Benim için ilk yüz , sempatik, konuşkan, espirili olması. Sizin için?
Yüz
Fizik
Espirili
Giyiniş
Konuşma ve düşünceleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızların çoğu konuşmadı dicek ama buluştuklarında yüzüne göre karar verecekler. Adamım. Bu soruları kadınlara boş yere sorma. Onlar bir şey söyler. Başka bir şey yapar. Kadınlar yalancıdır. Bunu halen daha öğrenemediniz mi. Ya lan cı. Ya lan cı.
Konuşma ve düşünceleri diyen kızlara oturma organımla gülüyorum. :))))))))
Master Degree Yalancılar. Konoşmo vo doşoncoloro. Yav he he. O yüzden yakışıklı erkekleri kolunuza takıp sevgili oluyorsunuz değil mi. Hayatınız YALAN. KOCA BİR YALAN.
Konuşma ve düşünce, enerjisi vs. İstedigi kadar güzel olsun insanlıktan nasibini almadıktan, kasıntı, kendini bir halt sandıktan sonra napayım ben onu, çerçeveleyip duvara mi asayım güzelliğini yüzünü.
Hepsine de bakarım o kadar detaycıyım ki kendi özgüvenimi bile sarsıyorum bazen
giyinişi konuşması oturup kalkması davranışları
Cevap
36Cevap
Konuşma ve düşünceleri diyen arkadaşlara selam olsun 😂
İlk bakışta yüz
İlk buluşmada konuşma ve düşünceleri
Fotoğraftada olsa yüzünü görmüşümdür. Bu yüzden fizik sonrada iç güzellik
Konuşma ve düşünceleri diyenleri gördüğüme sevindim zaten canım yalan çekiyordu.
ilk yüz ve giyiniş ama konuşmalarında iş yoksa olmaz...
Erkekler tipe kızlar akıla bakıyor. Çünkü tip kurtarmaz
Tam tersi.
Olmayan akılla nasıl akla bakabilirler ki.
Kızların baktığu en son şey akıldır. Buna o kadar eminim ki. Hatta tecrübeyle sabit. Sapyoseksüel olduğunu söyleyenler dahi sadece akıla bakmıyor. Önce yakışıklılığa, sakala, kaslara, ideal kiloya vs bakıyor. Bunlar yerindeyse zekaya bakıyor. Az bir zekası olsa bile onu çok zekiymiş gibi gösteriyor başkalarına. Ve başkalarına diyor ki ben sevgilim ile yakışıklı olduğu çin çıkmıyorum. Zeki olduğu için çıkıyorum. Böyle şeylerle yalan söylerler.
Ben boş değilim ki. Doluyum. Boş olan sensin. Siz kadınlar yalancısınız. Yalancı insanlar genelde boş beyinli olur. Koyduğun fotoğraftan da karpuz seçer gibi yakışıklı erkek seçen, kriterleri aşırı yüksek olan bir mal olduğun ortada.
Alevlenmiş bura
Çok acımasızsınız. Bu konuda hiç konuşmaya hakkınız yok sizin. Daha geçen kadıköyde yürüyorum. Bir tane zayıf erkekle çıkan güzel bir kız yokç bir tane bile. Aem gelmiş burada neler yazıyorsun. El insaf bea. Sanki görmüyoruz sokakta. Bırakın bu saçmalıkları. Utanmadan gelmiş erkekler tipe bakıyor, kızlar akıla yazmış. Öyle sinirleniyorum ki bunu görünce. Her sokakta yürüdüğümde beddua ediyorum kızlara. İnaanları tiplerine göre ayırmak ve sevmemek ne kadar gaddarca ve faşist bir şey. Dine inanan biri değilim pek ama islam dininin cehennemi kadınlar dolduracak sözü sanırım doğru.
Bir bakıyorum kalıplı erkekle çıkıyor. Bir bakıyorum yakışıklı sakallı. Bir bakıyorum yine ideal kilo, düzgün bir yüz sakal. Hep aynı abi hep hep hiç sekmez. Ben kızlara acı çektirmekten hoşlanıyorum. Sadistim a... mk. beni siz bu hale getirdiniz red ede, red ede. Yaşadıklarım öyle acı ki. Hiç sevilmemem çok kötü bir şey. Yok şuran büyük yok şuran küçük. Si... k... tirin gidin lan. Size mi kaldım. Onay falan beklemiyorum bundan sonra. Kendi kendime yaşarım. Ve hiçbir kızla ne se.. KS yaparım ne de sevgili olurum. Ne de evlenirim. Sizi sadece k@le yapmak ve tokatlamak istiyorum. Sadece bana değil. Bir sürü erkeklere sıkıntılar çektiriyorsunuz şu dünyada.
Cinsellilkle ve sevgili olarak neden sizi ödüllendireyim ki kendimle. Diğer erkekleri de örgütleyip güçlendiricem. Allah erkekleri korusun. Kedilerin bile dişileri problemli. Beni dişi kedi tırmaladı. Erkek sarman kediye bakıyorum üni kütüphanesinde öyle masumca duruyor ki zavallı. Kimseye karıştığı yok. Çok sevimli tombiş bir şey. Bence erkekler kadınları kontrol altında tutmalı eski çağlardaki gibi. Hukuk da yok olmalı. Erkek vursun kafasına bir tane dişinin. Götürsüm mağaraya halletsin işini. Eski usül. :)))) Ne uğraşıcan öyle yok selam de tanış. Yok kızın nazını çek. Kafeye davet et gelmesin. Gelirse elini tut. Bu sefer de ben başka birinden hoşlanıyorum diye gevelesin. Bunları yaşadım ben. Abi bu kızlar erkekleri delirtir yemin ediyorum. Savaş Cebeci boş yere demiyor. Bu kızlar boş işler diye.
zaten beğendiğin kişiyle seks yapacaksan fizik mizik önemli değil, kızın sana kendini güvenle teslim etmesini kolaylaştırman ve beraberce arzularınız açıkça ve düzgün bir sırayla yapman önemli...
Güzel Giyinen, ağır başlı erkek bir kilometre öteden dikkatimi çekmeye yeter 😅
Sallaaaaa.
@Strong_Warrior bu konuyla ilgili yaran var sanırım 🙄 bugüne kadar 2 erkekle çıktım ikisini de ağır başlı olmalarından ötürü seçtim.
Yakışıklı, sakallı, ideal kilosunda olduğu için seçmedin yani (!) Hıhı anlıyorum. Kesin öyledir. :)))))
@Strong_Warrior yakışıklı değil diye herkesten laf yediğim biriydi :)
Herkesten laf yiyorsan bu sebepten, demek ki kızların çoğunluğu yakışıklılığa bakıyor. Aynı kapıya çıkıyor işte hepsi. Yani erkek düşmanlığına. :(
@Strong_Warrior e yani ister istemez bakılıyor. Sende bakarsın o da bakar şu da bakar :) ama dediğim gibi önceliğim karakteri :)
Ya bence sen de yalan söylüyorsun ya. Her kız senin gibi söylüyor. Ama sokaklar hiç böyle söylemiyor. Ben gördüğüme inanırım. Duyduğuma değil.
Sokakta, gerçekten çirkin olan ve aşırı zayıf olan bir erkekle ya da aşırı zayıf ve sivilceli bir erkekle sevgili olan güzel bir kız hiç görmedim. Yıllardır. Ama tam tersini her gün görüyorum. Yakışıklı erkek, çirkin kız. Her gün her gün. Bak her gün diyorum.
@Strong_Warrior benim dönemimde olsaydın görürdün :))
Tepkileri mimikleri çok önemli birşeylere hemen sinirleniyor mu yoksa sabırlı mı giyim kuşamı samimi mi yoksa abartı mı vs
Giyinmiş ve giysi fizik kombinasyonu ve ayrıca fizik
Ya o değil de valla bıktım usandım karşı cins karşı cins bu nedir ama ya :D valla iç karartıcı
Karakter dikkatimi çekiyor özellikle konuşması bilgisi olan kişiler çekici geliyor.
valal ne çekti bilmem ama ilk buluşmada kız ev boş dedi gittik dudaklarıma yapıştı çok fena oral seks çekmişti ne patlamıştım ya :)
Aslında peyder peyi hepsi birbirini kovalıyor ama öncelik elbette fiziği olur.
Yüzünü görmüşümdür muhtemelen onun için konuşma dusunceye dikkat ederim
Hepsi ama en çok yüz ve fizik herhalde
Bütün hepsine detayına kadar dikkat ederim.
Konuşması ve düşüncrleri
önce duruş sonra gözler... gülüşü de es geçmem
Yüz
Fizik
Düşüncesi
Kibarlığı
Konuşma ve düşünceleri
Gülüşü beni çok etkiler
Yüz. Ben adamın ilk gözlerinin içine bakarım.
Konuşma ve düşünce tarzı ve fiziği
İlk dış görünüş sonra içi
Konusma tarzi eglenceli olup olmamasi falan
Dedi ve yakışıklı erkeği seçti.
Konuşma düşünce ve vücut hareketleri
Yüzü tabiki
Beli ve kalçaları büyük önem arz ediyor
Fizik
Tek dürüst. Yalancı olmayan yorum. Kızların hepsi böyle aslında. Sadece bazıları bunu gizliyor. Öyle ki acımasız oldukları belli olmasın diye.
@strong_warrior bu da sana ders olsun bi daha insanlara yazıp üstüne artistlik yapma gerçekten profiline önceden baksam muhatap bile olmazdım
@Çelimsizerkekolmaz kes sesini kezban.
Fizik yüz düşünceler …☺️
Hepsi
Önce cv si lazım
Hepsine bakarım.
Gözleri, davranışları , saçları
c
hemen evlenirim
Espri konuşmayı arttırır romantiğe gider bence
Herseyine bakarım
Gözler ve karakteri
Hepside çeker yaniii
Hepsi
dişleri ve yüzü
Genel yüz hattı
Tek dürüst. Yalancı olmayan yorum. Kızların hepsi böyle aslında. Sadece bazıları bunu gizliyor. Öyle ki acımasız oldukları belli olmasın diye.
@Strong_Warrior profiline şimdi baktım sen kendini erkekten sayıyor musun cidden? O çelimsiz vücutla zaten beni elde edemezdin köpek gibi yazan sensin kim sana yazdı kim seninle muhatap oldu? O çelimsiz vücuda değil ben hiçbir kız tenezzül etmez erkeğe bak ya erkek görmesek inananacaz hahaha
hepsi sanırım ya
Herşeyine bakarım
Fizik önemli
Yüz.
Fizik
Yüzü
Yüzü gözü
hepsi
Fizik
zeka ve gözler..
Hiçbir yeri.
Bakışları temizliği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?