Eski telefonumdaki wp yeni telefonuma aktardım eskisinden çıkış yaptı aylar geçti ben numaramı değiştiricem wp hesabımı silip yenisiyle wp açıcam eski numaramı alan kişi eski telefonumdan çıkış yaptım yenisinden hesabı sildim diye yine de eski wp hesabıma girebilir mi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır giremez.
Tekrar sorabilir miyim ben yeni telefonumla hesaba giriş yapınca eski telefondaki wp çıkış yapmıştı bunu yapalı aylar oldu ben şimdi numaramı değiştiricem hesabı silip yenisiyle wp açıcam bi zaman sonra eski numaramı alacak kişi giriş yaparken sırf eski telefondan sadece çıkış yaptı diye ona bilgilerim gider mi mesajlar her şey
Şöyle diyeyim eski numaranızdaki gruplar, yazışma yedekleri. 2 farklı şekilde yedeklenir 1. Yerel yedekleme (yani telefon hafızasına yedeklenir.) 2. Bulut yedekleme (google drive yedeklemesi gibi.) Zaten google drive yedeklemesi için google hesabınız gerektiği için. Başka cihazdan girilse bile sizin google hesabınız olmadığı için yedek var diye bildirim çıkmaz veya sizin dosyaları göremez. Grup var ise o gelir ama. WhatsApp üzerinden hesap/numara değişikliği yaptıysanız veya hesabınızı silerseniz böyle bir durumda olmuyor.
Numarayı değiştirirken hesabı silicem yeni numarayla açıcam grup var ise siliniri de zaten hesabı silerken gruplarda silinecek elbet
Hiçbir sorun yok o zaman. Erişemez ha şu olur. x kişisinde eski numaranız vardır. O kişi gidipte eski numaranıza yazar, o olur.
Öyle yazan olursa eski mesajlarımız geri gelmez heralde sadece o mesaj gelir
Aynen
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
Rica ederim
Bir şey sormam gerekiyor yapacağım şeyi yapınca eski telefondan sadece çıkış yapıldığı için bunları etkiler mi sırf orada çıkış yapıldı diye geri gelme ihtimali var mıdır
Hayır mesajlarınız gelmez ama ekli olduğunuz grup var ise sadece o gelir mesajlar hariç.
Grup için ne yapmam gerek
Ya gruptan çıkın. Ya WhatsApp ayarlardan hesap değiştirmeden hesabınızı yeni numaranıza aktarın ya da . Hesabınızı silin ( en garantisi bu)
Hesabı silerim en mantıklısı risk yok zaten bir arkadaşım da değiştirdi hesabı silince gruptan kendiliğinden çıkmış x kişisi ayrıldı yazmamıştı hesabı silince otomatik çıkmış
Aynen.
Yeni numaramla hesap açarken bana yedeklediğiniz mesajları geri getirmeme izin verirse yüklersem onları bir şey olur mu eski numarayı alan kişiye görünür mü sonuçta o yedeklenen mesajlar eski numaramla konuştuğum mesajlar oluyo
Yeni numara ile hesap açarsanız eski hesabın yedeğini kullanamazsınız
İlk yazıda dediğim olay gibi yedekleme kaynağı sizde olacağı için başkası yedek yükleyemez
Bu x kişisi numarasını değiştirdi eklemek için dokunun bildirimi kimseye gitmesin numarayı ben kimseye demeden bilmesin diye hesabı silerek yeni numarayla hesap açıcam öyle biliyorum çünkü
Evet. Doğru biliyorsunuz.
Eski numarayı başkasına verirken sıfırlayıp veriyorlar internet sitelerine kaydolurken bazen numarayı da doğruluyoruz orada o sitelerden de numaram sıfırlanır mı illa benim o siteleri bulup elden mi yapmam gerek
O işlemi sizin yapmanız gerek. Hat el değiştirince kendiliğinden silinmez çünkü operatör ile internet siteleri birbirlerinden bağımsızdır.
Hepsini bulup yapamazsam nolucak benim bilgilerime belki varsa kart bilgilerine de erişir o zaman
Kart bilginize erişemez. Şifre sıfırlama işlemleri genelde e posta ile yapılıyor. Nadiren telefon numarası kullanılır. Yinede içiniz rahat edecekse ki normalde de böyle yapılması en iyisidir. Kartlarınızı internet alışverişine kapatın. Kredi kartınıza bağlı sanal kart oluşturup onunla online alışveriş yapın.
Kart bilgilerime erişemeyecekse gerek kalmaz sanal kart yapmaya ama düşünürüm bundan sonra yapmayı
Zaten ilk işim kullandığım kartın bankasından numaramı güncellemek olacak