Ya da geç cevap verilince sinirlenir misiniz?
Görürüm - Sinirlenirim
Görürüm - Sinirlenmem
Görmem - Sinirlenirim
Görmem - Sinirlenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ya da geç cevap verilince sinirlenir misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır görmem bana değer verdiğini düşünürüm
Tam tersi olursa cebimde görürüm o zaman işte
-----------------------------------------------------------
Bi tane mnyk arkadaşım var, o da böyle bahsettiğim gibi, onu da cepte görüyorum artık sinirliyim ona, günlerce görüldü atmamasından da nefret ediyorum, aslında direk kendisinden nefret ediyorum
bir şey atıyorum önemli bişey (ne olduğunu hatırlamıyorum) giriyor, bakıyorum yanıt vermiş mi? Hayır, Görüldü atmış mı? Hayır 3 gün böyle yaptı şrfsz
Giriyor derken son görülmesi yakın gözüküyor demek istedim
Üşengeç bunlar galiba ya
Ha bildirimden görüyo ya bilerek yapıyo bilmeyerek değil ama video fotoğraf filan atınca nasılım, nasıl olmuş vb. Bildirimde çıkmadığı için görüldü atıyo sonra boş bırakmayayim kızar falan der diyip yanıt yazıyo hey ALLAH’ım ya 2,5 yıldır tanıyorum, bilirim ne yaptığını ne ettiğini
Gorurum cevapta yazarım sınırlenmem sacma sapan hallere gırmeye gerek yok karsımdakının ne dusundugunu de cok umursamam musaıtım kı yazıyorum saygısızlık yapmaktan ıyıdır
Müsaittir cevap yazar. Normal olan şeylerde bile milletin üstünden hak yiyen kim varsa anasını 100 katlı binanın en tepesinde deniz manzarasına karşı çıkartıp çay içiriyim.
Arkadaşlar görüldü atanları direk engellemeye başladığımdan beri yaşam kalitem arttı. Acımayın kimseye.
Aynayım artık. Kim bana ne yapıyorsa bende ona onu yapıyorum. Anında cevap veren birine anında cevap veririm. Görüldü atana görüldü atarım.
Cepte görmem beni önemsediğini düşünürüm, işi olmadığını bildiğim halde geç cevap veriyorsa bozulurdum.
Cepte görmem ama eğer anında cevap vermiyorsa asarım
Hayır müsait olmayanilir müsait olduğunda yazmıyorsa sorun vardır
Eğer bu muameleyi gören kişi egosu yüksek biri değilse ilişki güzel yürür
Bir kaç kez geç yazıyorsa sorun etmem. Sürekli oluyorsa artık oda benim önceliğim olmaz.
Size geç yazan, başkasına erken yazıyordur. Diye bi söz var. Kimseyi beklemek, alttan almak zorunda değilsiniz. Yol verin gitsin. Emin olun daha huzurlu olacaksınız.
Ben herkese hemen dönerim
Hayır , aksine oyyşşş derim
Anında dönmemesi lazım ağırdan alçak az
böyle saçma kıstas olmaz saçmalık bu
Görmem neden cepte göreyim
Görürüm ama sinirlenmem neden sinir olayım ki?
Görmem..
Cepte görmem, demek ki o an müsaittir
Cepte değil de yanımda görürüm
Görürüm - Sinirlenirim
Görürüm - Sinirlenirim
görmem
Görmem - Sinirlenmem
Sinirlenirim
Soruyu anlamadım
Yoo görmem
Sinirlenmem
Sinirlerinim