Sosyal medyadan tanıştığım adam adresimi bulabilir mi korkuyorum yardımcı olur musunuz?

9 aydır Instagramda avukat biriyle konuşuyoruz. ben de stajyer avukatim, ismimi biliyor hayatım hakkında çok şey biliyor. Fotoğraf, video, ses atma durumum da oldu. Ama soyadımi söylemedim ev adresimi vs bilmiyor. 9 aydır yüz yüze tanişmadik sebepleri biraz uzun. Neyse onun büro adresini bildiğim için onun doğum günü hediyesini çiçek sepetinden aldım onun adresine gönderdim. Belli sebeplerden Ayrılık noktasına geldik ve çıldırdı, kabullenmiyor adresimi bulacağını söylüyor. Avukat olduğu için eli kolu da uzun. Bu platformda halihazırda avukat birileri varsa böyle bir şeyin mümkün olup olmayacağını söyleyebilir mi? Baroya gidip benim sadece ismimden benimle alakalı bilgilere ulaşabilir mi? stajyer Bilgilerini paylaşıyorlar mi? Aynı zamanda ona hediye gönderdim. Kargoda gönderici iban bilgisi, soy ad yazmıyor çiçek sepeti. Ama kart bilgilerime ulaşırsa kart bilgilerimden adresimi de bulabilir diye düşünüyorum. Çok endişeliyim, bir hata yaptım. Ama kesinlikle bu kişiyle yüz yüze gelmek istemiyorum. Ne şekilde adresimi bulabilir bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Sosyal medyadan tanıştığım adam adresimi bulabilir mi korkuyorum yardımcı olur musunuz?