bulabiliyorsa ben kendimi öldürmeyi seciyorum
beni bulursa öldürür arkadaşlar çok korkuyorum..
beni bulursa öldürür arkadaşlar çok korkuyorum..
ne yaptın bu kadar korkacak? inş telafisiz bir hata değildir. 2. olarak IP den tam olarak kimse adres bulamaz öyle bir dünya yok. sadece hangi şehir olduğu belki çıkar ama sokak numara vs bu bilgilere erişemez rahat ol
sehrimi falan zaten biliyor
ben bir sey yapmadım
o zaman korkma adres bulamaz
emin misin
eminim tabi öyle birşey bir kere yasalara aykırı. bunu sadece TÜrk telekomda çalışanlar görebilir. yoksa herkes her konuştugu kişinin adrsini görebilse ooooo
emniyet bilgilerine sızarsa bulur o da neredeyse imkansız sonra polis onu bulur 15 yıl yatar mk
kolaymı lan öyle adres bulmak
ip den anca bağlandığın bölge ismini bulabilir o da düşük ihtimal zor yani
emin misn
yok can ım
Ip ni bulabilir ama bulması çok bir şey değiştirmez en fazla işletim sistemini, vpn kullanmıyorsan konumundan şehiri bulabilir bu da bir işe yaramaz korkmanı gerektirecek bir durum yok bence
fecebokla bulur akrabalarinla konusur cocukluk arkdasiyim nerde felan der
akrabalrinin adiyla fecebok acarbulur dikkatli ol instagram twitter de tehlike ordada bisekil bulur
oralarda bulamaz o garanti
Cevap
10Cevap
hangi siteden olursa olsun onunla mesajlaşmadığın sürece bulamaz. ayrıca ip adresinden normal adresine ulaşması çok zor. fakat içini rahatlatmak istiyorsan ip gizleyen programramlar var
dünde buna benzer bir soru vardı yine sendin galiba.
Burası dağ başı değil korkma tehditlere boyun eğme kolay değil öyle rahat ol
Bulamaz ki nasıl bulacak sana öyle diyorsa inanma korkutmaya çalışıyordur.
Bulamaz emniyetin sistemine sızması lazım ki onu yapamaz rahat ol 🦅
Hayır hicbirzaman bulamaz. sanal seksde yapma ya foto atip agliyorsunuz burda...
offf içiniz dışınız cin. sellik bıktık sizin gibi azgın potansiyel tecavüzcülerden yeter artık YETER!!!
kess
evet ağır seyler yaptı ama cin. sellikle ilgili dğeil or. pu cocugu herkes senin annen gibi oro. pu değil
bu tür bilgileri sadece polis ulaşıyor diye biliyorum korkmana gerek yok seni korkutmuştur ma l
malasef bulabilir ip nosundan
sorun neden korkuyorsunn canım
bulamaz. ama seni mahkemeye verirse bulabilir.
mahkemeye veremez
kendisi bana daha ağır seyler yaptı çünkü... ama yaptıklarını kabul etmiyor
Niye oldururki seni ne yaptin?
Kuzum sakin ol hacker felanmı yoksa bulamaz
sakin ol noldu anlat bir
Bulabilir ustaysa kısacık sürede hemde
Ne yaptın bu kadar korkuyorsun?
korkma la ben varım ver bana onun adını
bir trojene bakar
bulabilir
kim o naptın adama?
Hayirr