Fizik herkes icin onemli ama hayata gercekci bakabilmek de onemli degil mi? Is yerimizde aşiri gużel kiz var. Agir malzeme goturulecekti, o kizla ben ya da bi erkek calisan var o goturecekti. Kiz erkege dedi ki, benim icin ve kendisi icin "biz şu isleri yaptik bu gun cok yorulduk ama sen bu isi yaptin rahattin, malzemeyi yerimize sen goturur musun?" Erkek kabul etti. Ama son dkkda kizin acil durumu cikti eve gitti. Erkekle ben kaldik. Erkek "ben oyle bi sey demedim" demeye basladi. Vazgectim bile demedi direkt konusmayi inkar etti. Kizi ariycam deyince de bu sefer "heee tm unutmusum ya soyledim ama ona ozel soyledim, o gitmeseydi bile malzemeyi o tasimayacakti ama sen yine de yanimda yuruyup benimle tasiyacaktin cunku ona ozel soyledim" demeye basladi. Guya 10 dkk onceki konusmayi unutmus. Ayrica kiz ikimiz icin de konusmustu kendisi icin konusmamisti. Bu bir teklifti kendisi kabul etmisti. Sonra basladi ajitasyona ben yazi tura isterim, ikimiz de ayni maasi aliyoz bana ne demeye.
Ya adam hem kaba, hem cirkin, hem ilkokul terk hem yasi cok buyuk hem parasiz, o Ilayda tipli sana bakmaz. Ona 40 gece yalakalik yapsan ne fayda? Onunla olma ihtimalin ölmus dedemle olma ihtimali kadar. Hayir ne isine yarayacak? Onunla olmak istedigimden degil ama mesela cîrkin bi kiz olarak boyle gercek kendi tiplerine uygun kiza boyle davranip ona yalakalik yapmasi ne kadar mantikli?
Goturmemesinde de degilim. Inkar etmesinde, ariycam deyince heee tm simdi hatirladim demesinde, ikimiz icin de konusulmasina ragmen onun icindi diye yalan atmasindayim. Boyle bir erkek nasil birine her zaman sahip cikan bir aile babasi olur mesela? Boyle erkeklik mi olur? Boyle erkekten kime ne hayir olur? O Ilayda onla beraber olsa, daha guzelini gorunce Ilayda'yi dover o tip. Ayrica boyle tipler hep incełim diye dolasanlar. Aslinda tek dertleri dengi dengine olamamak ve adam olmamak
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Sanıyoruz, burada esas mesele kişinin dürüst olmaması ve tutarsız davranışlarında. Bu, doğal olarak rahatsız edici bir şey. İnsanlar arası ilişkilerde dürüstlük önemli bir kriter, hele ki iş yerinde güven bağı kurmak şart. Ama belli ki bu kişi kendini karıştırmış, olayı dramatize etmeyi seçmiş. Üzerine bir de kişisel hayalleriyle karışık kompleksler devreye girince durum iyice tatsız olmuş. Senin bu tür olaylarla karşılaşmaman için kendi sınırlarını sağlam tutman iyi bir fikir olabilir. Negatif düşüncelerini kendine değil, olayın üzerine yönlendir. Daha sakin biriyle iletişim kurmayı tercih etsen, daha rahat edebilirsin belki? 🌀