Ben asla yapmam ve bana yapıldığında sinir olurum. Sık sık görüldü atma huyunuz var mıdır? 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazen öyle bi durumda kalıyorum ki biriyle konuşurken sayfadan çıkmak istemiyorum saygısızlık olmasın diye beni aktif görenler mesaj atıyorlar ee hal böyle olunca bazen görüldü atıp sonradan cevap verdiğim oluyor oda üst üste mesajlara mâruz kalınca 😀
Değerli KS üyesi Arkadaşım, öncelikle Merhabalar!
WP veya diğer uygulamalarda mesajlaşırken genelde müsait olduğum bir zamanda mesaj yazarım. Müsait değilsem mesaja hiç bakmam. Cevap yazamadığım, mesajları okumuyorum. Görüldü attığım çok nadirdir, 10 dk. yı geçmez.
Saygılarımla...
Mümkün olduğunca bakmıyorum. Çok önemli bir şey olursa arıyorlar. Onun dışında KS bilidimleri dışında pek mesaj okumam.

Ama 1 ay sonra falan hepsini okuyorum. Bazen çok yoğundum hiç bakamadım diyorum.
Görüldü atmaktan hoşlanmadığım için ne zaman görürsem o an cevaplarım. Cevap veremeyeceksem bile sonra sana dönüş yapayım mı diyorum. Bunu da diyemiyorsam yazacak zamanım gerçekten yoktur.
Cevap
98Cevap
Mesajlaştığım kişiyi seviyorsam önemsiyorsam direk mesaj atarım önemsiz birisiyse görüldü atarım.
biri bana görüldü attı diye hemen ona kin nefret beslemem işi olduğunu düşünürüm daha sonra cevp yazdığında şu şekilde başlarsa işim vardı dònemedim kusura bakma gibi canimi yesin ama hem gòrüldü atip hem geç cevap verip hem soğuk konuşuyorsa muhabbeti keserim
Görüldü istesemde atamıyorum vicdanen kendimi rahat hissedemiyorum musait olmasam dahi bir şekilde yazdığım oluyordu ya da sonra yazacağım falan derim. Bu yüzden genelde hep bana karşı taraf görüldü atar :D
Genelde atmamaya çalışıyorum ama birden fazla mesaj atılınca hatlar karışıyor cevap vermeyi unuttuğum zamanlar oluyor onun dışında kızdıysam atabilirim ya da karşı taraf da görüldü atıyorsa atarım :))
Atmam veya atmamak için elimden geleni yaparım.
Konuşmayı bitirecek bir şey demişse bile emoji falan atarım ama yinede görüldü atmam.
Bana görüldü atılmasınada dayanamam.
Kesinlikle görüldü yemek çok kötü bir his ve bu yüzdende ben bu hissi karşımdakine yaşatmamak için uğraşırım.
Yapanlar var bazılarıda üstten pencereyi kaydırıp yazıp hiç whatsappa girmedim gibi gözükenler var :))
Yaparım ama değer vermediğim kişiye olabilir bana görüldü yapıldığında okadar çok sinirlenmem aslında
görüldü her zaman atarım. Şimdi bir aplikasyon buldum mesajı okuyunca karşı tarafa görüldü gitmiyormuş henüz deneme aşamasındayım :D
Kavga edersem haklisam sürekli goruldu atarim sadece hatasını anlaşın diye onun dışında goruldu atmayı sevmem bana atani da engellerim
Öyle katagulleleri pek bilmem...
Net olmaya gayret ediyorum...
Olmayan şeyleri oldu gibi göstermem...
Yanılırım fakat yanıltmam...
Bu zamana kadar bilerek görüldü hiç atmadım, hatta mesajları görür görmez cevap verme gibi bir isteğim var.
Ben mesajlara bilerek görüldü atmaktan ve atanlardan kusursuz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett😡
Bi de görüldü atmayı bu kadar önemseyen insanlar neden? Ha tamam ya da evete verebilecek bi cevap yok ne yazayım buna gelip neden görüldü attın diyor
Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi genelde bende yapmam yani bilerek görüldü atmam attıysam da o an mutlaka işim vardır 😄
Göruldu atarim evet daha sonra cevap yazarım isim olur cevap verecek durumda olmam. Fırsat bulunca yazarım
Görüldü atmam eğer bir işim varsa ya da yazamayacak durumdaysam belirtirim. Zamanım varsa meşgul değilsem hemen cevap yazmaya çalışırım.
Bilerek attığım olur müsait değilimdir o an başka bir şeyle uğraşıyorumdur. Gıcıklığına yaptığım bir şey değil.
Sık olmasa da bazen yapıyorum. Özellikle kararsız olup yazamadığım hallerde yapıyorum.
Cevap vermeye üşenirsem görüldü atarım. Ama önemsediğim biriyse işim var yazıp çıkarım.
Görüldü kısmım özellikle kapalı. Kimseye inat bir şey yapmam.
Uzak biriyse ayıp olur atmam ama yakınımsa anlayışla karşılar zaten
Öyle bir huyum yok. Bunu karşı tarafa saygısızlık olarak algılıyorum.
Tipk getto zıhnıyetı görüldü görümedıye kafa yoracagına o ınsanı ekleme listene :)
yazacak bişey olmadığında veya sıkıldığımda sinirlendiğimde görüldü atarım
Hayır kesinlikle atmam. Bana görüldu atanıda çok takmam açıkcası
Mavi tik ozelligini kpatirum ama görüldü atmam djdbdb
Hayır saçma bir şey ya ellin var yaz işte yazmayacaksan uğraştırma
Eskiden çok takardım şu an kim atarsa atsın umrumda değil, son görüşmeyi de kapattım rahatım.
görülmeyi*
Muhabbet ilerlemiyosa ya da kisa cvplar geliyosa yapiyorum
Bilerek görüldü atmam. Karşı tarafa saygısızlık olur.
Muhabbetinden sikildigim ya da sürekli rahatsız eden kişilere yapiyorum
Cok garip bir düsünce tarzi, konu bitebilir sonucta yani sabahtan aksama kadar konusacak degiliz
İstemediğim bir şeyden bahsediliyorsa ya da sinirlenirsem evet
atarım da cevap verilcekse veririm ısrar ederse engel
Hayır kişiye önem veririm ama karşı taraftan bunu görürsem yaparım ve umursamam.
SEvmediğim biriyse atarım ama değer verdiğim biriyse asla atmam, atılmasını da istemem.
Görüldü atan insanların yaşadığı kafayı çok merak ediyorum 🤔
Sık sık görüldü atmam. Hak edene hak ettiğinde atarım yani yerine göre.
Eğer işim varsa görüldü atarim ama işim yoksa saniyesinde cevap veririm
Söyleyecek bir şey kalmadıysa atıyor insan bazen mecburen...
Hayır asla görüldü atmam, eğer işim varsa söylerim niye görüldü atayım ki
Evet sinirlendigimde ve muhattap olmak istemedigimde
Yapmam, insanları gereksiz sinire sevketmek pek huyum değildir.
Bilerek görüldü atmam sadece kısa cevaplar vermişimdir
Bunu bilerek, isteyerek bana saygısızlık yapmak niyetiyle yapana yaparım sadece
Yanii o an müsait değilsem okurum sonra cevap veririm..
Hiç yapmadım yapılmasından da hoşlanmıyorum açıkçası
Görüldü atmam ama konuşmak istemiyorsam bir şekilde kısa kesip bitiririm.
Cok sinirlendiğimde atarim yoksa görüldü atmam hayatta
Adamına göre.
Acelem varsa mecburum.
Onun dışında 👍 emojisi yeterli oluyo😊
Bazen mesajlara geç dönme huyum var. Napiyim... Tıkır tıkır mesajlaşmayı sevmiyorum.
Hayır, bilerek böyle bişey yapmam ama arada o sıra meşgulsem unutabiliyorum.
Sürekli atmam sinirlendiricek birşey dediyse atarım
Hayır ya🙁 Kimsenin kendini kötü hissetmesini istemiyorum. Görüldü falan atamam. Kıramam kimseyi.
Sevmiyor isem net yaparım oh oh bol bol sinir ederim😂
evet
amacım
yazdığını gördüm ama verilecek cevabım yok
Yaparım ama inat olsun diye değil, yazacak müsait ortamı bulamadığım için görüldü atıyorum.
Bu aciyi yasatmissa yaparim. Inadina acip acip goruldu yapip uyumuslugum var. Bebek gibi uyuyorsun.
saçma sapan bi şey ise ve aşırı sinirlenirsem uğraşmamak için atarım
yapmam ne gerek var müsaitsem yazarım hemen böyle yapınca elinize bişey geçmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?