Kolay kolay kimseden hoşlanmam, kendime yakın hissetmem. Hani hep yalnız hissederim kendimi. Birinden hoşlansam flört etsem bile, aslında baya farklı karakterlerdeyizdir. Kendimi yanında huzurlu hissetmem. Arkadaşlarımla bile bu durum böyle.
Ama biri var tanımıyor bile beni düzgün, uzaktan tanıyorum onu. Ama sanki evimmiş gibi hissediyorum, oraya vardığımda huzurlu olcakmışım gibi, dinlenmek gibi. İçimi huzur kaplıyor. Neden böyle sizce
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Onu uzaktan tanıdığınızı söylemişsiniz. Onunla ilgili bildiğiniz şeylerle alakalı olabilir bu düşüncelerinizin kaynağı. Belki onunla ilgili çok güvenilir olduğuna dair bir şeyler duymuşsunuzdur ve onun yanında olsanız güvenden kaynaklanan bir huzura kavuşacağınızı düşünüyorsunuzdur. Bu sadece bir tahmin ama siz daha iyi gözlemleyebilirsiniz bunu kendinizde. Onun hakkında neler biliyorsunuz. Ki aslında aşk özünde merak etmektir dior Falubert. Onu uzaktan biliyor olmanız yani yakından tanımaya duyduğunuz meraka da aşk diyebiliriz. Ya da sadece eksikliğini duyduğunuz bir şeyleri de size verebilme potansiyelini hissediyor olabilirsiniz içten içe. Kendimden örnek verecek olursam. Hayatımın bir döneminde çok ama çok yalnız hissetmiştim. Yalnız mıydım? Burasının bir önemi yoktu ama aşırı derece yalnız hissetmiştim. Ancak bu yalnız daha çok bir özellikten kaynaklanan bir durumdu. Dünyadaki en aptal insan gibi hissediyordum kendimi yaşadığım hayat ve verdiğim kararlar sebebiyle. Ve eğer en aptalsam yanımda benimle eşdeğer aptallıkta birisi de yoktur öyle değil mi? Ben bu yüzden çok yalnız hissediyordum. İşte, böyle bir dönemde kendimi hep karnımda bebek varken hayal ettiğimi anımsıyorum. Onunla hayali dünyamda varlığını varsayarak konuşuyor arada bu gerçek değil ama diyerek hüzünleniyor fakat yalancıktan da olsa bana her daim ihtiyaç duyacak ve ben nereye gidersem gideyim benimle olacak bir canlının varlığı gibi bir hayal bana huzur veriyordu. Sadece bunun düşüncesi hayatımdaki en huzurlu şeydi. Fakat daha sonralarda bu hayalimden çeşitli sebeplerle uzaklaştım. Arada hâlâ beni yokluyor lakin şimdilerde başka şeylerin eksikliğini çekiyorum sanırım o yüzden asla o zamanlardaki gibi düzenli olarak ve büyük bir huzurla kurduğum bir hayal değil. O yüzden tahminim eksiğini çektiğiniz bir şeyleri karşılayacağına inanıyor olabilirsiniz henüz farkında olmasanız da.
Çok fazla yazım ve noktalama hatası yapmışım lütfen mazur görün, kontrol etmeden attım yazımı.
Bilmiyorum , daha öncede hoşlandıgım kişiler oldu, merak ederdim tabi heycanlanırdım falan ama bu öyle degil , tuhaf bir his. Onu yakışıklı bulmuyorum, ne bileyim öyle kriterlerime uyan biri hiç değil.. Kariyerli vs degil , kendi halinde , ama huzurlu oluyorum onu düşününce, dinlendiriyor beni, sanki içimden bir ses onda dinleniceksin diyor. Yalnız kalmak istedigim bir dönemdeydim zaten, sevgilimden 1 sene önce ayrılmıtşım kimseyi almam hayatıma diyordum. Kariyerime odaklandıgım bir süreçteyim ama dedigim gibi, neden böyle oldu anlamadım. Yüzümüz mesela, o kadar çok benziyor ki , kardeş olsak bu kadar benzerdi, blog sayfasına baktım, aynı benim gibi hissediyor, aynı benim sevdiğim şeyleri seviyor.
Olur mu öyle şey, benimde kendiliğinden düzeltiyor klavye bazen , yazım hatası yapmış oluyor, detaylı ve açıklayıcı yazmışsınız teşekkür ederim ilginize :)
O zaman onun ruhunu sevmiş olabilirsiniz. Ve güvende hissetme sebebiniz de onun ruhunun yabancı ruhlardan çok daha tanıdık olduğuna inanmanız olabilir. Tabii ama kariyerinize odaklanmaktaysanız hayatınıza yeni bir aşk dolayısıyla karışık bir kafa ve tabiri caizse leyla bir akıl eklemek istemeyebilirsiniz. Ama bana güvende hissetmek "istiyormuşsunuz" gibi geldi. Ve onu bu göreve en yakın kişi bulmuşsunuz. Ve bu isteğiniz ayrıldığınız sevgilinizle alakalı olabilir mi? Sadece üzerine düşünün belki onunla olan ilişkinizden beri bir yerlerde dinlenme ihtiyacı duyuyorsunuzdur. Ben bilemem tabii ki küçük tahminler bunlar sadece.
Asıl ben teşekkür ederim anlayışınız için🩷
Bizimki toksik bir ilişkiydi, yani onu çok çekici buluyordum , aynı meslektendik aynı yerde şirkette çalışıyorduk bana çok uygundu ailelerde onaylıyordu ama aynı degildik işte, iki bambaşka insan. Benim sevdiklerimi o sevmiyordu. Bu sebeple bitti. Ama sanki şöyle bir his, ben hep kendimi eksik hissediyordum , bu kompleks gibi bir durum degil, çok erken yaşlarımdan beri içimde bir boşluk vardı, o hiç dolmadı. Hep çok sosyal biri oldum ama içimdeki yalnızlık gitmedi. İçimdeki çocuk hep yalnızdı. Onu gördükten sonra o çocuk mutlu olmaya başladı. Sanki onda ben varmışım gibi, o eksik olan parça ondaymış gibi. Arkadaş ortamında dolaylı olarak tanıştık, birebir bile degil o geldi ben onu gördüm. İlk görüşte aşk veya çekim gibi bir şey kesinlikle değildi. Normalde fiziksel temastan hiç hoşlanmam hemcinsim olsa bile ama o gün o hiç tanımadıgım kişiye gidip sarılmak istedim. Sonra blog sayfasını buldum. Twitter vs derken, yazılarına baktım , sanki o degilde ben yazmışım gibi. Podcast yayını var kendi halinde, onu dinledim dinlerken dinlendim. Sosyal medya dan mesaj atmayı düşündüm ama belki o istemez.
Anlattığınız şeyler gerçekten film gibi geliyor kulağa yani o kadar zarif bir tesadüf ki ya da tesadüf demeyeceksek de zarif bir karşılaşma. Ve ben sizin hikâyenize ya da sizin kararlarınıza müdahalede bulunarak bir şeyleri mahvetmek istemem en iyisini düşünüp yine sonunda siz karar vermelisiniz. Ancak sırf onun istemeyeceğine olan doğrulanmamış inancınız sebebiyle sizce de sessizce beklemeli misiniz? Yani istemese ne olur mesela? Sizin için bu çok büyük bir sorun teşkil edecekse bekleyin tabii. Ancak eğer sorun olmayacaksa denemeniz bir gizem olarak kalmasından daha iyi olacakmış gibi geliyor. Ya da isterseniz mesaj atmayın ama bir şekilde bir arkadaş buluşmasında onunla konuşun ya da bir arkadaşınız ile ona mektup gibi bir şey ulaştırın. Kendi yolunuzu seçin. Bunlar sadece olabilecek örnekler. Fakat tekrardan belirtiyorum ki siz düşünüp bu kararı vermelisiniz. Ve yine kendinizi en iyi siz bilirsiniz. Size iyi gelecek olanı yapın lütfen.
Ne güzel yazmışsınız :) ama tekrardan onunla aynı arkadaş ortamında olma ihtimalim yok, arkadaşımın arkadaşının tanıdığı gibi yani... Aslında yazmak istiyorum ileride pişman olmamak için ama ilk defa birine mesaj atmış olcam ve ne yazılır bilmiyorum. İçimdeki ses ona ulaş diyor, sanırım bu sefer dinlemem gerekiyor , şans dileyin :)
İnşallah her şey hayal edebileceğinizden çok daha güzel sonuçlanır hayırlısıyla. Aslında paylaştığı yazıları ve kayıtları okuyup dinlediğinizi ve onlar hakkında neler düşündüğünüzü ifade edebilirsiniz. İlk defa nerede gördüğünüzden de bahsedebilirsiniz. Yani bana anlattığınız şeyleri ona da farklı bir üslupla anlatabilirsiniz. Bol şans efendim!
Sanırım merak ettim neler olup bittiğini. Neler yaptınız?
Merhaba :) ilgilendiğiniz için teşekkürler
maleseef hiç bir şey yapmadım. Sosyal medya da takip ediyorum onu, o takip etmiyor, 5000 küsür takipçisi var her gün işi ile ilgili paylaşım yapıyor etkileşimi çoktur belki görmemiştir belkide gördü ama ilgilenmedi, her erkek sosyal medyadan birilerine mesaj atmıyor çünkü:)
Çok fazla ortak noktamız olduğunu farkettim bu dönemde. Mesaj atmayıda düşündüm ama cesaret edemedim , belki bir gün :)
Anlıyorum... Hakkınızda hayırlısı olsun o hâlde. Ama eğer mesaj atmak istiyorsanız atmalısınız fazla geç olmadan. Benim bir arkadaşım bir karar vermeden önce bir hafta beklediğini ve o bir haftanın sonunda hâlâ mantıklı geliyorsa o şeyi yaptığını yok gelmiyorsa yapmadığını söylemişti. Bunu bence siz de düşünün. Eğer o kadar da mantıksız değilse bence yürek yememeniz için bir sebep yoktur. Ancak nihayetinde en iyisini siz bilirsiniz. Umarım çok mutlu olursunuz diyor ve size iyi günler diliyorum.
Ben aylardır atmak istiyorum ama, şu an hala ihtimal var. Ama eğer attığım mesaja dönmezse tamamen o ihtimal bitecek. Onu uzaktan sevmenin bir zararı yok, ama iş, karşılık beklemeye gelince hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum. Eğer yazarsam buradan belirticem, teşekkürler tavsiyeleriniz için tekrardan, iyi günler :)
Aslında attıgım hikayelerden birine baksa ben adım atardım birazda ondan atmadım :)
Bana bir filmi hatırlattınız. “Sevmek Zamanı" isimli bir Türk filmiydi. Orada da bir kızın resmine âşık olan bir adam vardı. Kız bunu anladığında ona bak ben buradayım diyordu, şimdi aşkını benimle paylaşabilirsin. Adam da ama resmin sen değilsin ki diyordu, belki sen benim bütün güzel düşüncelerimi yıkarsın. O nedenle haklı olabilirsiniz. Ne demek istediğinizi birazcık da olsa anladım. Öyleyse dilerim size yazar ve hiç hayal kırıklığına uğramazsınız.
Umarım, dilekleriniz için teşekkür ederim, hayatta herşeyin hayırlısını iyisini istemek gereklidir, ama gönlümden geçen kişi o , tanışsa birbirini çok sevecek, anlaşacak iki insanın yollarının kesişmemesi kötü olur. Umuyorum bir gün kader bizi bir araya getirir :)
Rica ederimm🩷 O hâlde inşallah hayırlısıyla yollarınız kesişir diyorummm...
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!