Aşk İlişkileri İlk buluşmada karşı cinste en çok neye dikkat edip etkilenirsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bir erkek olarak ilk buluşmada kızda en çok neyden etkilenirsiniz? Güncellemeler+1 yıl Eğer ilk kez goruceklerse birbirlerini🙂 İlk buluşmada karşı cinste en çok neye dikkat edip etkilenirsiniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
NoName89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl karşı cinse önemseyip giyimine dikkat etmesi, saygılı ve samimi olması. gülüşü vs. gerisi kendiliğinden gelir ve oluşur zaten diye düşünüyorum 😅 1 0 Yorumla
Susususude Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 86% +1 yıl Kimseyle buluşmadım da ilk görüş olsa yüzü esmer olması falan 1 0 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl yemesi içmesi duruşu bakışı sohbeti samimiyeti etkiler veya soğutur 0 0 Yorumla
yvz1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Konuşma tarzı davranışları ve kesinlikle saçları 0 0 Yorumla
Ggyy77 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Knk tebessum guler yuz ona sempatik olman yakin hissetirmen cok guzel olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normal hayatta da sempatik birisiyim ben ona öyle davranicam zaten yakında hissettiririm şu an bile yakın hissediyorum ona☺️ Yorumla Soran +1 yıl Mesela sürekli gözlerine bakıp tebessüm etsem yakın dursam etkilenir bence 🙂 Yorumla
Phoenixq Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Zekasından. Yaptığım esprileri açıklamak zorunda kalmıyorsam tamamdır. 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hal hareket fizik gözler her şey etkiler 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hep bakicam gözlerine yan yana gelince ☺️ Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Konuşma, nezaket, ince düşünce… 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Saygısı ve konuşma tarzına 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kız mı ona bakmak lazım tro da olabilir 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sen erkekte en çok neye dikkat edersin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben biseye dikkat etmem sadece kendisini sevdim ben ☺️birbirimizi mutlu edelim yeter bana Yorumla infernoHeRo +1 yıl Ojelerine bakarım Yorumla Soran +1 yıl Sürmelimiyim? Yorumla infernoHeRo +1 yıl Sürüp sürmeme durumu değil ojeleri dökükse 1 0 geride başlar Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sempatikligine 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Enerjisine 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
karşı cinse önemseyip giyimine dikkat etmesi, saygılı ve samimi olması. gülüşü vs. gerisi kendiliğinden gelir ve oluşur zaten diye düşünüyorum 😅
Kimseyle buluşmadım da ilk görüş olsa yüzü esmer olması falan
yemesi içmesi duruşu bakışı sohbeti samimiyeti etkiler veya soğutur
Konuşma tarzı davranışları ve kesinlikle saçları
Knk tebessum guler yuz ona sempatik olman yakin hissetirmen cok guzel olur
Normal hayatta da sempatik birisiyim ben ona öyle davranicam zaten yakında hissettiririm şu an bile yakın hissediyorum ona☺️
Mesela sürekli gözlerine bakıp tebessüm etsem yakın dursam etkilenir bence 🙂
Zekasından. Yaptığım esprileri açıklamak zorunda kalmıyorsam tamamdır.
Hal hareket fizik gözler her şey etkiler
Hep bakicam gözlerine yan yana gelince ☺️
Konuşma, nezaket, ince düşünce…
Gülüşü ve konuşması
Saygısı ve konuşma tarzına
Değişik kişilikler etkiler beni
Dar giyinsin yeter 😁
Kız mı ona bakmak lazım tro da olabilir
Sen erkekte en çok neye dikkat edersin
Ben biseye dikkat etmem sadece kendisini sevdim ben ☺️birbirimizi mutlu edelim yeter bana
Ojelerine bakarım
Sürmelimiyim?
Sürüp sürmeme durumu değil ojeleri dökükse 1 0 geride başlar
Nazik olmasına ve saygılı olmasına
Tipi giyimi konuşması
Kokuu
Sempatikligine
Enerjisine