Bazen öyle bi durumda kalıyorum ki biriyle konuşurken sayfadan çıkmak istemiyorum saygısızlık olmasın diye beni aktif görenler mesaj atıyorlar ee hal böyle olunca bazen görüldü atıp sonradan cevap verdiğim oluyor oda üst üste mesajlara mâruz kalınca 😀
Değerli KS üyesi Arkadaşım, öncelikle Merhabalar! WP veya diğer uygulamalarda mesajlaşırken genelde müsait olduğum bir zamanda mesaj yazarım. Müsait değilsem mesaja hiç bakmam. Cevap yazamadığım, mesajları okumuyorum. Görüldü attığım çok nadirdir, 10 dk. yı geçmez. Saygılarımla...
Görüldü atmaktan hoşlanmadığım için ne zaman görürsem o an cevaplarım. Cevap veremeyeceksem bile sonra sana dönüş yapayım mı diyorum. Bunu da diyemiyorsam yazacak zamanım gerçekten yoktur.
biri bana görüldü attı diye hemen ona kin nefret beslemem işi olduğunu düşünürüm daha sonra cevp yazdığında şu şekilde başlarsa işim vardı dònemedim kusura bakma gibi canimi yesin ama hem gòrüldü atip hem geç cevap verip hem soğuk konuşuyorsa muhabbeti keserim
Görüldü istesemde atamıyorum vicdanen kendimi rahat hissedemiyorum musait olmasam dahi bir şekilde yazdığım oluyordu ya da sonra yazacağım falan derim. Bu yüzden genelde hep bana karşı taraf görüldü atar :D
Genelde atmamaya çalışıyorum ama birden fazla mesaj atılınca hatlar karışıyor cevap vermeyi unuttuğum zamanlar oluyor onun dışında kızdıysam atabilirim ya da karşı taraf da görüldü atıyorsa atarım :))
Atmam veya atmamak için elimden geleni yaparım. Konuşmayı bitirecek bir şey demişse bile emoji falan atarım ama yinede görüldü atmam. Bana görüldü atılmasınada dayanamam. Kesinlikle görüldü yemek çok kötü bir his ve bu yüzdende ben bu hissi karşımdakine yaşatmamak için uğraşırım.