İyi günler 4 ay önce şehir dışına çalışmaya gittim 1 ay çalışıp tekrar geri geldim ve o süre zarfinda sevgilime soğuklar boş yere kötü davranislar sergiledim çok kırdım o bana güzel iyi yaklaştıkça nasıl olanlar oldu bilmiyorum böyle gelişti ve şehir dışından geldikten sonra gizli bir Instagram hesabı açmış kendine 3 ay boyunca bu hesapta farklı bir şehirdeki erkek kuzeni ile sohbet ediyordu kuzeni ona bebeğim li öptüm yok bilmem seni çok seviyorum gibi gibi cümleler kuruyordu ve sevgilim ayrı yetten erkeklerle GT yapıp erkekler mesaj atınca konuşuyordu engellemek yerine ve üstelik benim haberim olmadan düğüne gidip açık saçık elbiseler giymiş kuzeniyle 3 ay boyunca konuşmuş ben onu kotuyken beklerken o kuzeniyle konuşup bana ailesinden dolayı yazamadigini pek fırsatının olmadığını söylüyordu... Telefon gizli almıştım ona ve gizli geldiği için pek yazamıyorum diyip ben kotuyken ben onu beklerken ben onu ozlerken o kuzeninin yanına gitmeyi kendine iyi görüyordu ve kuzeni ona farklı bir amaçla yaklaşıyordu hesabı yakaladım en son mesajları okudum ben bunu sevgilime de söyledim ve ben hiç fsrkinda bile değildim falan yazmış ondan ayrıldım 1 hafta şehir dışına çıktım gerçekten onu bıraktım bilmiyorum sonra affettim 2 yıldır birlikteyiz ve benden çok özür diliyor ama daha önceleri de çok yalan konusmuslugu oldu bana. Hata yapmisligi oldu sürekli aynı hatalari yapmisligi oldu ama bu ilk defa böyle bir şey yaptı 3 ay boyunca gizli hesap açıp kuzeni denen biriyle konuşması benim yanıma gelmek yerine kuzeniyle konuşması siz ne diyorsunuz elimde değil dayanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum olayı öğrendiğim gün yıkılmıştım sokaklarda çocuk gibi bağırıp hüngür hüngür ağlıyordum... Ve bana soğuk olduğunu bu süre zarfında benden sogudugunu ayrılmak isteyip te ayrilamadigini söyledi ve ondan ayrıldıktan sonra çok pişman olduğunu bu ayrılığın bana çok büyük bir ders olduğunu çok pişman olduğunu ve birdaha asla bana bir hata yapmayacağını söyledi sizce yapar mı? 🥺 Bu aldatmak mi 🥺
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence aldatmak yani kuzende olsa biri seni seviyorum diyemez biyerde arada mesafe olmali ayrica sana zamanim yok diyip o sira baskasiyla konusmasi yani bence yanlis kisaca bunlari iliski devam etse unutabilcekmisin tekrar yapmicaginin bi garantisi var mı kalbinde iyi dusun 2 yil diyosun bu saaten sonra evlilige dogru gider bu kez ya harika olur ya da cok cok daha kotu cunki isin icine ailelerde dahil olur
17 yaşındayım onu da çok seviyorum sizce böyle bir hata yapan biri birdaha tekrarlamaya bilir mi gerçekten birdaha hata yapmama gibi birşeyi olur mu birdaha hata yapmama imkanı varmıdır? 😞
17 mi ohooo ikinizde daha cocuksunuz ergenlikte hersey olur bea Şu an bise diyemem cunki olgunluk icin daha coook sey gorcek iki tarfta simdilik akisina birakin ama birbirinizide bos birakmayin
Abi eğer musaitsen az da olsa bir zamanın varsa bana ayirabilirmisinnbir yerden sana ulaşabilme imkanım var mı t€legram olsun başka bir sosyal medya olsun dertlesecek kimsem yok ta gerçekten kendime gelemiyorum kimse beni anlamıyor :(
Anladim abicim ama soyle bi sorun var gemide calisiyorum Şu an internet cok zayif ara ara tamamen gidio anca burdan Şu an google disi bise yapamioz basit mesaj ve gazete haberleri anca
Hmm anladım abim abi bu durum için ona beni aldattın dedim ve okulda sınıf ta kendi kendine tüm gün aldatmadim diyip sayiklamis sence birdaha hata yapmama ihtimali var mı.. bilmiyorum 2 senedir birlikteyiz hayatı benlen yaşadı herşeyi benlenngordu ben giymedim giydirmeye çalıştım içmedim icirmeye çalıştım ben harcamadım ona harcadım ben onun için yapmadığım şey kalmadı..
Abi yemin ederim ben kendi bacilarimi sevmediğim kdr annemi ailemi sevmediğim kdr onu sevdim yazıklar olsun banab
Bence Şu an akisina birak cunki aslinda bizim gozumuzden aldatmis ama biz erkek olarak karsi taraftaki kuzenin bakis acisini gordugumuzden boyle degerlendiriyoz o bu bakisi belkide aileden biri olarak gordu ki zaten oyle olmasa Şu an biaekilde sevgili olurlardi sanirim tek sorun senden ciddi sogumuski seninle degil kuzeniyle bulusup dertlesmek istemis
Abi bana kendisi. Kendinden igrendigini gerçekten de kötü farklı gözle baktığını hiç düşünmediğini söyledi ama erkeklerle GT de yapıyordu ve kuzeninin bebeğim aşkım seni çok seviyorum öptüm gibi lafları demesine de müsade ediyordu aynı şeyleri o da söylüyordu ama hani bir insan ne kdr da sogursa soğusun ayrilamadigi bir insanın arkasindan 3 ay boyunca hesap açıp erkeklerle GT yapıp erkekler yazdığında sohbet edip üstüne de erkek kuzeniyle konuşması normal mi soğumuş mu diye.. sen büyüksün dur benden daha iyi bilirsin sence birdaha yapar mı..
Net olarak yapar cunki kisi 15 yasinda neyse 70 tede harbiden ooluyo pisman olur o ayri bise ama icindeki bazi durtuleri kendide kontrol edemez heleki ikizler burcu falansa yandin hic ugrasma sagi solu belli olmaz
Beliki halen seviyosun ancak hayatin boyunca aklinda kosedenkalcak bu durum ve sureklide ou takip etmek istceksin bilmiom bence bu kadar sikintiya gerek yok sadece akisina birak biraz gor bakalim senin gozlerine bakislarini vs icindeki duygular eskiye asla donmez ama en azindan kiyamak kiyamamak arasinda kalmazsin artik net olursun hersey icin zamana ihtiyaciniz var
Ama abi ben onu o 1 aylik süreçte aslında aldattim ama haberi hiç olmadı sence Allah mi bana bir ders verdi de böyle oldu ve ben çok pişman oldum hatamdan...
Oooo sizde carsi karisik ikinizde birbirinizin iyiligi icin bitirin bu iliskiyi neden dersen net aldattim demen konuyu kapatir bunun bi aciklamasi yok mutlulugu kendi elindeki degerde bulamiyosan ayril oyle yoluna bak baskalarida hemen seninkinin tepesinde gordugun gibi bu durum iki taraf adina tartismaya kapali
Abi aldattim değil de aldatmaya teşebbüs ettim hani sence Allah mi yaşattı bunları bana ve ikimiz de çok pismaniz bir ders mi oldu bize sence birdsha yapmaz mı acaba ben böyle yaptım ama o bilmiyor ve bilmediği halde bunu yaptı sence Allah mi yaptirdi
Ben tanrilara inanan biri degilim sizlerin inanci neyse o onderlik etmis olabilir ne demisler kendine yapilmasini istemedigin biseyi sende bi baskasina yapmicaksin sen direkten donmusun oda direkten donmus
Sence abi ben hatanyaptim diye mi o ogrenmedigi halde bende yaşadım sence birdaha yapmaz mı o...
Bnce sende oda yine yapar bikere el kaldiran her zaman kaldirir bu icten gelenbi egilim egitimle yakin cevrenizle desteklenen bi durum suanki sartlar degismefikce hayatiniza bugunki kosullarda devam edicekseniz yine olur kisaca kendinizi yenilemeyi ogrenin
Yenilemek derken tam olarak nasıl abi
Karsinizdakinin insan oldugunu her insanin degerli oldugunu bilmek kulturunuzu gelistirmek mutlulugu sadece elinizdeki kiymette aramak hayattan ne istediginizden emin olmak ve oyle adim atmak
E sende aldatmıssın ne diyeyim ki tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Abla sence ben yaptım diye mi böyle başıma bunlar geldi sence ben çok pişmanım ve o da çok pişman sence birdaha olmaz mı hata yapmaz mı bana?
Olmaz inşallah
İnşallah abla