Lütfen gören herkes fikir versin?

Ben açık bir kızım sevgilimin ailesi cok muhafazakar herkes kapalı 2 yıllık ilişkim var evlenmeyi düşünüyorum daha önce sevgilim annesinden dolayı bana bu baskıyı cok yaptı kapan baskısını ama ben kapanmıcayımı söyledim zar zor çözdük bu hafta 2 kez annesine gittim annesi sürekli kapalalık mevzususunu açtı saygı duyuyorum ama yok dize kadar Tunik falan bileyler dedi rahatsız oldum bugünde yengesine gittim erkek arkadaşımın yani eltime gibi düşünün bana çevrelerinde bi açık gelin var onlar boşanıyorlardı dediki kaynanamda sizin onlar gibi olmanızdan korkuyor düşünüyor ded beynim den vurulmuşa döndüm sırf açığım diye boşanan çiftlerden örnek vermek kaynananın diğer geline beni bu şekilde istemiyoruz tarzında göstermesi demek olmuyorum yok onların bahsedip sana söyleyemediği arkan popon kapatırsın uzun şekilde giyin falan ağladım erkek arkadaşım geldi o sırada çıkalım falan dedim kimseyle konuşmadan kaynanamda oradaydı yemek yiyip çıktık arkamdan ağlamış yüzüme bile bakmadı ben köpekmiyim bilmeme kim haklı sizce ya?

Lütfen gören herkes fikir versin?