Siteden tanıştık en son ben yazdım sonra birdaha yazmadı, siz olsanız mesaj atarmıydınız?
Hoş biriydi benide beğendi ama hayallere kapılmak istemiyorum hoşlansa yazardı değil mi?
Ve güzel kadınlara açıkça yürüyen biri hoşlansa yazardı bence 🤦🏻♀️
Siteden tanıştık en son ben yazdım sonra birdaha yazmadı, siz olsanız mesaj atarmıydınız?
Hoş biriydi benide beğendi ama hayallere kapılmak istemiyorum hoşlansa yazardı değil mi?
Ve güzel kadınlara açıkça yürüyen biri hoşlansa yazardı bence 🤦🏻♀️
Ne kadar değer verdiğine bağlı hani olmasa da olur birisi ise engelle gitsin zaten ama gerçekten değer verdin ne biliyim senin içinde bir şeyler beslediğin hani düşündüğünde bile kalp atış ritmini değiştiren birisi yaz gitsin boş ver gurur yapmak bir şey kazandırmıyor onu da yaptık işe yaramadı
Daha yeni tanışmışsın sanırım duygu yüklemek mantıksız. Kaldı ki yaptığı da kabalık yani madem beğendin düzgün davran dimi. Bence gerek yok yazmana yazarsan eğer kendi bir yerleri kalkacak.
Cevap
2Cevap
Ben ne olursa olsun bişiy aklımda kalacağına sorardım cevabını al sonra bak yoluna öyle bekleyeyim dersen aklın kalır sor gitsin
Görüldü atmak iletişim kurmak istememektir, buna rağmen mesaj atmak kendini yamamak gibi oluyor. Görüldü üstüne mesaj atmayın, attırmayın :D
Bence yazilmaz bir yeri kalkar daha da umursamaz olur
Sanırım haklısın erkekler daha cesaretli hoşlansa 50 kere yazardı
Hoşlanan erkek elbet yazar, kafa yormayın 😄
Atma oda atarsa sen bakma
Atarsa bakarım kız kıyamam
Haydaa 🥲
🥲
Bu erkekler cok gıcık boş ver
Emoji atana ve görüldü atana atılmaz.
O şu an başkasını bulmuştur salla boş ver
Evli olduğunu bil de sonra şaşırma
Olabilir mi dersin aşkla meşkle işim olmaz kafasında biri ama versen hayır demez hepte böylesini seviyoruz 😒
Sen şunun kullanıcı adının ilk harfini yaz bi
F
D olsaydı yanmıştın fyi bilmiyorum 😂
Benmi yanmıştım neden kız hahaha
Tanıyorum tatlım 3 çocuğu var da ondan 😂
Ovvv aman aman evliler uzak dursun
Durmazlar bebeğim herkesi aynı anda parmağında oynatır o şerefs*zler
Kız senin manit mi koca mı bu D ne iş anlatsana seninde olaylar karışık hahah
Ben bunu adam sandım 3 çocuk yaptım meğer yıllardır boynuz takıyormuş pisl*k. Geçen sene telefonunu yakaladım anlarsın ya…. Haftaya mahkeme var ama inadına boşamıyorum oh olsun :D
Boşama aşkım oh olsun sürünsün köppek
Sürünüyor daha da sürünecek. Anca buralarda havlar durur 😅😅
Şahite ihtiyacın olursa beni yaz kuzum 🤣
Ablaları şahidim onlar her şeyi biliyor benim tarafımdalar 😀
Atılır
Atamam
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?