Açıkçası ben o kişinin bu davranışı yapma sıklığına bagli olarak bi tavir sergiliyorum 2 defa yapiyorsa rehberimden silerim dolayisiyla hayatımdan da çıkmış olur beni önemsemeyen birini neden önemseyim diye düşünürüm tabii görüldü atan kisi is yerinde bi müşterim ya da is arkadasim olunca durum değişiyor araya mecburiyetten bi samimiyet girdigi icin umursamiyorum görüldü atsada israrla yaziyorum çünkü iş icabi.. baska ne isim olabilir yoksa :) .. ee siz ne yapiyorsunuz boyle durumlarda.
Davet için tsk Görüldü atanla ilgili bir olay Herkes yaptığını çeker Bir arkadaşım var dükkana musteri gelince pat bırakır teli akşam döner mutlaka O yaparsa umursamam söyler çünkü Birisi var tv bilgisayar vs bakarken unutur yazmayı ama sonradan unuttum kusura bakma der Bilerek yapanları fark ederim zaten Bi kere yapar ses etmem açıklama yapacak mı diye İkinciye yapar açıklama yapmazsa bye bye Gerek yok kendini bise sanan insanlarla iletişim kurmaya Olmasalarda olur Sonra yazınca arayinca kimsiniz diye mesaj atıyorum :)))
Selamlar. Bu duruma bakış açım farklı aslında. Görüldü atmayı ben o kadarda sorun edemem. Yani pekte sorun edilecek gibi değildir. Bunun bir çok sebebi vardır elbette. Hemende celallenmeyelim. Görüldü atılınca delirenler var çünkü. Hemen sinirli konuşuyorlar. Aksine sakin kalmalıyız. Beklemeliyiz.
Yani bir insanın işi olabilir. Tüm gün sosyal medyada takılamaz. Hayat sosyal medyadan ibaret değildir asla. Herkesin özel işleri vardır. Çalışan insanların daha çok olur hatta. Yazacak vakit bulamazlar bile. Çok az yazabilirler görüldü atabilirler. Bunuda sorun etmeyin artık. Anlayış göstermek en iyisidir bu durumda. Geri dönememiştir ama merakından hemen okumuştur. O an cevap veremez ki zaten. Biraz bekleyin sabırla ve yazmayın. İşi bitince muhakak dönerler size. Hemen olay çıkartmaya gerek yoktur.
Kimseyle konuşmak istemeyebilir. Keyfi yoktur ya da üzgündür. Bunu sadece sana değil herkese yapabilir. O zaman arayıp ögrenebilirsiniz ya da yanına giderek. Bu kadar basit.
Sizinle konuşmak istemiyordur. Sizle konuşmaya hevesi yoktur. Buda olabilir. Yani seçeneklerden biride budur. O zaman artık sizde yazmayın. Ne anlamı var zaten yazmanın.
Görüldü yediğim halde iş haricinde asla mesaj atmam! Benim kırmızı çizgimdir. Görüldü atmayı çok saygısızca buluyorum. İnsan söyler ya meşgulüm ya da direk seninle konuşmak istemiyorum dersin. Bu kadar basit!
Neden yaptığına bağlı mesela geçen gün kiz arkadaşım bize gelmişti oturuyorduk çay kahve içiyorduk falan sevgilim de bana -iyi geceler o zaman dedi Ben de Teşekkür ederim dedim Sonrasında görüldü atti. Arkadaşımın yanımda olduğunu biliyordu bu yüzden daha yazmadi Ben yazdım
Bazi mesajlar konusmanin bitişine bagli olarak devami yazilmaz tabii ya da söylediğin gibi erkek arkadaşın durumu bildiğinden yazmamış ancak kimse mesaja dönmek zorunda değil sadece saygısızlık geliyor bana
Bu söyle bişiy sordum ve görüldü yediysem konuşacak bişiy yok başka yazmam Emoji attım görüldü yediysem olabilir insanlık hali derim. Ben yazıyorum çevrim içi olduğu halde görüldü olmuyosa bu daha büyük problem. Aslında bu şey tam olarak duruma göre değişebiliyo kişiye göre de değişe biliyo.
Sitemde etmiyorum mesajimi israrla gormeyen onemsemiyodur saygisizdir dolayisiyla neden beni gormedin diye sitem edemem hicbirsey olmamis gibi yaparım isinin bana dusmesini beklerim.. dusmese de sorun yok hayatimda olamaz zaten.
İnternet & Teknoloji konusunda 960 cevap paylaştı.
Birincide önemsemem. İkincide reaksiyon görmezsem, üstelemem. Ha bu kişi yakinen reelden tanıdığım birisiyse istisnalar çerçevesinde bunu umursamam, atmam gerekiyorsa yine atarım.
İşim vardır ve yazmaya vaktim yoktur ne olmuş yani? Ve güven yoksa o ilişkinin içinde bulunmam zaten ve sizlerde oyle yapın gerek kendinizi ve karşı tarafı yormaya, stres olmaya✂️
Evet ama belli bi itibar sahibi olunca öyle olmuyor maalsef hakaret davasi açılabilir onemsenmedigin bi kisiden bi de para odemek zorunda kalirsin cok sinir bozucu.