Arkafaşlar çok kötüyüm :(?

Kınayanlar olucaktık lütfen kendinizi benim yerime koyup cevap verin :( 6yıllık ilişkim vardı bu ilişkinin son 5 ayında arkadaşça devam etmeye başladık. Tüm ilklerimi beraberdi. Bu çocuğun aklı hep takılmakta kızlarla. Ocak ayında bir kıza asık olmus bana o çok farklı ona aşık oldum gerçekten falan dedi. Ben sorun çıkardım falan engelledi heryerden zaten. 2 Ay sonra döndü çok özürler diledi ama amacı barışmak değildi son kes buluşmaktı. Sevgilisi olduğu halde bunu teklif etti. Ama sevgilisinin bilmemesini istedi. Hasta olduğunu falan söyleyince de kabul ettim o buluşmada da kızı ankatgove kızı anlattıktan 5dk sonra ağladım diye sarılıp öptü? Sonra bidaha konuşmadık ama yine teklif etti buluşmayı reddettim. bir süre sonra kızla ayrıldı barıştık sözler verdi ama tutmadı 2ay sonra tkr barıştılar temmuzda barıştılar ve ben temmuzdan sonra şehir değiştirdim. Ama yine de sık sık ayrılıyorlardı eylülde ayrılmışlar ekimde de benim arkadaşım çocuğu snapten eklemiş işte çocuk beni sormuş falan ve benden özür dilemek istediğini söylemiş. Beni ekledi falan özür diledi 3 4 hafta sonra doğum günümü kutladı. Ama bunlara rağmen hala tt gibi platformlardan kızla birbirlerine özlemiş gibi göndermeler yapıyorlar. Videolar atıyorlar üzgün üzgün sanki barışmak istiyorlar gibi. Bir gün o atıyor ertesi gün bu. Ve biz barıştığımızda bana kız onunla bişi yaşamıyor diye 3defa aldattığını söyledi. Aklım almıyor ya demek aldatmış nasıl seviyor. Nasıl hala kız için çabalıyor barışmak istiyor 🥺bana onca şey yaşattı ama kız için hala çabalıyor 🥺barışıcaklar biliyorum ve çok kötü oluyorum yaa napıcam 🥺
Arkafaşlar çok kötüyüm :(?