Geçmişte bipolar olmuş fakat tedavi ile iyileşmiş biriyle sevgili olur muydunuz?
(Bilmeyenler için Delibal filmindeki Çağatay Ulusoy'un hastalığı)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçmişte bipolar olmuş fakat tedavi ile iyileşmiş biriyle sevgili olur muydunuz?
(Bilmeyenler için Delibal filmindeki Çağatay Ulusoy'un hastalığı)
Böyle hastalıklar ne kadar düzelmiş gibi görünse de birden geri geliyor ve inan bana öyle can sıkıcı sonuçları oluyor ki.. Bir süre sonra senin de psikolojin zedeleniyor. O yüzden uzak dur bence.
Dostum bipolar olan kişi benim
Ki ben bipolar olduğuma da inanmıyorum. Doktorların saçma sapan ilaçlar vermesi sonucu oldu.
23 yaşıma kadar panik atak geçirmedim askerde beni ölüme terk eden komutan yüzünden panik atak geçirdim ve sonra hastanede bir ton ilaç yutturdular bana zorlaa... Daha sonra enerjim var diye bipolar tanısı koyup gönderdiler düşün.
Genellikle Türkiye'de psikologlar baştan sağma iş yaptığı için normal.. Panik atak büyük ihtimalle. Bipolarlık gerçekten sıkıntı bir durum yoksa.
Her yerde karşıma çıkıyor. Sadece intihar düşünceleri var bende, ani sinirlenme. Başka hiçbir şey yok
Bende vardı ondan sevgilim tedavi sürecinde destek oldu ve onun sayesinde iyiyim neden olmayasın bak mis gibi tedavide olmuş hasta diye sevmiceksen sevme piskolojisi bozuk diye yapacaksan mis gibi iyileşmiş bide yapma sebepsiz sev öyle sevgili ol
Şu an sevgilin var mı hala?
Evet
Çok iyi benim sevgilim beni nişanda terk etti.
Üzüldüm cidden elimden gelen bisey var mı ?
Ne olabilir ki sence? 3 senemi vermiştim ben ona
Üzüldüm cidden az zaman değil elimden gelebilecek bisey olursa yardıma hazırım
Teşekkür ederim sen kaç yaşındasın? Neyden dolayı koyuldu sana bipolar tanısı anlatır misin? istersen özelden yazabilirsin
20 yaşındayım yani ani değişken tepkilerden beyin kimyasal reaksiyonlarindan falan konulmuştu galiba tam hatırlamıyorum 5 sene oldu ya demek istediğim çekinme biri hastalık var diye sevmiyorsa sevmez ztn
Ayrıca hala panik atak var bende
Cevap
1Cevap
Psikolojisi bozuksa , narsistse. Karakteri biraz bile bozuksa sevgili olmam.
Eğlenirim takılırım ama sevgi herkese verilcek bir şey değil
Kanka çok farklı baktin sen konuya
Tamam kanka olma sen
bipolar tanısı kondu bana ama hala terapilere gidiyorum iyileşince sana yazarım
İnstagram versem ekler misin beni, biraz bu konu üzerinde konuşalım. Birbirimizi gayet iyi anlayabiliriz
hayır güvenmem kimseye ben
Peki bipolar seviyen ne şu an, ne derecedesin
Goremiyom
Neyi göremiyorsun
Hayır olmam
Çok kesin cevap...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?