kizlar cok cekici geliyor
Benim 190lar öyle değildi işte duhsjssnwjdd
Hepsi minyon sevdigini soyluyordu
vardir ama burada yoktur
O ilk anlattığım burdandi onun aynısı da reelden vardı ama ondan daha iyiydi tabi
Ikinci anlattığım da bir yerden tanıdığım meslektas olcaz üni bitince
Varr