İnternet & Teknoloji Mesaj atanlara görüldü mü atarsınız. Cevap verir misiniz? _-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En son size mesaj atan kişi kim?Ansızın gelip çalsam kapınızı cevap verir misiniz🫡 Mesaj atanlara görüldü mü atarsınız. Cevap verir misiniz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Abuk subuk değilse cevap veririm bu sitede genelde. 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Çoğunlukla görüldü atan oluyorum 🥹 0 4 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Cok havalı 😏 Yorumla _infinitum +1 yıl Hayır yaa 😅 konuşacak şey bulamıyorum Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Yazanın akışına bırak 🤣 Yorumla _infinitum +1 yıl Sonra tamamen tıkanıyor 😅 net görüldülğk Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cevap veririm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abuk subuk değilse cevap veririm bu sitede genelde.
Çoğunlukla görüldü atan oluyorum 🥹
Cok havalı 😏
Hayır yaa 😅 konuşacak şey bulamıyorum
Yazanın akışına bırak 🤣
Sonra tamamen tıkanıyor 😅 net görüldülğk
Cevap veririm
Veriyorum
Goruldum kapalı