Lütfen soruyu gören herkes bakabilir mi acil 🥺?

İyi günler 4 ay önce şehir dışına çalışmaya gittim 1 ay çalışıp tekrar geri geldim ve o süre zarfinda sevgilime soğuklar boş yere kötü davranislar sergiledim çok kırdım o bana güzel iyi yaklaştıkça nasıl olanlar oldu bilmiyorum böyle gelişti ve şehir dışından geldikten sonra gizli bir Instagram hesabı açmış kendine 3 ay boyunca bu hesapta farklı bir şehirdeki erkek kuzeni ile sohbet ediyordu kuzeni ona bebeğim li öptüm yok bilmem seni çok seviyorum gibi gibi cümleler kuruyordu ve sevgilim ayrı yetten erkeklerle GT yapıp erkekler mesaj atınca konuşuyordu engellemek yerine ve üstelik benim haberim olmadan düğüne gidip açık saçık elbiseler giymiş kuzeniyle 3 ay boyunca konuşmuş ben onu kotuyken beklerken o kuzeniyle konuşup bana ailesinden dolayı yazamadigini pek fırsatının olmadığını söylüyordu... Telefon gizli almıştım ona ve gizli geldiği için pek yazamıyorum diyip ben kotuyken ben onu beklerken ben onu ozlerken o kuzeninin yanına gitmeyi kendine iyi görüyordu ve kuzeni ona farklı bir amaçla yaklaşıyordu hesabı yakaladım en son mesajları okudum ben bunu sevgilime de söyledim ve ben hiç fsrkinda bile değildim falan yazmış ondan ayrıldım 1 hafta şehir dışına çıktım gerçekten onu bıraktım bilmiyorum sonra affettim 2 yıldır birlikteyiz ve benden çok özür diliyor ama daha önceleri de çok yalan konusmuslugu oldu bana. Hata yapmisligi oldu sürekli aynı hatalari yapmisligi oldu ama bu ilk defa böyle bir şey yaptı 3 ay boyunca gizli hesap açıp kuzeni denen biriyle konuşması benim yanıma gelmek yerine kuzeniyle konuşması siz ne diyorsunuz elimde değil dayanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum olayı öğrendiğim gün yıkılmıştım sokaklarda çocuk gibi bağırıp hüngür hüngür ağlıyordum... Ve bana soğuk olduğunu bu süre zarfında benden sogudugunu ayrılmak isteyip te ayrilamadigini söyledi ve ondan ayrıldıktan sonra çok pişman olduğunu bu ayrılığın bana çok büyük bir ders olduğunu çok pişman olduğunu ve birdaha asla bana bir hata yapmayacağını söyledi sizce yapar mı? 🥺 Bu aldatmak mi 🥺
Lütfen soruyu gören herkes bakabilir mi acil 🥺?