Aşk İlişkileri Karşı cinste tanışma anlamında ilk beğendiniz nokta nedir? ayse156454 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Karşı cinste tanışma anlamında ilk beğendiniz nokta nedir? Güncellemeler+1 yıl güncel Karşı cinste tanışma anlamında ilk beğendiniz nokta nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. davranışları olur 0 0 Yorumla
HnAyazz Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Bilgili kültürlü olması... Bu sıralar ender bulunan özelliklerden. 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl açma kapama noktası ablacım ne diyon sen ya nokta ne ya 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Koku her insanın bir kokusu va vardır. 0 5 Yorumla ayse156454 +1 yıl İlginç ama güzel Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Gerçekten öyle koku çok önemli. Yorumla ayse156454 +1 yıl Neden Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Ter kokan birisine asla sarılmak istemem şahsen o kokuyu içime çekip o koku ile uyumak ve uyanmak güzel kokusunu düşünmek. Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Tabiki Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. düşünceli biri olması 0 2 Yorumla ayse156454 +1 yıl Kesinlikle bu olmazsa olmaz zaten Yorumla sedomania2 +1 yıl aynen öyle. Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Kelıme sonundakı üç nokta en uç nokta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yuz guzelligi 0 2 Yorumla ayse156454 +1 yıl Evet bak bu önemli etkiliyor farkında olmadan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz bakmayin ama ya cogunuz ya cirkin ya yapay Yorumla
levitskiy Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Tabiki tipi ve fiziği 0 3 Yorumla ayse156454 +1 yıl Herkes bir nebze de olsa bakıyor yoksa olmaz cidden Yorumla levitskiy +1 yıl Bakmam diyene inanma herkes bakar Yorumla ayse156454 +1 yıl Bende bakıyorum yalan değil kesinlikle Yorumla
Selçuk_sertt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Egosuz ve doğalOlması 0 2 Yorumla ayse156454 +1 yıl Doğallık her zaman iyidir insan kendini rahat hisseder Yorumla Selçuk_sertt +1 yıl Kesinlikle öyle açık sözlü olucaksın ve doğal bence en önemlisi bunlar ve güvenm Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sanimiyeti 0 1 Yorumla ayse156454 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl gülüş 0 2 Yorumla ayse156454 +1 yıl Bakışlar 🧸 Yorumla guzelseverim34 +1 yıl o güldün , ben bakarım :) Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gülümsemesi 0 2 Yorumla ayse156454 +1 yıl Samimi Yorumla Sitemkarım +1 yıl Evet Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tavır ve bakışlar 0 2 Yorumla ayse156454 +1 yıl Evet olması gereken Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Bunlar en etkileyici olanlar özellikle bakışlarla inanılmaz baştan çıkartabilir Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. göğzler :D 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. gözler önemli 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Libidosu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Konuşması kültürü sonra boyu 0 3 Yorumla ayse156454 +1 yıl Olması gereken son örnek türleri diyelim:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten dörtlük erkek bulmak çok zor kimisi yakışıklı ama cinsel ilişkide çok kötü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunuda bizzat kendim yaşadım Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Saç şekli 0 0 Yorumla
sedoşşşşbaba Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Parmakları 0 2 Yorumla ayse156454 +1 yıl Çok ilginç neden? Yorumla sedoşşşşbaba +1 yıl Temiz olup olmadığını anlıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
davranışları olur
Bilgili kültürlü olması... Bu sıralar ender bulunan özelliklerden.
açma kapama noktası ablacım ne diyon sen ya nokta ne ya
Koku her insanın bir kokusu va vardır.
İlginç ama güzel
Gerçekten öyle koku çok önemli.
Neden
Ter kokan birisine asla sarılmak istemem şahsen o kokuyu içime çekip o koku ile uyumak ve uyanmak güzel kokusunu düşünmek.
Tabiki
düşünceli biri olması
Kesinlikle bu olmazsa olmaz zaten
aynen öyle.
Kelıme sonundakı üç nokta en uç nokta
Yuz guzelligi
Evet bak bu önemli etkiliyor farkında olmadan
Siz bakmayin ama ya cogunuz ya cirkin ya yapay
Dişler eller tırnak bakımı
Dudaklari ya senin 😀😀
Güncel
Puff
Tabiki tipi ve fiziği
Herkes bir nebze de olsa bakıyor yoksa olmaz cidden
Bakmam diyene inanma herkes bakar
Bende bakıyorum yalan değil kesinlikle
Egosuz ve doğal
Olması
Doğallık her zaman iyidir insan kendini rahat hisseder
Kesinlikle öyle açık sözlü olucaksın ve doğal bence en önemlisi bunlar ve güvenm
Sanimiyeti
Kesinlikle
gülüş
Bakışlar 🧸
o güldün , ben bakarım :)
Gülümsemesi
Samimi
Evet
Tavır ve bakışlar
Evet olması gereken
Bunlar en etkileyici olanlar özellikle bakışlarla inanılmaz baştan çıkartabilir
göğzler :D
Samimi oluşu
Ses tonu
Konuşma tarzı sempatik olmalı.
gözler önemli
masumane olması.
Boyun
Libidosu
Balik etli beyaz tenli
3 harlı 2 organ.. 😊
Konuşması kültürü sonra boyu
Olması gereken son örnek türleri diyelim:)
Zaten dörtlük erkek bulmak çok zor kimisi yakışıklı ama cinsel ilişkide çok kötü
Bunuda bizzat kendim yaşadım
Saç şekli
Parmakları
Çok ilginç neden?
Temiz olup olmadığını anlıyorum
Ayaklar
gözler
Ayakları